View Full Version : Как котката да не дере дивана?
cameronn
09-28-2010, 17:29
Има ли някакъв начин да я спра да дере дивана и всички тапицерии? :-o
SladkaZagadka
09-28-2010, 17:32
Котките мразят мириса на праха, който е против бълхи . С него се трие котката всяка седмица . Сложете на дивана и не мисля, че ще се завре там . Може й да сложите нещо върху него - одеало или нещо подобно, че да дере него , а не самия диван .
SummerWave
09-28-2010, 18:23
удари я два пъти като я хванеш в крачка 8-)
Rashugun
09-28-2010, 19:00
махни дивана и всички тапицерии? xD
BlackEyedPeas
09-28-2010, 19:21
Моята редовно прави така, самоче като види, че някой приближава и веднага се изпарява 8-)
На моя съм му донесъл един малък пън и се научи да си точи ноктите само на него.
В началото, разбира се, аз му слагах лапите, ама вече сам си ходи
На моя съм му донесъл един малък пън и се научи да си точи ноктите само на него.
Пънче, това е отговора, с кората задължително! Сами ще се научат те са разбрани животни :)
Котките мразят аромата на цитрусови плодове. Сложи няколко резена лимон под дивана за 1-2 дни и гадинката ще се откаже.
flyingmonkey
09-29-2010, 07:28
Пънче, това е отговора, с кората задължително! Сами ще се научат те са разбрани животни :)
+1
Мойта котка го прави този номер на площадката на балкона... сложили сме и една дъска и там си чеше ноктите (:
marinkof
09-29-2010, 14:22
ForzaFelipe
09-29-2010, 15:51
Има спреове за такива работи.Отиваш и питаш в зоо магазин.Пръскаш на дадено място и котката не се доближава до там защото и миреше гадно,естествено не е гадна миризмата но за хората :D Моят льольо така го отучих.Има и подобни за обратен ефект,пръскаш на дадено място и топча да се въргаля там :razz: леле като напръсках килима като малко детенце се въргаляше :razz: :razz: :razz:
Има спреове за такива работи.Отиваш и питаш в зоо магазин.Пръскаш на дадено място и котката не се доближава до там защото и миреше гадно,естествено не е гадна миризмата но за хората :D Моят льольо така го отучих.Има и подобни за обратен ефект,пръскаш на дадено място и топча да се въргаля там :razz: леле като напръсках килима като малко детенце се въргаляше :razz: :razz: :razz:
Случайно да знаеш дали има такива за кучета :?
И как е името на спрея :D
Инжектирай и 25 милилитра сярна киселина и със сигурност ще спре да ти дере тапицерията на мебелите..
nevermind1313
10-25-2010, 16:30
сложи на дивана вилици, лъжици, тенджери, абе нещо, дето да дрънчи (без ножове, ако си обичаш котката). тя като се качи няма да си намери място, металните дрънчащи неща ще я объркат и уплашат и тя ще слезе :) а долната част (където най- вероятно дращи) облепи с фолио за печене. то е шумолящо и ще има същия ефект... good luck :P
Посрещни я с прав десен докато се опитва да избяга. XD
xpreciousx
10-26-2010, 09:20
Надрусай я с валериан :-D добре ще и подейства.
няма начин. Сестра ми миналата година остави котка и ми скъса всички дивании. a колко бой съм я била....
накрая я подарих на едно момиче не ми трябва само бели прави :?
kris4eto15
10-26-2010, 19:32
И моята котка ги правеше тея номера :-D По зоомагазините се продават такива неща специално за точене на нокти и не са много скъпи :) Трябва да погледнеш :wink:
WaterLilly
10-26-2010, 20:39
няма начин. Сестра ми миналата година остави котка и ми скъса всички дивании. a колко бой съм я била....
Е като си малоумна и не знаеш какво да направиш, че да спре, на всичкото отгоре и я биеш, какво очакваш? Горкото животно, да попадне на такъв идиот за стопанин. Добре поне, че е имало щастлив край за котето.
Е като си малоумна и не знаеш какво да направиш, че да спре, на всичкото отгоре и я биеш, какво очакваш? Горкото животно, да попадне на такъв идиот за стопанин. Добре поне, че е имало щастлив край за котето.
Благодариние на мен е имала щастлив край така че не ме наричай малоумна
да съм я изхвърлила ако искам ..но заради сестра ми не го напраих и не харесвам животни :?
Има ли някакъв начин да я спра да дере дивана и всички тапицерии? :-o
Поговори с него :lol: ддз тва е животно няма , как да стане :shock: