PDA

View Full Version : Ново момиче...

OneMore
10-02-2010, 17:01
Влюбвали ли сте се в друг човек, когато с половинката си сте на ръба на скъсване?Защото моята ситуация е такава и не знам как да изляза от нея. Когато видя "новото" момиче, нещо в ен трепва, а с нея си пишем по скайп. Не съм се чувствал така мнооооого отдавна :shock: :oops: :(

ladykeisy
10-02-2010, 17:38
Просто си изчерпал старата си връзка вече. Случвало ми се, да. Не беше заради това, че сме на ръба на скъсване, защото бяхме скъсали, но той не можа да ме изхвърли от живота си и настояваше да сме заедно. Знаех, че не сме един за друг и за това просто прецених, че е най-добре да го прекратим. И, да, влюбих се в друг. Влюбих се, защото видях, че може и да са добри с мен и да ме ценят.

soul1199
10-02-2010, 18:16
не,но по-добре скъсай с приятелката си,щом харесваш друга

balu4ka
10-02-2010, 18:18
Тъпото е ,че си се оставил връзката ви да се изчерпи така,прекрати връзката след като си я заместил вече( :

jabkaaa
10-02-2010, 20:21
Да,точно това стана преди повече от половин година ,имах приятел от 2 години иии отношенията ни не бяха изобщо ,, розови,, ,ходех с него още,защото бях свикнала много с него и тогава и аз по същия начин-започнах да си пиша,да си говоря ии изобщо да мисля-за друго момче. Скъсах с приятеля ми иии след известно време тръгнах с момчето,което исках и вече сме от почти половин година заедно :P :) :)

Everytime
10-02-2010, 20:24
познато чувство брат :D споко : )
остави гаджето и поживей малко без женски пък то всичко ще се нареди : )

lyfche
10-02-2010, 22:25
Да,случвало ми се е. [-X .. само внимавай после да не съжаляваш!

Chikaa
10-03-2010, 11:31
Щом започваш да харесваш друга, няма какво да правиш с настоящото си гадже. Не бъди гаден с нея, обясни положението и дано да се получи с новата.