PDA

View Full Version : Как да кажа

elchooo
10-02-2010, 07:38
Как да кажа на наще,че имам врьзка с момче, което те не одобряват ?- тайна врьзка. Моля Ви за съвет! :(

Elenichkaa
10-02-2010, 07:40
Зависи каква е причина,че да не го одобравят!
Пък и зависи от тва кви са ти отношенията с тях.
Ако сте близки и са готини,не би трябвало да те е страх да им кажеш квото и да било.В другия варинт...дай повече подробности..

elchooo
10-02-2010, 07:58
Зависи каква е причина,че да не го одобравят!
Пък и зависи от тва кви са ти отношенията с тях.
Ако сте близки и са готини,не би трябвало да те е страх да им кажеш квото и да било.В другия варинт...дай повече подробности..

1.Не го одобряват защото били чули много лоши неща за него и смятатат,че той ще се подиграее с мен,но той много пъти и по всякакъв начин ми доказа и показа,че има чувства към мен и държи на мен 2.Родителите ми са много готини и разкрепостени хора,те се държат с мен приятелски.Винаги ме разбират,но стане ли дума за него започваме да се караме.Много пъти се опитах да говоря с тях да ми позволят да го опозная и сама да разбера какъв човек е,но те не искат и дума да чуят.И за това се налага да се крия от тях,а той наистина е страхотен човек никои от бившите ми приятели не се е държал така с мен и наистина много се обичаме,но не можем да продължаваме вече така... :( :( :lol:

Greennight
10-02-2010, 08:09
А що трябва да им казваш ?

elchooo
10-02-2010, 08:10
А що трябва да им казваш ?
Защото ги лъжа вече 7 месеца и не издържам така....много ми е трудно

boshko123
10-02-2010, 08:12
Виж едва ли вашите биха те зарязали,защото си тръгнала с някое не толкова добро момче.След като са готини и разкрепостени,ако им покажеш,че си инат и държиш на този,човек тоест ако продължиш връската си без да се криеш,може би биха те разбрали,защото все пак и те някога са минали през този период,и аз съм си крила гаджетата и прочие.Но след като ти си уверена,че този човек не е такъв за какъвто го смятат те,значи ти не правиш нищо лошо,ти даже разкриваш нечия заблуда.И пеДстава си нямам защо вашите не искат да говорят по темата за момчето,но ако им покажеш че наистина държиш на него,може би те ще преоткрият някои неща в теб което ще доведе и до други плюсове.

elchooo
10-02-2010, 08:16
Виж едва ли вашите биха те зарязали,защото си тръгнала с някое не толкова добро момче.След като са готини и разкрепостени,ако им покажеш,че си инат и държиш на този,човек тоест ако продължиш връската си без да се криеш,може би биха те разбрали,защото все пак и те някога са минали през този период,и аз съм си крила гаджетата и прочие.Но след като ти си уверена,че този човек не е такъв за какъвто го смятат те,значи ти не правиш нищо лошо,ти даже разкриваш нечия заблуда.И пеДстава си нямам защо вашите не искат да говорят по темата за момчето,но ако им покажеш че наистина държиш на него,може би те ще преоткрият някои неща в теб което ще доведе и до други плюсове.
Да,за тези 7 месеца ,в които съм с него мисля,че го разбрах защо за човек е.Клюките на хората нямат край!Ще се опитам да направя това,което ми каза.Много ти благодаря за съвета!

elchooo
10-02-2010, 08:18
Притеснява ме как да им кажа,че съм ги лъгала толкова време...а те ми имат пълно доверие :(

Biskfitka
10-02-2010, 08:33
Притеснява ме как да им кажа,че съм ги лъгала толкова време...а те ми имат пълно доверие :(Не е нужно да казваш от колко време сте заедно.

boshko123
10-02-2010, 17:38
Подкрепям,напълно Бисквитка! Понякога хората лъжат за добро :) Успех!!

xdennyx
10-02-2010, 17:41
Какво пък имат против момчето..Твой си е живота и избора също,вярно,родители са ти и трябва да ти дават съвети,но все пак..На мен това никога не биха ми го направили дори и да не го харесват ще кажат щом си го обичаш,нямаме нищо против.. :)

soul1199
10-02-2010, 18:15
кажи им,че държиш на него или пък не им казвай