PDA

View Full Version : ПОМОЩ!!

Malrtira
09-26-2010, 17:18
Сестра ми е писала тези глупости
Моля да не се доверявате на непознати хора :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

Wits
09-26-2010, 17:21
Отиди на лекар...

a1a2b3v
09-26-2010, 17:32
Кажи ми, че темата е шега.... [-X

Deio01
09-26-2010, 17:36
Искам да ви питам има ли начин да се излекуваш от гействoto :oops:
Сякаш че съм гей - чувствам че момчетата за величествени пред мен :shock: :shock: :( :( :?

Започни да ходиш на фитнес и тренирай здраво с много тежести и яж орехи и ще ти се покачат нивата на тестостерон в кръвта и може да се оправиш УСПЕХ ! :-o

Malrtira
09-26-2010, 17:43
Благодаря на всички,но най вече на дейо :-)

soul1199
09-26-2010, 18:43
:-o :-o

needar
09-26-2010, 19:04
ПОТРЕСЕН СЪМ .....

Z0mBay0
09-26-2010, 19:08
Не само ти... Всички сме потресени о.о

PyCoKoCkA93
09-26-2010, 19:15
И защо сте потресени?Защото един човек има смелостта да си признае наклонностите ли?И това трябва да е смешно и жалко и да се държите с него като със спинозен,така ли?Да ви завиди човек на закостенялото мислене...

По темата:Това,че ги чувстваш за величествени не означава,че непременно си падаш по тях сексуално...Може просто да не си намерил подходящото момиче,което да те впечатли достатъчно и виждаш тези качества в собствения си пол..Ако толкова искаш да разбереш контактувай непрекъснато с момчета(приятели и познати) и с времето сам ще разбереш дали те влекат и сексуално или е било само временно...И ако се окаже,че си хомосексуален това не е болка за умиране,човек си като всички останали с права и чувства :)

Deio01
09-26-2010, 19:57
И защо сте потресени?Защото един човек има смелостта да си признае наклонностите ли?И това трябва да е смешно и жалко и да се държите с него като със спинозен,така ли?Да ви завиди човек на закостенялото мислене...

По темата:Това,че ги чувстваш за величествени не означава,че непременно си падаш по тях сексуално...Може просто да не си намерил подходящото момиче,което да те впечатли достатъчно и виждаш тези качества в собствения си пол..Ако толкова искаш да разбереш контактувай непрекъснато с момчета(приятели и познати) и с времето сам ще разбереш дали те влекат и сексуално или е било само временно...И ако се окаже,че си хомосексуален това не е болка за умиране,човек си като всички останали с права и чувства :)

Точно така всички са хора били те хомо или не. И според мен проблема на момчето е по-скоро,че е още е малък и не е възмажал но времето ще покаже.

sladur4etyYy
09-26-2010, 19:59
:razz:

allureveil
09-26-2010, 20:52
Човече, ако ти е генетично заложено да си гей, не можеш се оправи. Има една щитовидна жлеза деото ти определя нивото на адреналина.
Но ако в последствие си станал гей, има начин. Трябва да промениш мисленето си, може да отидеш на психотерапевт.

juveteam
09-26-2010, 21:01
Човече, ако ти е генетично заложено да си гей, не можеш се оправи. Има една щитовидна жлеза деото ти определя нивото на адреналина.
Но ако в последствие си станал гей, има начин. Трябва да промениш мисленето си, може да отидеш на психотерапевт.
+1

leviafana
09-26-2010, 23:03
Че какво лошо има да си гей? Ако чувстваш че мъжете те привличат повече от жените тогава защо не? А може просто да минеш за бисексуален докато не разбереш какво всъшност искаш. В крайна сметка няма нищо лошо в това да те привличат мъжете повече от жените. Въпросът е дали ти ще се приемеш като такъв или ще го отричаш от страх.

Malrtira
09-27-2010, 04:15
Питах ви защото мислех да се самоубия - никакъв смисъл на живота ми няма да имма :? :?
Не ставам и толкова :(

Paramour
09-27-2010, 11:42
Няма как да се излекуваш.
Това не е болест. Това е нещо, с което си роден.

leviafana
09-27-2010, 13:29
Питах ви защото мислех да се самоубия - никакъв смисъл на живота ми няма да имма :? :?
Не ставам и толкова :( Защо да няма смисъл? На колко години си? Ако не други поне се опитай да разбереш дали наистина си гей или не. Ако си има толкова много неща които можеш да направиш да защитаваш правата си да помагаш на тази общност. Ако не си можеш да помагаш и без да си част от тях да направиш света едно по добро място за по различните. Смисъл винаги има. Ничий живот не е лишен от него просто трябва да го намериш. А да се самоубиеш е възможно най-глупавото решение. Не постъпвай като страхливец живей живота си и го направи по начина по който искаш каквото и да ти струва. Това е достатъчна причина да не се самоубиваш.

Malrtira
09-27-2010, 14:05

:shock: :shock: :shock:
Аз съм контактуал с момчета и да ти кажа имам привличане само към момИчета :?
Даже сега :smt060 :smt060 :smt118 :smt054 едно :oops:
Извинявам се за ебавката с доверието ти че съм гей ама :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тея нееща сестра ми ги писа
Докат съм бил на екскурзия :o :o :o
Ще я набия от ваше име :razz:
Моля да не ме приете като гей заради тая базикня на шибаната ми сестра защото форума ми е интересен и смятам да пиша вътре :D

Paramour
09-27-2010, 14:12
омг о.О
тя ти знае пас-а
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

Malrtira
09-27-2010, 14:14
омг о.О
тя ти знае пас-а
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: 8-[ 8-[ :smt006: :razz: :razz:

Malrtira
09-27-2010, 14:18
Бахти и бъзика дет станал 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:

skorpio458
09-27-2010, 20:15
мойта сестра ако напише нещо такова ще я фърля през терасата.

Malrtira
09-28-2010, 12:26
мойта сестра ако напише нещо такова ще я фърля през терасата. :smt040 =D>
Лицето и е станало плоско казам ти :lol: