View Full Version : Имам нужда от помощ
Значи аз съм момче от Пловдив на 15. С 1 момиче се запознахме по скайп и беше като лубов от пръв поглед. Тя е на 14 и е от София.Много се обичаме - постоянно си пишем, звъним и т.н. Та в някои от смс-ите става дума за лубов. Аз и казах, че е по-добре да изчакаме като стане на 16 поне и тя се съгласи. Обаче вчера, поради сметката на телефона й,баща и е взел тел-а и ама аз и смс от типа на обичам те слънце. От тогава той знае, че тя ходи с някой, но не знам дали е чел смс-ите, в които става дума за секс... На същия ден я видях в скайп и я питах дали е там. Баща й ми писа, че съм "jestoko zagazil". Мен това не ме притеснява, а това, че не можем да се чуем или пишем с нея. Та идеята ми е да поговоря с баща и и да го попитам защо да съм загазил като не съм направил нищо нередно. Много се обичаме с нев, а не сме се чували от 1 ден, което е рекод за нас. Според вас така ли да направя или... Дайте някой друг съвет моля ви.
LadyDi: Модерирано заглавие.
е вие много време не сте се чували цял ден излагате се :D
Просто звънкаш на телефона и говориш с който ти вдигне толкова ли е трдуно? :-D
Добре аз мога да звънна, но ако той почне да ме заплашва пак?
Не ти пречи да опиташ брато давай ;) Обаче сега стана малко късно за обаждане :) просто ако дигне той обясни му на 2 на 3 нормално той ако е човек ще те разбере ;)
Стига бе ,мъж на години ще плаши момченце на 14 че е "загазил" , смс-те ти ги пише тя сигурна съм
Стига бе ,мъж на години ще плаши момченце на 14 че е "загазил" , смс-те ти ги пише тя сигурна съм
Всякакви ги има повярвай ми дори аз съм попадал на такива :D :D :D :D
Всякакви ги има повярвай ми дори аз съм попадал на такива :D :D :D :DИ баща ми много ме пази ,ама чак да плаши така е странно ! На какви си попадал?
Аз пък се чудя наистина ли съществуват още толкова консервативни хора :? Пък и какво ви пречи да се чувате по скайп, не разбрах. Компютри ли нямате, микрофони ли, интернет ли, що ли? Едва ли баща й седи денонощно до нея на компютъра, с палка в ръка, да я охранява с кой какво си пише. Давай го по-мъжката, щом си толкова влюбен.
Като малки се закачахме с едно дете колкото нас моита компаниика тогава ама ние сме били палета и по ено време идва баща му и няма да ти казвам :D Единия беше го хвърил в кофата за боклук ( за щастие не бях аз :D ) , другия го беше свалил на земята и му биеше ритници другите побягнахм щото ни беше страх :D Ние сме били малки сигурно да съм бил на не повече от 12 години даже са много... Смятай за к'во става дума :D :D :D
Еми днес ще звънна и ще пиша какво е станало.. Надявам се да е някой по - разбран, но дори и да не, няма да се откажа толкова лесно :)
rebeccaa
10-04-2010, 05:15
Значи аз съм момче от Пловдив на 15. С 1 момиче се запознахме по скайп и беше като лубов от пръв поглед.[/b][/color]
Любов по скайп от пръв поглед ?! :shock: :shock: .Или аз не съм разбрала нещо или тва не може да е вярно 8-) .Смисъл виждали ли сте се ?
valdesbg
10-04-2010, 05:56
Да бе... семеен мъж с дете ще се занимава с теб. Нали ако баща и имаше нещо против отдавна да е сложил парола на интернета... да го е спрял и куп други ДИРЕКТНИ мерки.
Нещо те пускат по пързалката.
А и кво ти пречи да си пишете по скайп?
"Любов по скайп" не съществува като термин. Поне не и в реалния свят.
бе бегай те се обичат по скайп
Това е любов от първо Hi :)
soul1199
10-04-2010, 19:10
даже не сте се виждали,иначе се обичате?!горкия,съвет:излез навън