View Full Version : Скъсани дънки помощщщ..
Тааа.. днес малко паднах без да искам и си скъсах дънките на двете колена.. понеже са ми нови и неискам да ги хвърля някъде реших да ги понакъсам или по-точно да ги протъркам и съвсем леко накъсано.. да не е много, малко по-нагоре.. таа кажете как става.. бях чувала за нещо като ножче илил нещо такова ама нз как става.. споделете моля ви чеее е спешна работата..
MissNothing
09-28-2010, 16:02
Да, с бърснарско ножче става, но не знам точно как.
DarkKisss
09-28-2010, 16:15
С ножица, нож, ренде ама от онези старите рендета от желязо ..
BaffaLsc
09-28-2010, 16:22
Потърси информация в гугъл.
търсих в гугъл но нищо не намерих..
а как става с нож.. искам да стане все една така са купени..
TheGirlNextDoor
09-28-2010, 16:47
с макетно ножче...и за ренде съм чувала,но при мен не стана(може и в мен да е грешката)
дали някой шивачка ще може да го направи
aguilera
09-28-2010, 21:21
Еми пробвай се на някакви стари дънки, които не носиш с бръснарско ножче... включи фантазията и виж какво ще стане. ако нищо не стане поне няма да съжеляваш, че си си похабила новите дънки :) Успех!
С бръснарско ножче, почти всички дънки съм си накъсала така.
Това за рендето за първи път го чувам, но определено ме заинтригувахте и ще пробвам.
Чувала съм, че с шкурка може да стане като ги търкаш -протрива се и се накъсва :)
мисля, че мога да ти помогна! имах дънки, които мн обичах, но се протъркаха, а исках още да ги нося и какво направих.. купих си едно бръснарско ножче и ги рязах както ми падне и само ги поразнитих нали където съм рязала. След това си заших лилави платчета отдолу и се получи много добре! Дори ме питаха от къде са ми.. мисля, че разбра, ако има нещо питай ;)