PDA

View Full Version : Моята изповед (никой не знае....)



fgfdfs
09-30-2010, 10:31

dimitar_ak
09-30-2010, 10:40
Леле :shock:
Много депресарско.

BlindedAngel
09-30-2010, 10:53
Определено " доста депресарско "...Ама да е чак толкова зле положението :-o

GregoryHouse
09-30-2010, 10:57
Никой не знае, че този мъж иска да го изкрещи в лицето на някой...
Никой не знае, че този мъж е страхливец...
Никой не знае, че си се провалил по една причини - спрял си да опитваш...

Fly high or die trying!

XheroineX
09-30-2010, 11:32
:( много ама многооо депресарско.Положението явно е много сериозно

Alabalaportokala
09-30-2010, 12:06
Човека си е написал че това е изповед. Обикновено когато става въпрос за изповед, то със сигурност съдържанието и няма да блика от хубави неща. Но явно за хората тук е по важно да бъдат овце повтаряйки мнението на предходния, от колкото да пропуснат да изразят мнението си


Отделен въпрос е че за такива като автора ( а и не само) трябва отново да се въведе задължителната казарма 8)

Ankh
09-30-2010, 12:38
Доста депресиращо, но на мен ми хареса.

AceXe
09-30-2010, 12:42
Пич, ако търсиш емоционално момиче, което като го прочете, реши, че ти си уникален, защото си го измислил и си породил тъга у нея, може и да успееш. Но честно казано, истинския мъж е този, който търси, намира и дори създава щастието си. Никой наготово няма да ти го даде. Щастието е живот. Запомни го. Излез, гледай слъцето с отворени очи, обади се на приятел, излез вечерта, после се прибери, гледай филм, утре в даскало заговори момиче, което харесваш и живота ще видиш, колко различен ще ти изглежда. Със сигурност по-добър отсега. ;)

fgfdfs
09-30-2010, 13:18

GregoryHouse
09-30-2010, 13:39
В доста подобно на твоето положение съм, с разликата, че не съм спрял да опитвам. Защо - също като теб и на мен не ми харесва. Но знам, че човек се провалш в момента в който спре да се опитва. Щом си толкова смел и силен - keep tryin.
Пък и защо го казваш у форум, а не на някой приятел? Не искаш да изглеждаш слаб...поне според мен.

dimitar_ak
09-30-2010, 14:02
Знаете ли какво е казал създателя на електрическата крушка? Той наистина е опитал безброй пъти.

Не съм се провалил, просто открих 10 000 начина, по които няма да стане. /Т.Едисон/

Alabalaportokala
09-30-2010, 14:33
Казармата ми е все тая - имам физическата възможност да правя каквото и да е там - от дисциплина до физическо натоварване, така че тя точно нищо няма да промени.

Не става въпрос за физическа възможност. Казармата ще ти кали духа, ще те направи по силен не само физически, но и психически => нямаше да хленчиш толкова за дреболии, а щеше да си насочваш енергията към съвсем други неща. Знам че за тебе не са, но в действителност са!

Поздрави!

PyCoKoCkA93
09-30-2010, 18:32
Всички веднага си изказахте "компетентното" мнение,че човекът иска внимание и куп обожателки във форума...Но "оригиналността" нещо доста ви куца...

Авторе,не се отчайвай,за всеки влак си има пътници..Това,че досега не си срещнал любовта не означава,че трябва да спреш да я търсиш...Защото,колкото повече търсиш или искаш едно нещо,толкова повече то бяга от теб /Законите на Мърфи/...Ако си поставяш нещо като фикс идея и във всяка връзка тръгваш с нагласата,че ще излезе нещо сериозно това с нищо не ти помага,а само се разочароваш все повече...Любовта идва,когато и където най-малко очакваш :) Не губи надежда-това,че не си намерил подходящото момиче не означава,че то не съществува...Всичката тази депресия идва от факта,че имаш прекалено голям стремеж да намериш подходящата,което разваля всичко,както и от това,че прикриваш чувствата и емоциите си.Това е огромна грешка,колкото повече прикриваш нещо,толкова повече то те разяжда отвътре и те погубва всеки ден...Споделяй по-често как се чувстваш и ще ти олекне и това ще ти помогне да се чувстваш по-добре :) Не гледай само,че чашата е наполовина празна,погледни го от този ъгъл-тя е наполовина ПЪЛНА...И когато намериш другата половинка,която да те допълва всичко ще се нареди :) Просто бъди себе си,разкрий се пред момичето,недей да мислиш,че на всички им тежи да слушат депресирани хора..Напротив има и хора,които с радост биха те разбрали и биха ти помогнали,но няма как да ги намериш като се прикриваш с маска...Свали маската,дори с риск да те отхвърлят...Винаги ще има някоя да се заинтересува от теб,такъв какъвто си :)

rebeccaa
10-01-2010, 10:56
Викам да си пиеме редовно хапчетата а ? Както казаха по-горе не трябва да спираш да опитваш.Трябва да се бориш и да станеш машина, и когато паднеш да не те боли :) .Така, че драги ми съфорумнико не се отчайвай от живота тепърва има още много да видиш :) .

NeZaPoznat
10-01-2010, 13:49
никой не знае .. никой не знае .. е вече знаем - споко !! :-P

PinkBubleSsS
10-01-2010, 18:54
Може да прозвучи грубо,но ми е писнало от момчета с толкова слаба психика,готови да се откажат толкова лесно,от това,което искат. Любовта ли е единственото нещо,за което се бориш?Нямаш ли други амбиции,мечти,копнежи,нещо различно,което да направи живота ти пълноценен?За Бога,как може едно момче на 20 да говори като 40 годишен?Живота е пред теб.Знаеш ли още колко хора ще срещнеш?
И какво си мислиш ти?Че си единствения самотен,който страда? Съжалявам,ако не ти харесва отговора,но са хиляди...И вместо да се оплакваш се вземи в ръце.Със самосъжаления доникаде няма да стигнеш.Бъди себе си,истинския Ти,колкото и емоционален да Си... няма от какво да се срамуваш.. И що за приятели имаш,щом не можеш да им споделиш,това което те измъчва?

RoXeL
10-01-2010, 19:01
Добре, а вие що не се земете в ръце и не спрете поне в 1 тема да хулите автора. :? Момчето просто споделя как се чувства, някои хора пият , други реват докато не потече Дунав 2, а 3-ти споделят във форума..

mArMaLaDkA
10-01-2010, 19:06
Правете си дневници и там си пишете съкровените тайни и излияния. Всеки е имал моменти, в които се е чувствал зарязан, самотен и се е отчайвал и дни, в които дъвка му се е залепяла на обувката, забравял си е парите и няма как да си плати билетчето и прочие, и прочие.
Дразнещи сте с арт стила си на писане и лигавото си изразяване на не знам-си-какви-чувства. Един "15-годишен келеш" се държи по-мъжки от теб. Питаха те вече - нямаш ли си мечти, амбиции, няква идея какво изобщо ще правиш с бъдещето си? И да, нормално е на хората да не им се слушат депресарски истории. Всички си имат трудни моменти, ама си ги държат вкъщи и мислят как да ги преминат по-бързо и безболезнено, а не как да сдухват себе си и околните. Излизай с приятели, забавлявай се, имай 101 безмислени връзки дори. На 20 си, сега ти е времето да живееш и да се радваш на живота, а не да мислиш все едно си на 50, имаш шестчленно семейство и 200 лв. заплата. оО

RoXeL
10-01-2010, 21:11
http://www.teenproblem.net/s/22765.html

Al3xA
10-07-2010, 18:25
Не му помагате много,като го напададе...Криво му е на човека,споделя го..Депресиран бил...еми явно е,че не му е весело..на всеки се случва и всеки си го изживява както може...Предава се,после се изправя.. :)

notlike
10-07-2010, 18:34
Пич, на всеки му се случва да има несгоди. И аз имам, и ти имаш, а и всеки друг има - но повечето си го държат. Няма смисъл, ти трябва да си силен, а един мъж трябва да е много здраво стъпил на земята. Просто си се приземил, случва се. И аз се чувствам понякога уморен от живота, но си казвам - докато не направя нещо значимо, няма да се откажа!

AriDasVeriDas
10-08-2010, 08:31
Депресарско или не, не ме интересува, трябваше да си го кажа.

Не искам да го изкрещявам в ничие лице, защото никой не се интересува от подобни проблеми и всеки си гледа живота.
Не съм страхливец, напротив, приемам всички неща смело.
Спрял съм да опитвам, защото досега вече съм загубил бройката на това колко връзки съм имал и че нито една не е била сериозна и е траяла повече от месец.

Казармата ми е все тая - имам физическата възможност да правя каквото и да е там - от дисциплина до физическо натоварване, така че тя точно нищо няма да промени.

Не си търся нищо, още по-малко във форума. След многобройни неуспешни опити да намеря любовта вече съм се отказал. Тези работи, които предложи, си ги правя ежедневно, не съм депресиран. Мога да живея без любов, всеки може, проблема е, че не искам. Даскалото вече го няма. Знам какво да правя, не съм 15 годишен келеш, който не знае как да заговори момиче.




Човече....
както се изказа звънни на приятел,отидете на кино или на планина или просто на кафе в квартала..
даже и на театър= както решиш =). а за момичето.. винаги са ми кавали че стабилното и вярно момиче си идва скоро или късно(сега аз ще се надявам да е по възможност скоро =) и също така ще се надявам да се радваш на живота и да щракаш с пръсти)
да кажеме че и аз търся стабилно хубаво момиче, и често не успявам, макар че не съм изгхбил надежда. Па ако си по затворен или по-трудно контактен като личност винаги тука можеш дая отправиш предложение с някой о форума да се излезе на по питие или друга занимавка.


Good Luck Брат.
=)

О

fenastz
10-09-2010, 21:28
Да.

juj4elinka
10-25-2010, 08:15
Докато не започнеш да вярваш в живота и да започнеш да споделяш извън темите нищо няма да се промени.. Същия случай го имах вчера с един приятел до толкова комплексиран, депресиран и прочие. Повтарях му не говори - действай, споделяй и търси смисъл и вярвай, че има такъв, дори да е илюзия, защото сдухвайки се не си помагаш. Няма да промениш нещата към по-добре, ако продължаваш така. Промяната му е майката. Ако продължаваш да повтаряш, че винаги не знам си какво си и винаги не знам си що си - ДА ще бъдат такива! Направи 1-вата стъпка, защото няма кой да я направи вместо теб. Не се затваряй в себе си, а ЖИВЕЙ! Good Luck! \\//