View Full Version : Имам проблем..
Значи проблема ми е там че не мога да се влюбя,бях влюбена на 15 разочароваха ме много силно ,и вече 4 години съм имала около 7 приятела на които съм симпатизирала,харесвала те са умирали за мен ,но при мен до там ..
Прекалено много ли се отвратих от мъжката природа и евтините им номера,или проблема е в моя приемник,Вие как мислите ?
1. Проблемът е бил в този, който те е разочаровал.
2. Има много такива като този^
3. Приемникът ти е много... Ограничен.
4. Има много и различни момчета.
petersl55
10-01-2010, 23:24
тази ти черта идеално ще ти подхожда да практикуваш една професия практикувана предимно от жени - к...ва =;
3. Приемникът ти е много... Ограничен.
Дали да не го кажа и за човека, който коментира след/преди мен?!?
тази ти черта идеално ще ти подхожда да практикуваш една професия практикувана предимно от жени - к...ва =;Моето е професия,а твоето е умствено разстройство.
Лягам си , надявам се до утре да има адекватни отговори.
petersl55
10-01-2010, 23:36
тази ти черта идеално ще ти подхожда да практикуваш една професия практикувана предимно от жени - к...ва =;Моето е професия,а твоето е умствено разстройство.
Лягам си , надявам се до утре да има адекватни отговори.
Ха..аз ти казвам примерно че ако след време неможеж да си намериш работа..и това е единственият вариант и последен ше ти е лесно и бързо ще "влезеш в такт"..шото ги има момичета дето трудно преодоляват факта че са такива \:D/ така че това ти е + а не - :!:
Колко сте ограничении... :shock: :shock:
petersl55
10-01-2010, 23:52
и как го изчисли това извинявай да ми отговориш?(ако става въпрос за мен)..как всеки ден хиляди и хиляди хора се влюбват обичат и незнам си още какво..а тука някаква ефтина ... ше ми говори че не се била влюбвала от 101 години..ддз или е супер ама супер объркана или пък може да е лесбийка..нека пробва да се влюби в момиче..
mincheto
10-02-2010, 05:12
Довери се пак,иначе винаги ще си сама.
Довери се пак,иначе винаги ще си сама.По-добре сама и необременена ,отколкото с някого и с трудности ,нали живота е създаден да си опростяваме проблемите ,аз виждам в тях само това и от 2 месеца ми е по-добре
ми кат е по-добре сама за къв чепат уй пусна темата с оплакване че не можеш да се влюбиш
се едно да напиша "откъде мога да си купя еди коя си книжка" и кат ми кажете да отговоря че не ми харесва и не я искам
^ Айде ся с книжката у кенефчето и не ме занимавай с малоумните си мнения окей? Явно не вникваш в същността на проблема.
SolemnityOfDeath
10-02-2010, 14:31
Силно смятам, че това да се загръщаш в студена броня никак не ти помага.
Да, може да не си усложняваш живота, но в същото време явно нещо много ти липсва и те човърка от тая работа. Да не говорим, че нито ти, нито аз можем да се срещнем с представата за ubermensch, т.е. все пое някое време ще ти се пропука т'ва.
Въпросът в случая е дали реално искаш да повярваш някому и да промениш положението или просто правиш темата, а нагласата ти е ясна. Ние не можем да я променим в такъв случай и всякакви мнения ще са безсмислени.
Животът е създаден, за да ти поднася трудности, а ти да ги преодоляваш. Не да ги избягваш.
Силно смятам, че това да се загръщаш в студена броня никак не ти помага.
Да, може да не си усложняваш живота, но в същото време явно нещо много ти липсва и те човърка от тая работа. Да не говорим, че нито ти, нито аз можем да се срещнем с представата за ubermensch, т.е. все пое някое време ще ти се пропука т'ва.
Въпросът в случая е дали реално искаш да повярваш някому и да промениш положението или просто правиш темата, а нагласата ти е ясна. Ние не можем да я променим в такъв случай и всякакви мнения ще са безсмислени.
Животът е създаден, за да ти поднася трудности, а ти да ги преодоляваш. Не да ги избягваш.Прав/а си ,определено човъркане има ,но цялостното разочарование хвърля надеждата в мъгла и автоатично слага така наречената "броня" . Объркана съм ,нищо не ми е ясно ,в момента има човек който на пръв поглед е десетки пъти по-различен ,но как да повярвам . Живота е създаден с трудности така си е ,но пътя през тяхното преодоляване е по-кошмарен и от тяхната същност .
kuklichka_bg
10-02-2010, 14:51
оф то и аз съм така.... :o имам чувството,че не мога да се влюбя поне за сега...
SolemnityOfDeath
10-02-2010, 15:37
Прав/а си ,определено човъркане има ,но цялостното разочарование хвърля надеждата в мъгла и автоатично слага така наречената "броня" . Объркана съм ,нищо не ми е ясно ,в момента има човек който на пръв поглед е десетки пъти по-различен ,но как да повярвам . Живота е създаден с трудности така си е ,но пътя през тяхното преодоляване е по-кошмарен и от тяхната същност .
Ами аз мисля, че колкото повече продължава това, толкова повече ще те човърка и накрая ще излезеш съвсем изтормозена.
Най-смисленото, което мога да ти кажа като човек, който са наранявали също е - не се отчайвай да се откриваш, но не го прави пред всеки. Сложи си някакъв 'период', в който да проучиш дали този човек заслужава да те види такава, каквато си и дали си струва доверието.
Не ти казвам, че пак няма да излезеш наранена - отношенията между хората често завършват с това, но раните зарастват. Всяка трудност те прави по-силна и резистентна. Без подготовка някой ден ще те удари нещо, на което няма да можеш да реагираш.
и как го изчисли това извинявай да ми отговориш?(ако става въпрос за мен)..как всеки ден хиляди и хиляди хора се влюбват обичат и незнам си още какво..а тука някаква ефтина ... ше ми говори че не се била влюбвала от 101 години..ддз или е супер ама супер объркана или пък може да е лесбийка..нека пробва да се влюби в момиче.. Мислиш, че влюбването е голямо нещо ли? Ми не.. не е така!
valdesbg
10-02-2010, 18:09
SolemnityOfDeath - подкрепям :)
А щом аз подкрепям някого.. то значи наистина нещото е написано много много вярно.