Влез

View Full Version : Кичури

Daisy11
09-26-2010, 19:50
Как да накарам майка ми да ми разреши да си направя кичури :( Казва ми че съм щяла да преличм на папагал :D , а аз и казах че това си е мой проблем . И също че щяло да си унищожа хубавата коса , аз и казах че това е моята коса и си е моя работа дали ще унищожавам или не . Мн искам кичури и немога да разбера защо не ми дава .

SmilezZz
09-27-2010, 05:54
Не ти дава,защото наистина доста ще
си съсипеш косата и след това ще съжаляваш,че
си направила тази грешка и ще се чудиш как да си
я възстановиш..По-добре недей кичури ми подстрижи се
по-различно - щом искаш новост.. (:

MissNothing
09-27-2010, 06:42
На колко си? Не вярвам на повече от 14. Твоята коса си е и е твоя работа дали ще я угищожаваш, но явно още си малка и не можеш да прецениш. И майка ти е много права-първо, че наистиан косата ти ще се унищожи и второ, наистина може да приличаш на папагал. После ще съжаляваш. :)

agapiseme
09-27-2010, 07:16
Пробвай с фотошопа да видиш на някоя твоя снимка дали наистина ти отива.Ако е така,ще имаш поне едно веществено доказателство пред майка си.
Плюс това днешните бои ги правят с доста по малко химия.Моите първи кичури бяха на 13 и от тогава съм сменила русо,рижаво,червено,кестен во преди да се върна пак на кичурите,които се оказаха най-добрата оферта.А и ги правя през няколко месеца,защото косата ми расте като луда.Така ли расте увредена коса ? ;)

Forest_girl
09-27-2010, 10:49
Тао си зависи от косата, иначее не знам как да я убедиш - с фотошопа едобра идея :D

sabri4456
10-01-2010, 09:17
направи се с отмиващ се спрей даже може често да сменяш цветовете ако искаш истински съвет от мен не си прави ще ти омръзнат и ...