View Full Version : кафяво течение преди менструация
Mandymoor
10-03-2010, 11:55
Здравейте пак съм аз 8-)
НО се притеснявам относно това, че този месец ми дойде на 29 вместо 4. И не беше нормалното си кръвотечение а по скоро кафеникаво и си мисля чя може сега на 4 да ми дойде отново. Четох в нета , че в начална бремеснност има такова кафяво течение .На вас случвало ли ви се е и можем ли да говоеим за бременост ? :(
П.С на 15 съм и ми идва от 11годшна,ако има значение :)
DarkTemplar
10-03-2010, 12:05
Добре, толкова ли е трудно да отидеш на лекар?
Mandymoor
10-03-2010, 12:29
ако на некои му се е слу1ало или знае нещо по въпроса моля да пише :-o
Бременност, ам? Спала ли си с някой батко напоследък?
ПС. Посъветвай се с лекар, едва ли ще намериш точен отговор тук :)
JCoutureJunkie
10-03-2010, 12:59
Чакай чакай,трябвало е да ти дойде на 4ти септември,а ти идва на 29ти?Уау,доста голямо закъснение.Такова кафеникаво на мен ми се случваше само първия път като ми дойде преди повече от 4 години,от тогава нищо подобно.Ти след като 4 години вече имаш,не знам...Иначе това за бременоста и аз съм го чувала някъде.Ако не се лъжа ставаше въпрос за момента,в който се загнездва оплодената яйцеклетка...
Ето какво открих
"Доколкото знам, зацапването може да бъде нормалнио (овулационно, имплантационно) и такива, които за съжаление се дължат на гинекологични проблеми. При доста жени изобщо не се появява зацапване при никакъв повод.
Овулационното се появава в деня на овулацията или непосредствено след нея (т.е. около 2 седмици след първия ден на последния цикъл) и трае максимум 1-2 дни, ако е повече, мисля, че трябва да се посъветваш с лекар.
Имплантационното зацапване обикновено се появява, когато при наличие на оплождане, оплодената яйцеклетка се загнездва в матката. Дължи се на това, че част повърхността на маточната лигавица там се обелва, за да се загнезди зиготата и в това няма нищо страшно. Мисля, че трябва да се появи ориентировъчно около датата, на която трябва да ти дойде, но не съм съвсем сигурна, май може и няколко дни по-рано или по-късно. Не знам с каква продължителност трябва да бъде, в случай, че го има.
Ако се съмняваш, че си бременна, най-добре си направи тест, а вече в зависимост от резултата допълнително може да ти се изяснят някои неща."
Mandymoor
10-03-2010, 17:14
ня трябва6е да ми дойде на 4 .10 а ми дойде на 29.09 , а затова дали съм спала с некой да последно края на август и след това менструяцията ми беше нормална .. само този месец нещо се обърка
vagarious
10-03-2010, 17:19
Попринцип е нормално да подрани.
Аз също съм имала такива големи резлики между датите.
Но защо имаш кафяво течение сега, нямам си и на идея.
Наистина - спала ли си с някой скоро !?
Я по-добре отиди на лекар.
Smrazqvashta
10-03-2010, 23:24
И на мен ми се е случвало. Попринцип, като настина и се случва първият ден. После се нормализира.
nicebitch
10-10-2010, 17:40
На мен ми е закъснявало с 2 месеца .. но за леко кафеникавия цвят не знам на твое място не бих се доверила на никой а просто бих отишла на лекар .. знам че ще се чувстваш кофти, ноо не може да си сигурна за нищо ..