View Full Version : нося само черни панталони
teodora87
10-01-2010, 10:27
От около 3-4 години нося само черни панталони.Не мога дасложа друг различен от черен имам чувството че щото съм дебеличка и ще ми изглежда дупето още по-голямо.Последно като се теглих бях 69-70 килограма.Но това беше преди 2 години.Какво да правя,като нося само черни панталони,изглежда че съм с едни и същи панталон,но пък не се чувствам комфортно в друг :( :( :(
rebeccaa
10-01-2010, 11:08
Еми щом ги носиш от 3 4 години си свикнала и е нормално да се чувстваш некомфортно сега.Трябва да имаш самочувствие така като гледам май никък го нямаш.Вземи се в ръце много ти пука дали ти прави задника голям или не.Са кво дай пълните да мрът ли ?
хаха...
и аз съм така, имам чувството, че ако сложа нещо друго ще изглеждам дебела и ужасно и т.н.
И все пак не трябва да ти пука, ако си по-закръглена кво, не си човек ли или пък не ставаш за нищо?!
Майната им на хората, повечето сега имат доста изкривени представи за това кое е слабо и дебело и все пак най-важното е ти да се чувстваш добре, ако имаш някакви комплекси относно тялото си, започни да спортуваш и да се храниш по-здравословно и всичко ще се оправи.
crazygirl13
10-01-2010, 12:20
Носи каквото си искаш, не се комплексирай. Аз съм виждала много дебели да ходят с прилепнали панталони, къси поли и рокли. Избирай си дрехите по това как ти стоят и дали ти отиват, да не ти пука от останалите. Съгласна съм с мнението на Ankh, че ако имаш комплекси относно тялото ти трябва да започнеш да спортуваш и храни се с здравословна храна.
YouDontKnowMe
10-02-2010, 15:38
От около 3-4 години нося само черни панталони.Не мога дасложа друг различен от черен имам чувството че щото съм дебеличка и ще ми изглежда дупето още по-голямо.Последно като се теглих бях 69-70 килограма.Но това беше преди 2 години.Какво да правя,като нося само черни панталони,изглежда че съм с едни и същи панталон,но пък не се чувствам комфортно в друг :( :( :(
Колко си висока?
teodora87
10-02-2010, 18:18
1.75-6
Пробвай да си купиш тъмно син панталон, от това тъмно синьо, което е почти черно. После черни и тъмно сини дънки и така, може и да свикнеш :)
Имаше абсурдна статистика някъде, че всеки трети българин е с наднормено тегло.
Щом смяташ, че си пълна, това за теб може да не е проблем, а и за другите не е проблем.
Все пак, светът по-скоро забелязва и очаква повече от по-привлекателните. Другите са периферия.
Аз пък от 2 години насам нося само бели тениски( не са обикновени, всичките са с бродерии)и какво от това. Защо трябва да ти пука какво ще кажат другите, или какво ще си помислят. И не се притеснявай за килограмите, едни сини дънки няма да те направят да изглеждаш по-дебела.
Greennight
10-11-2010, 07:00
Пффф ми отслабни и носи различни цветове....
Аз нося тъмни .Най често тъмнни дънки (отзат изглеждам добре ) :oops: харесвам мн цветове но попринцип имам навика да ходя с едно и също.. едни и същи панталони /гащи/ ..докато се не изтъркат не ги свалям
midi4kaa
10-22-2010, 13:22
Пффф ми отслабни и носи различни цветове....
+ именно
цял живот ли ще носиш черни панталони ?
:shock: :shock:
Колко банално.
БТВ:
Така няма да стане.Направи нещо по въпроса.Спортувай,тичай,пр ви гимнастика и всичко необходимо.То с мързел и седене пред компа и с носене на черни панталони цял живот,не се отслабва мойто момиче!Погрижи се за външния си вид.Недей да мързелуваш!
BaffaLsc
10-22-2010, 15:06
Започни да спортуваш и да се храниш здравословно.
На колко си?
След година-две-три ще спре да ти пука как изглеждаш в очите на другите. Тогава бъди сигурна, че и проблема с дрехите ще се реши : )
А сега.. Има много различни модели на черни панталони. Купувай си различни по кройка, с надписи, без надписи, изчистени и т.н. Ако си купиш 10 еднакви, то много ясно, че ще изглежда сякаш носиш едни и същи непрекъснато.
Аз много харесвам черните спортни панталони. Не ги нося, за да прикривам нещо, а защото просто са удобни, а и черното ми харесва за дрехи. Имам поне 20 чифта и освен, че са черни, нямат нищо друго общо. ;)