View Full Version : Приятелка
Сегам проблема не е много любовен ама се свързва с раздела и ся закачам се с една моя съученичка обаче нейна БФФ :( постоянно върви с нея и сигурно са близки от много отдавна от малки сигурно де да ги знам и така ако ме види да се закачам с нея и веднага идва при мен и ми казва директно "Няма да се закачаш "Д" чу ли" и мноо ме дразни тая еваси няма да и открадна приятелката как да го махна тва говедо кажете че мноо ме дразни вече :-x
rebeccaa
09-29-2010, 16:31
О боже, кво и обръщаш внимание ? Секи има право да си прави квото си поиска.Кво ти дреме кво ти казва нейната фр-ка? Кажи и че хора не ядеш, или пък може би ревнува ?
dimitar_ak
09-29-2010, 16:51
А какво е БФФ? :-o
sexa_na_kompleksa
09-29-2010, 16:55
Best Friend Forever! :lol:
SmilezZz
09-29-2010, 17:22
А защо вместо да се закачаш с момичето,
не отидеш и да поговориш с нея..Да разбереш,
дали има чувства към някого,да видиш дали имате
общи теми за разговор..И така нататък..
Това с закачането ми е адски тъпо и детско..
PyCoKoCkA93
09-29-2010, 17:33
Мите,БФФ = Best Friends Forever Детска история,к'во да ти кажа... :D
По темата:Защо просто не поканиш момичето,с което се зарибяваш на кафе и да и кажеш,че искаш да сте повече от приятели и чакай отговор..Ако не си пада по теб поне няма да си губиш времето...А,ако стане работата нейната БФФ ( :-D ) ще знае и пак ще си ревнува,но това е нещо нормално-дружката и си намира гадже,а досега те са правили всичко заедно и тя започва да се чувства изолирана и втора цигулка,което не я устройва...Действай и ако стане нещо говори с нейната приятелка,че няма да нараниш другата и т.н... :) :) :)
абе ние си говорим ама тая само се меси и ше и кажа някой път лоши думи 8-)
dimitar_ak
09-29-2010, 17:44
Ми то било лесно. Взимаш си едно аверче за да станете 4-ма и готово. Той ще залисва БФФ-то.
стига да не е некой кочур и да преебеш човека
Smrazqvashta
09-29-2010, 18:03
Ми то било лесно. Взимаш си едно аверче за да станете 4-ма и готово. Той ще залисва БФФ-то.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Вземи някой да си играе с досадната гарга. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Вземи някой да си играе с досадната гарга. 8-)
да е тая кой ше я хареса :? но има опитни актиори :D
xXTOXiCXx
09-29-2010, 18:49
а замислял ли си се ,че може да е споделила на "БФФ"-то си ,че не се интересува от теб и "БФФ"-то и да се опитва да те разкара ,защото и е "БФФ" и и прави услуги...?! ;д
т'ва "БФФ" радва :Д
не,иначе говори спокойно с момичето и я питай как стоят нещата а-у...
GossipGirl89
09-29-2010, 18:50
А мислил ли си за варианта, в който въпросната досадна приятелка те харесва и се дразни от факта, че се закачаш с другата? :)
Според мен не трябва да ти пука кой какво казва. Ако наистина харесваш момичето и предполагаш, че и тя има някакви симпатии, я покани да излезете само двамата
seeu2morow
09-29-2010, 18:57
Ми...моят съвет е /рискувам да повторя казаното в 20 поста преди мен/
просто да си кажеш каквото имаш да кажеш -
отиди да си говориш с твойта мацка, а другата просто я игнорирай. :)
охоо много варианти станаха :( ся този дето бфф-то и иска да ме разкара щот и прави услуги не ми се мисли щот тя даже поема инициативата да разговаря с мен а аз по малко а че бфф-то и ме харесва сиг не ддз не си допадаме мн
seeu2morow
09-29-2010, 19:03
оо повярвай ми не можеш да си сигурен какво става
в главица с дълга коса...
Може пък БФФ-то наистина да е лудо влюбена в теб.
Пък и щом така остро реагира. Може да имат някакво предварително споразумение ти да си за гарджето :D