Влез

View Full Version : Проблем с общуването...

withdrawsmoke
09-29-2010, 17:21
Ще карам по същество.Аз като чели съм мълчелив човек,общо взето няма какво да говоря и не обичам много, много да се хваля.Проблемът е че когато общувам(говоря) с някой най-често момиче винаги (абсолютно всеки път) разчупвам разговора с Иначе какво правиш ? или Иначе как си ? което след първите 10 пъти е адски досадно.Някак си не мога да потдържам разговора както трябва.Та горе-доло може ли да ме насочите по какъв начин да продължа разговора когато настапи малчание от 2-те страни и момичето просто да няма какво да каже,все някак трябва да продалжа разговора ..... Дано ме разбрахте... Доста зле съм писал, но съм ужасно уморен (труп)

П.П. Имам и проблем с заговарянето винаги казвам "охо" или "охо к'во става" - на което тапия отговор е "нищо"... Та вие как заговаряте някои или в случея аз обичам да заговарям момичетата на вън , но е много тъпо да кажа на някоя непозната" Охо кво тава " DUMP

PyCoKoCkA93
09-29-2010, 21:14
Привет отново :) Както ти казах вече,аз също ги ползвам тея фразички "охо" и "иначе" и аз си ги повтарям и нямам особен проблем с това :D Просто прескачай от тема в тема,разказвай нещо интересно за теб,свързано с това,за което си лафите,отпусни се и си представяй,че все едно говориш със стара много добра приятелка и всичко ще е наред...Не се впрягай толкова,все едно само ти си длъжен да поддържаш разговора...Нека и другата страна да се постарае малко :)

tuzaro
09-29-2010, 21:20
като спре разговора и нямате кво да си кажете и пускаш един език и така 8-)

xxcherry
10-06-2010, 19:24
Явно доста се притесняваш,а не бива.
Просто се отпусни и като си почнете едната приказкааа ... :D

MsIrony
10-06-2010, 19:30
Не може всеки да е цапнат в устата ,след като си а-социален и пълно дърво в диалозите не е мой проблем.

AsHbRoWnIE
10-06-2010, 19:50
Брат какъв ти е проблема да си продължиш така ....ако искаш да си оригинален може просто да кажеш "Добър Ден/Вечер/Добро утро мадам *име* как се чувствате и т.н..... бахти..сети се де :(

TeenageDream
10-06-2010, 22:17
Аз също употребявам "иначе", "охо" рядко, какъв ти е проблемът? :) А щом някой ти отговаря с "нищо", значи просто няма достатъчно въображение. 8) С някои хора разговорът потръгва от само себе си, с други просто не върви. Забележи в компанията на кои хора се отпускаш и общувай по-често с тях. :)

ladykeisy
10-06-2010, 22:48
Аз ги наричам "паразитни фрази". Като за начало е необходимо да не си срамежлив и стеснителен, трябва ти малко мозък и познания по повече теми и разговора винаги ще върви.Човек не се разжда умен, постига се с времето.

pinkyy
10-07-2010, 07:03
Ти си напрегнат и се притесняваш, затова не знаеш какво да кажеш. Трябва просто да се отпуснеш и думите сами ще започват да идват. Може да разнообразиш ситуацията с някой виц или смешна случка. Вместо да използваш своите паразитни думи, замести ги с някой комплимент например "Ей, хубавице/сладурано, какво правиш?" или нещо от сорта. Това винаги харесва на момичетата. Просто усети момента и ситуацията и действай, няма какво да му мислиш!

righteous
10-07-2010, 07:18
Човек не се разжда умен, постига се с времето.
епик фейл.

Това да не си информиран по дадена тема и да си срамежлив не те прави глупав. :)

sperminatorat
10-07-2010, 07:19
оф ако искаш да ебеш вади парата :o

TranceMusic
10-07-2010, 08:25
Не е важно как ще кажеш "здрасти" или "как си?".По-важно е да успееш да отриеш нещо,което сте заинтересовани и двамата.От там разговорът ще тръгне :) късмет.

NeZaPoznat
10-07-2010, 11:43
Ще карам по същество.Аз като чели съм мълчелив човек,общо взето няма какво да говоря и не обичам много, много да се хваля.Проблемът е че когато общувам(говоря) с някой най-често момиче винаги (абсолютно всеки път) разчупвам разговора с Иначе какво правиш ? или Иначе как си ? което след първите 10 пъти е адски досадно.Някак си не мога да потдържам разговора както трябва.Та горе-доло може ли да ме насочите по какъв начин да продължа разговора когато настапи малчание от 2-те страни и момичето просто да няма какво да каже,все някак трябва да продалжа разговора ..... Дано ме разбрахте... Доста зле съм писал, но съм ужасно уморен (труп)

П.П. Имам и проблем с заговарянето винаги казвам "охо" или "охо к'во става" - на което тапия отговор е "нищо"... Та вие как заговаряте някои или в случея аз обичам да заговарям момичетата на вън , но е много тъпо да кажа на някоя непозната" Охо кво тава " DUMP

четЪене омбре - четЪене му е майката !!! 8)

mincheto
10-07-2010, 11:50
Отпусни се.......

rebeccaa
10-07-2010, 13:47
Абе приятелю.. казах ти тия неща на лично, така и не ме отрази.