PDA

View Full Version : Изгубих я ...

batistuta59
09-27-2010, 16:39
Заряза ме ... немога без нея ... какво да правя моля ви помогнете ... момичето което съм желал 2 години ... най-дългата ми връзка ... заряза ме ... немога да го понеса ... опитах да бъда мъжка курва да си праа айляка .. не става :S

a1a2b3v
09-27-2010, 16:46
Добре де, за да те е зарязала трябва да е имала причина. Имаш ли идея каква може да е тя? Ако причината е в теб извини се и се опитай да поправиш грешката си. :)

TenderRebel
09-27-2010, 16:47
колкото и да ти е кофти ако си сигурен че няма връщане назад ... то тогава единственото което можеш да направиш е да се опиташ да я забравиш . На този етап може да ти се струва невъзможно но не забравяй че никой не е незаменим и болката рано или късно си отива и остават само спомените -както хубавите така и лошите.

ПП.Пожелавам ти да успееш да я забравиш и да намериш по-добра от нея... друга която ще обичаш повече от тази ... :) Високо главата ... ще го преживееш ... не е края на света и всички рано или късно преминаваме през това . :)

sasha_90
09-27-2010, 18:55
Каква е била причината,поради която те е зарязала?В случай,че имаш шанс-бори се за нея.

Crazytu
09-27-2010, 19:11
Сигурен ли си, че нямаш шанс да си я върнеш? Ако ли не, няма какво да се направи, така че си продължаваш напред дори да ти е кофти и трудно.

leviafana
09-27-2010, 19:12
На всеки 5 минути един дебил бива зарязан....

Waterpolo1997
09-27-2010, 19:49
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
И на всеки 5 минути ти пишеш един тъп пост

leviafana
09-27-2010, 19:51
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
И на всеки 5 минути ти пишеш един тъп пост А на всеки 5 минути един тъп лайнар ми се прави на велик :)

mrazqkindergarten
09-27-2010, 22:44
Разбирам те, човек, и мене ме остави момче, което обичам от 2 години даже повече вече... Но нищо не може да се направи, насила хубост не става..

RoSKo0o0
09-28-2010, 06:47
брат, ако си от Русе казвай даизлизаме да си напрайм айляка :D:D Да не те ебе брат един ден ше съжалява... всичко е еднакво :-) :-) :-)

dimitar_ak
09-28-2010, 06:56
leviafana, да се чувства предупреден

BaffaLsc
09-28-2010, 13:21
Ох ,като започнете с тва '' не мога без нея'' ,, напротив - МОЖЕШ ,но не го осъзнаваш 8)

soul1199
09-28-2010, 17:45
още не можеш да се оттърсиш от чувствата,нормално е..след време ще мисли друго

PyCoKoCkA93
09-28-2010, 20:07
бях така близо 2 години ... просто ми омръзна да се занимавам всички около мен си хванаха сериозни приятелки аз си мислих че няма да я намеря намерих я и направих най-голямата глупост ... не съм я изгубил но може би ще я изгубя ...просто ми е любопитно как да се справя в случай че нещо такова стане ... светския живот не помага ... опитвал съм ...

Доколкото си спомян това е цитат от темата ти ===> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=364874

И още тогава аз ти отговорих ---->

[b] Ами на първо място е най-добре да направиш нещо по въпроса да я задържиш,за да не я изгубиш,вместо да се жалваш и отчаяно да търсиш тъпи съвети...Момичето е още с него,а той вече пита как да се оправи след раздялата?Защо не се постараеш да не се стига дотам,вместо да се самосъжаляваш по цял ден?Вземи се в ръце и направи нещо мило,покажи и,че държиш на нея и е много важна за теб,вместо да мислиш к'во ще правиш като те зареже...Ако през цялото време мислиш само такива простоии нищо чудно,че ще иска да те отреже...Стегни се!!!

Като не правиш нищо по въпроса да задържиш един човек това е резултатът и за него можеш да се сърдиш само и единствено на себе си...И да ти дадем един куп (без)полезни съвети всеки сам преживява раздялата по свой си начин..Всеки казва стандартното "Излизай с приятели,не се затваряй,намери занимание,хоби,даскало и т.н и т.н...) В началото няма да виждаш смисъл в тези неща,но колкото и да е изтъркано времето лекува всичко...Успех :)

dPa3HuTeJl
09-28-2010, 21:47
Готина ли е болката? :Х Преди 2 дена преживях същото . не се стряскай не си първия и няма да си единствения , момичетата обичат да нараняват , а когато някой нарани тях вдигат вой до небето ..