PDA

View Full Version : помощ....

shawty
09-30-2010, 11:32
[b] Така малко ме е срам че пиша тък,но по добре така отколкото пак да направя грешка :D
Вчера бях наван с приятелката ми и тя ми поиска телефона и аз и го дадох докато ровеше из него видя че сам званял на една моя счученичка :? пита ме коя е и и казах за домашни и тн както стана.Всичко беше ок докато непочнахме да пишем по скаипа тя започна да разпитва за нея и така цяла вечет :(
На другия ден несе видяхме валеше аз имах работа и тн.
Когато започнахме да си пишем по скаипа сякаш непишех с нея :shock: след това почна да разспитва пак и тогава стана гафа казах и да престане , че ще истрия номера>на момичето< и да забравим за нея :? и тя се разсърди и спря да пише след 2 часа оговорки тя пак започна точно както си беше преди.
Самоче днес и званях няколко пати и ми затваряше пращах и смс ,но неотговаряше :shock: :shock:
Вапроите ми са следните
Ако може да дадете някои съвет ще съм много благодарен.
И псоледно разбрахме се вчера да ми зване след училище да се видим,ако се видим да говоря ли с нея за това което стана или да се направя че изобщо не е станало.

П.П. НЕ гледаите правописа ми :D знам че е повече от ужасен :o

dimitar_ak
09-30-2010, 11:35
Предложи и да забравите за случая, а за ровенето и задаването на въпроси за твоя GSM нямам думи. Ти трябва да си сърдитият, а не тя. Не й дължиш обяснение с кого и за какво си говорил по личния си телефон.

w0lf
09-30-2010, 12:00
Честно ли да ти кажа - доста е глупава приятелката ти.
Няма ли ти грам доверие?
И съм около 70% сигурен че тя постоянно си лафи с някви галфони и не ти казва, обаче ако говориш с някоя съученичка за както ти каза домашни се вдига олелия до небето.

PyCoKoCkA93
09-30-2010, 17:08
Просто приятелката ти е ултра ревнив индивид...И,ако ти стиска ще трябва да се примириш с това,защото надали ще се промени...

ПС:В никакъв случай не се прави,че нищо не е станало,защото ще има и други пъти-говори с нея,комуникацията е най-добрият начин за оправяне на положението... :)

mArMaLaDkA
09-30-2010, 17:18
ПС:В никакъв случай не се прави,че нищо не е станало,защото ще има и други пъти-говори с нея,комуникацията е най-добрият начин за оправяне на положението... :)

Комуникацията не може да оправи ниското самочувствие на девойката. На такива момичета съм се нагледала и честно казано, оправия няма. Или тя ще се доказва постоянно(че е харесвана), висеейки на врата на тоя и оня, или след време авторът ще я зареже, защото ще му писне от истеричните й пристъпи. Ако приятелката му сама не повярва в себе си и че има качествата да задържи един мъж до себе си и без да го връзва с кашка, няма да я бъде връзката, поне със сигурност няма да е пълноценна.

seeu2morow
09-30-2010, 17:33
Комуникацията не може да оправи ниското самочувствие на девойката. На такива момичета съм се нагледала и честно казано, оправия няма. Или тя ще се доказва постоянно(че е харесвана), висеейки на врата на тоя и оня, или след време авторът ще я зареже, защото ще му писне от истеричните й пристъпи. Ако приятелката му сама не повярва в себе си и че има качествата да задържи един мъж до себе си и без да го връзва с каишка, няма да я бъде връзката, поне със сигурност няма да е пълноценна.

абсолютно съм съгласна.
в крайна сметка тя ти е прегледала телефона... тя да му мисли.
Дори наистина да е толкова ревнива, прави от нищо - нещо.
Ако държиш на нея й се извини, но не прекалявай.