View Full Version : Отсъствия!
Абе, чудно ми е как така по-големите им извиняват бягствата, а на нас зайците ни ги пишат, без да им мигне окото?:D
Сигурно се опитват да ни вземат страха - не знам! 8-)
Но ми е чудно как по-големите "манипулират" учителите да им извиняват отсъствията? :-o
Пък да не говорим, че в у-ща, като ПГТС (познато като "Автото") въобще дори не ходя на у-ще и пак не им пишат отсъствия, там ми е още по непонятно как го постигат това, че и това го правят 95% от учениците! :lol:
programings
09-28-2010, 18:15
Е как така ги манипулираме, заплашваме ги със бой много ясно! :lol:
Спрете да пускате такива теми, ставате смешни!
Е как така ги манипулираме, заплашваме ги със бой много ясно! :lol:
Спрете да пускате такива теми, ставате смешни!Във кавички е, ако не виждаш! :)
Търсих, но не видях подобна тема. :?
Greennight
09-28-2010, 18:43
И аз тва го забелязах.На нас ако влезнем 2 мин след като е бил звънца,щото сме били до кенефа например ни пишат закъснение и ни викат колко е строго и как едва ли не за 5 неизвинени изхвърчаш,а в същото време големите по цял ден ни дват по стаите или ритат на игрището :lol:
Като станете по-големи ще разберете.
Amazingskill
09-28-2010, 18:49
Стараят се да ви научат на нещо до 7клас.. после кой от къде е :)
Аз бях в МГ и си извинявах сама отсъствията, закъсненията ги пренасях в умален размер :D ама класния ми беше мързел и ние сами си пишехме дневника :Д
Иначе фалшиви бележки (цветен принтер), друг път просто забравят да ти пишат и т.н...
vagarious
09-28-2010, 19:39
Като станете по-големи ще разберете.
Мдаа.
mArMaLaDkA
09-28-2010, 20:35
На мен и в осми клас не са ми писали отсъствия. 8-)
DeleteThisAccount
09-28-2010, 20:50
На мен и в осми клас не са ми писали отсъствия. 8-)Аз съм осми клас, и вече имам четири неизвинени. 8-)
Темата е интересна, ще я следя. 8)
dPa3HuTeJl
09-28-2010, 22:05
Просто на учителите спира да им пука за по-големите , аз не че съм много голям де , 9 клас съм, и класната ни вика "Вижте сега, вече не сте в осми клас,само гледайте да слушате учителите че да не ви пишат лоши оценки " и това беше 8-) дават ни домашни,никой не ги прави и те дори не питат кой си е направил домашното и т.н. .. :P
guinessgirl
09-28-2010, 22:36
еми за да ви респектират,бе,умник.
и като виждат,че не става,просто се отказват,сеш се.
kissofthehell
09-28-2010, 23:15
спокойно xD и ние имаме чалнати даскалици тъкмо да влезнеш след нея не закъснение а отсъствие ти пише :smt077
Епа дай аз да те просветля. Начи такам, попринцип поне по няколко човека отсъстват от час. И края на седмицата ходим.. набутаме класния в един тъмен ъгъл на коридора и няколко човека ритат, другите с ръце.. а един пази с нож да не тръгне да бяга. В това време учителя стиска със сичка сила дневника. В края годините и тренировките си дават резултат - класния лежи на земята, а ние си извиняваме отсъствията. Естествено сме с от онея маски с дупки сам за очи, че да не ни познае.
Ето я тайната.