Влез

View Full Version : Отново разочарована

fakeSmileX
10-03-2010, 13:12
Моля ви за съвет, не знам какво да правя - много ми е тъжно..
Преди около месец се запознах с едно момче в дискотеката - умен, забавен, хубав и свестен, поне доколкото съм го преценила за няколко седмици. И тъй като много пъти са ме разочаровали, бях решена да не се занимавам с момчета известно време. Ами да, но той ме привлече. Виждахме се всяка събота, понеже той учи в друг град. И миналата седмица ми говореше колко съм красива, колко много харесвал усмивката ми, бла-бла. Казваше, че иска нещо сериозно, че му е писнало от момичета, които си правят кефа за една вечер и т.н. Не исках да му се доверявам, защото знаех, че пак аз ще съм прецаканата. Виждахме се дните, когато беше тук, уж всичко беше добре, говорехме си по телефона и последния път ми каза "Ще ти звънна утре сутринта". Е, не ми звънна, чаках няколко дена, но като видях че няма инициатива от негова страна, аз го потърсих. Не ми вдигна. Писах му смс - не ми отговори, стана ми ясно.. И го видях снощи в дискотеката и го питах какъв е бил смисълът от всичките преструвки, защо е направил така и т.н. - поне можеше да драсне един смс. Каза, че много мислил, нямало да се получи между нас, защото учи в друг град, та той дори не е опитал. Хиляда пъти каза, че съжалява, ама каква файда ?! На мен вечерта съвсем ми се скапа.. И после го видях да се целува с бившата си. Като пълна глупачка пак отидох при него и си поговорихме. Обясни ми, че са ходили дълго време, но са скъсали и преди няколко дни тя пак го е потърсила. Каза ми, че я обича. Приемам го, ходили са доста време, но имаше ли смисъл от всичките тези измислици, че ме харесвал. И въпреки всичко каза " Питай когото искаш от моите приятели, казах им колко съм щастлив, че си имам приятелка като теб" Била съм много готин човек, заслужавала съм нещо по-добро - Най-лесният начин да се отървеш от някой.. Но искал, когато го виждам някъде да го поздравявам..
Не знам, трудно ми е, цялата вечер в дискотеката я изкарах в рев и сълзи, докато го гледах с бившата му. :-#
Много ми е гадно, някакъв съвет? :cry:

ThunderStyle
10-03-2010, 13:18
Съвет? Ще ти дам един съвет! Не се занимавай с него изтрий го от ума си... ( звучи лесно но не е и за това времето само помага)... Не си заслужава да страдаш заради поредния сополанко който не знае какво иска!!! Глупаво е да даваш надежди и накрая да си ги вземеш по такъв начин... Явно и ти като повечето хора нямаш късмет и попадаш на боклуци... аз примерно пък мога да се похваля с момичетата... :D същата работа... само дето не ги срещам по дискотеки а са ми уж близки...
И така няма смисъл да се измъчваш... той просто не си заслужава.. остави го да си троши главата с бившата а може по късно да осъзнае какво е изгубил защото по начина по който пишеш ми се струваш наистина свестно момиче! :)

Успех!

teodora87
10-03-2010, 13:43
Не си заслужава дори да мислиш за него.Трудно е ,но не оставяй да те използва и да те зареже и да си прецакана.Знам колко е гадно.Не мисли за него,не му обръщай внимание,дори ако ти пише смс-и,не му отговоряй,не му вдигай.Трябва да разбере,че не може да прави с теб каквото си иска.Дори ако трябва се прави,че нищо не е било.Но повече не се занимавай с него.Успех! :-)

FuriouS
10-03-2010, 14:23
@fakeSmileX, специално заради теб се регистрирах, за да ти кажа да не си даваш любовта лесно, също така да ти кажа, че ще срещнеш още много умни, забавени, хубави и тн. момчета не им се доверявай така лесно или по точно винаги имай едно на ум, че може да се получи така! Не приемай нещата толкова навътре ;) Успех за напред :)

Destroyer89
10-03-2010, 14:47
Най-лесният начин да не се разачероваш,е да нямаш големи очаквания към нищо.Ще видиш,колко по-хубаво е така!

fakeSmileX
10-03-2010, 15:41
По принцип гледам да нямам очаквания към никого, за да не остана разочарована, но не се получава.

anisummer
10-03-2010, 16:17
Поне се успокоявам , че не съм само аз тази, която винаги е працакана. Спокойно.. намери си занимание ,с което да се занимаваш и да не мислиш за него. :)

Wednesday666
10-03-2010, 16:24
И аз всеки път съм прецакана мила, но не съм се предала :) Трудно ми се печели доверието, но винаги си заслужава :) Колкото до този развей-прах .. Хич не се занимавай, въобще не заслужава дори да се прокрадва в мислите ти .. На такива лекета само майните им тегли и продължавай напред ;) :-)

PinkBubleSsS
10-03-2010, 16:52
Напълно те разбирам.На мен нещо подобно ми се случва вече за трети път /преди 2 дена последно/ и си мисля "мамка му,май съм дефектна"... не знам какво да те посъветвам,не разбирам момчетата.
Казваш си,че сам ти е добре и че не ти трябва момче,ама не е така...
И времето рядко лекува... трябва ти заместител или някой,който да те накара наистина да обичаш...

fakeSmileX
10-03-2010, 18:19
То хубаво ми трябва заместител, ама като съм карък..

Nakadah
10-03-2010, 18:30
Не знам как да го кажа на Български, но вие нали всички сте великите англо говорячи та:

Lower your expectation !!!

MsIrony
10-03-2010, 18:35
разачеровашОзачеровах се от теб!

soul1199
10-03-2010, 19:37
той е тъп и не си заслужава,даже не е могъл да ти каже,че късате..страхливец,а иначе и ти си тъпа,защото вместо да си искараш весело и да му покажеш,че ожеш и без него,той те е видял,как ревеш :?