View Full Version : Как да се сближим?!?!???
Скоро се запознах с едно момиче.Още първия път като я видях си помислих това ще е ...... .Поканих я на кино ,тя се съгласи.След киното я изпратих .... нито прегръдка нито нищо ...Но това беше първата ни среща.На другия ден излязохме в парка седяхме доста време и си приказвахме общи работи ,но пак без контакт.Вчера излязохме с едни приятели и поканих нея ,после отидохме на билярд ,там имаше едно леко закачливо побутване от мен и пак нищо....
Някакви съвети?
Да поизчакам ли малко ,защото за 4 дена сме излезнали 3 пъти ,на 4-тия аз нямах възможност да изляза с нея ?
И всичките пъти все аз я каня ...Да изчакам ли да видя дали тя ще ме покани или това е работа на мъжа...
Да ви кажа не ме бива много с жените....
п.п Написах го набързо .Ако има грешки съжалявам
dimitar_ak
10-04-2010, 08:45
Целуни я и ще разбереш. Дръж се по-мъжки.
valdesbg
10-04-2010, 08:46
Вече си отписан :)
Няма кво да чакаш - още на първа среща прегръдка за здрасти, прегръдка за чао, целувка по бузата.. докато си вървите пак я докосвай случайно... Няма кво толко да те е страх :)
А сега си се набутал в категория само приятели и няма мърдане от там.
Следващия път - пипай си спокойно и да не те е страх.
П.П. И избягвай кино и всякакви подобни места за първи срещи с момиче :) Колкото по тихо и спокойно - толкова по добре за вас :)
Да,но проблема е че тя ми е от класа и аз съм нов.Ако не се получи после още 2 години ще бъдем заедно (в един клас).
Затова трябва да разбера дали тя ме харесва и тогава ........ . А това не мога да го направя .. :(
@Valdes Да продължавам ли с нея или ... ?
valdesbg
10-04-2010, 08:52
Ооо колко си ПРОс :D
Не можеш да бъдеш на едно и също място с момиче, което си харесвал някога, ако не сте заедно ли?
deadshadow13
10-04-2010, 18:04
Да,но проблема е че тя ми е от класа и аз съм нов.Ако не се получи после още 2 години ще бъдем заедно (в един клас).
Затова трябва да разбера дали тя ме харесва и тогава ........ . А това не мога да го направя .. :(
момче не си отписан не слушай кво ти говорят тези западнали индивиди който са далечни от човежкият разум.
Работата е там че трябва да бъдеш малко по нахален не казвам че трябва да се държиш като селянин и да почнеш да и се натягаш не една закачлива шега или просто прегрътка ще дойде добре тя няма да се одръпне.Ако правиш това вече ти е опечена работата заведия някаде на някое романтично място било то парк(арианата ако си от софия)било то на пикник гледайте залеза ще усетиш момента и просто млакни и я погледни в очите трагни към нея и я целуни.С това деня ви приключва
soul1199
10-04-2010, 18:52
или не те харесва,или те възприема само,като приятел,или е срамежлива
sabaton94
10-04-2010, 21:01
.... нито прегръдка нито нищо ..
,но пак без контакт.
,там имаше едно леко закачливо побутване от мен и пак нищо....
Някакви съвети?
А досети се кво трябва да направиш.
Falllllacy
10-04-2010, 21:28
ThunderStyle
10-05-2010, 07:56
момче не си отписан не слушай кво ти говорят тези западнали индивиди който са далечни от човежкият разум.
Работата е там че трябва да бъдеш малко по нахален не казвам че трябва да се държиш като селянин и да почнеш да и се натягаш не една закачлива шега или просто прегрътка ще дойде добре тя няма да се одръпне.Ако правиш това вече ти е опечена работата заведия някаде на някое романтично място било то парк(арианата ако си от софия)било то на пикник гледайте залеза ще усетиш момента и просто млакни и я погледни в очите трагни към нея и я целуни.С това деня ви приключва
Съгласен съм с shadow ... ключа към по висши отношения от приятелските е физическия контакт, милите думи, намеците че очакваш нещо повече от просто приятелство... романтичните места са идеалното място за показване на подобни чувства... :)
Успех!
Малко много съм срамежлив,но ще го преоодолея някак си .....
В петък като излезем ще разбера :)
babyy123
10-05-2010, 12:39
+1
От срам файда няма ,ти си момчето ти трябва да ръководиш нещата . Ако ще и цяла поредица от филми да изгледате на кино не действаш ли ще си останеш с пръст в уста ,така че давай по задачата
NeZaPoznat
10-06-2010, 07:13
Да поизчакам ли малко ,защото за 4 дена сме излезнали 3 пъти ,на 4-тия аз нямах възможност да изляза с нея ?
добре де ... 3 пъти си я поканил и 3 пъти е излязла ... какво още трябва да стане за да я хванеш за ръката да речем :shock:
какво още трябва да стане за да я хванеш за ръката да речем .... просто да я хванеш за ръката, докато си вървите :) Не те ли отблъсне, значи печелиш. Ха дано съм ти помогнал
valdesbg
10-06-2010, 08:18
Шарк-чо другия път като се видите налазвай я галантно с физичекси контакт. Ей това ти е отговора.
Срам пyтка не ебе :)
Физическият контакт и закачливите намеци и базикания трябва да ги има. В противен случай си супер сдуханият бастун. Щом се е съгласила на 3 среща за 4 дена, значи е почти сигурно, че чака нещо от теб, ама ти си.... Когато започнеш с едно момиче като бастун, просто много трудно е да се промениш пред нея. Тя вече те знае като такъв. От личен опит ти казвам... Може да си най-готиния пич и мастиоблъскач от класа, но тръгнеш ли зле с някоя.... Има голямо значение как си се държал на тия срещи, но почти сигурна е вероятността да си бил като бастун.
Трябва да ги докосваш почти постоянно, за да свикнат с това и да не им се струва странно.
Няколко правила, за да знаеш занапред... не й звъни всеки ден... губиш тръпката, харчиш много пари, не я държиш в напрежение, писвате си.... избери си едно. Чакаш поне 2-3-4 дена преди да и звъннеш, за да не показваш отчаяност или прекалена заинтересованост. Знай, че всяка жена ОБИЧА да не е сред приоритетите на мъжа... иначе за какво й е ? Другото правило е след всяка среща да чакаш по 2-3 дена поне..., а не всеки ден.
Физическият контакт и закачливите намеци и базикания трябва да ги има. В противен случай си супер сдуханият бастун. Щом се е съгласила на 3 среща за 4 дена, значи е почти сигурно, че чака нещо от теб, ама ти си.... Когато започнеш с едно момиче като бастун, просто много трудно е да се промениш пред нея. Тя вече те знае като такъв. От личен опит ти казвам... Може да си най-готиния пич и мастиоблъскач от класа, но тръгнеш ли зле с някоя.... Има голямо значение как си се държал на тия срещи, но почти сигурна е вероятността да си бил като бастун.
.
Благодаря ти за съветите .. :) Закачливите намеци и бъзици ги има ,но без контакт.Другия път ще разберем....
Попринцип първите срещи бяха за опознаване,защото е от новия ми клас, стори ми се свестна и я поканих да излезем .В последствие се оказа ,че освем красива ,тя е изключителен човек с който имаме много общи интереси.
Скоро ще разбера дали има някакви чувства към мен,но тя ми е разправяла за нейните бивши и ....... се съмнявам да стане нещо ,защото аз съм много по-различен от тях.
Много ме притеснява ,че ако ме отреже вече няма да ми проговори,защото с нея си прекарвам много добре .
И при първата среща можеш да получиш целувка, стига да си по - упорит.. С "бившата" така се получи... (между нас) Излезнахме.. отначало никви реакций.. Дори не седнахме един до друг, но после.. Се бутнах до нея.. Пред компанията.. боли ме куру... Ръчках си я тихичко и нежничко отстрани.. После си хванахме ръчичките... Дава ми да си хапвам чипс от ръчичката и... :D :D После я изпратих... Пушихме една цигара и.. После и казах.. Ела те гушна за "Лека нощ" .. Дойде.. и айдее.. Гушка, гушка.. И отидиии.. На другия ден на басейн.. ала бала.. Отклоних се в моята история.. Извинявай.. :D
Пробвай да я "поканиш" още веднъж.. И бъде по настоятелен.. Излезте само двамата.. на тихо местенце.. Седни много близо до нея.. много ама много близо... Побутвай и ръчичката с намеци... Абее.. трябва да ти идва от вътре... Но ако си срамежлив.. Заеби.. Просто..
.
Благодаря ти за съветите .. :) Закачливите намеци и бъзици ги има ,но без контакт.Другия път ще разберем....
Попринцип първите срещи бяха за опознаване,защото е от новия ми клас, стори ми се свестна и я поканих да излезем .В последствие се оказа ,че освем красива ,тя е изключителен човек с който имаме много общи интереси.
Скоро ще разбера дали има някакви чувства към мен,но тя ми е разправяла за нейните бивши и ....... се съмнявам да стане нещо ,защото аз съм много по-различен от тях.
Много ме притеснява ,че ако ме отреже вече няма да ми проговори,защото с нея си прекарвам много добре .
ама ти изобщо не си прави изводи от бившите и .. п0няк0га ти писва от ежедневието и търсиш нещо ново :) попринцип да си малко нахален няма да ти навреди изобщо .. даже може да е от полза .. следващия път когато излезете я прегърни за здрасти .. и щом за 4 дни е излязла с теб 3 пъти повярвай ми че не си и безинтересен иначе нямаше да си губи времето с теб :) късметт с момичето
Така днес ми се прееб@ хубавия ден .... .
В училище се разбрахме ,че вечерта ще излезем,но ми написа ,че няма да може,защото ще излизала с някой.нито попитах кой нито нищо.... .
В часовете като няма какво да правя се научих да правя цветя от хартия.Напраих и една роза и получих много силна прегръдка....
По цял ден тя е постоянно с мен ,не мога да разбера ,защо ме отряза така .
Ще видя ако скоро излезем 2-мата какво е положението ,ако не няма да се занимавам повече ....
Някакви препоръки относно горе написаното ???
яя г00ре главата .. казала ти е че ще излиза с някой може да е баща и .. майка и .. приятелка .. ако беше гаджето и повярвай ми че нямаше да е по цял ден с теб а с него ..
Така днес ми се прееб@ хубавия ден .... .
В училище се разбрахме ,че вечерта ще излезем,но ми написа ,че няма да може,защото ще излизала с някой.нито попитах кой нито нищо.... .
В часовете като няма какво да правя се научих да правя цветя от хартия.Напраих и една роза и получих много силна прегръдка....
По цял ден тя е постоянно с мен ,не мога да разбера ,защо ме отряза така .
Ще видя ако скоро излезем 2-мата какво е положението ,ако не няма да се занимавам повече ....
Някакви препоръки относно горе написаното ???
И отново... държиш се като супер псевдо-мъжествен, сдухан, сериен чекиоблъскач... отворила ти е портите към FRIEND LIST-a, а от там излизането е само в ковчег. От Алкатраз ще избягаш, но от приятелското списъче - не... Щом ти е говорила за бившите си - лошо. Защо по дяволите ти е на теб да слушаш за бившите й? На път си да станеш емоционалната и превръзка. Метафората се състои в това, че си толкова близо до вагината й, а не получаваш вътрешността, а само боклуците, които възпроизвежда... прави си сам сметка.
Каниш я на среща - точен час, дата, място. Още при срещата, докато върви към теб, без да казваш нищо я хващаш с лявата ръка през кръста, с другата за бузата и я целуваш както си знаеш. Бъди мъж, мама му стара! Нищо не губиш от ситуацията... ако те отблъсне, отново си на далавера, защото знаеш, че няма да те върти като неиздухан сопол наляво надясно и да се ебе с келеши в същото време... Ти правиш избора - дали ще си нещастната емоционална превръзка или ебачът, на когото ще се възхищава завинаги...
Запомни... nутките не харесват nутки.
яя г00ре главата .. казала ти е че ще излиза с някой може да е баща и .. майка и .. приятелка .. ако беше гаджето и повярвай ми че нямаше да е по цял ден с теб а с него ..
С момче е .Но откакто се познаваме (около 20-на дена вече) вчера излее за първи път с него .. Тя сама си дава обясненията къде е ходила и какво е правила ,но до вчера.
Каза ми ,че неделя може да излезем,но се съмнявам.
И друго което забелязах е ,че като сме в класа (класната стая) почти не си говорим,даже не сме близо 1 до друг(все едно не се познаваме),а като излезем било то в коридора или някъде в междучасията е точно обратното.Срам ли я е от мен нз ....
valdesbg
10-09-2010, 08:54
Мене ми е интересно едно нещо... един единствен човек ти отговаря стойностно и смислено и единствено неговите коментари пропускаш да коментираш.... Вероятно ги четеш де.. ама кел файда като не им обръщаш внимание.
Айде обясни ми къде е логиката?
ladykeisy
10-09-2010, 09:05
Когато ходех на училище, се чудех защо момчетата ме наобикаляха непрекъснато и всеки се чудеше как да ме заговори. Сега вече разбирам какви са били терзанията. Детска радост, шарени бонбонки...
Мене ми е интересно едно нещо... един единствен човек ти отговаря стойностно и смислено и единствено неговите коментари пропускаш да коментираш.... Вероятно ги четеш де.. ама кел файда като не им обръщаш внимание.
Айде обясни ми къде е логиката?
На този човек няма какво да коментирам мненията .... Той обяснява всичко за което му Благодаря
shanell1
10-13-2010, 19:37
:lol: Стегни се момче, няма нищо лошо да я целунеш още на първата среща, ако и тя те харесва нещата ще се получат.. няма какво да те притеснява - казвала съм го много пъти, че вие момчетата трябва да направите първата крачка, нямате право да се срамувате :lol: :lol:
Отпусни се и не му мисли - това е решението :)
ivan_realmadrid
10-13-2010, 19:52
А ако тя си ма гадже ко става?
ivan_realmadrid
10-13-2010, 19:56
Не трябва ли първо да разбереш дали си има гадже или не?
Трябва да ги докосваш почти постоянно, за да свикнат с това и да не им се струва странно.
Няколко правила, за да знаеш занапред... не й звъни всеки ден... губиш тръпката, харчиш много пари, не я държиш в напрежение, писвате си.... избери си едно. Чакаш поне 2-3-4 дена преди да и звъннеш, за да не показваш отчаяност или прекалена заинтересованост. Знай, че всяка жена ОБИЧА да не е сред приоритетите на мъжа... иначе за какво й е ? Другото правило е след всяка среща да чакаш по 2-3 дена поне..., а не всеки ден.
Един човек да каже нещо умно ве!
Направо ви се чудя като почнете да пускате такива теми! Чесно, нямате ли си глави? Ние от каде да знаем какво мисли тя и каква е самата ситуация и т.н. можем само да гадаем, ти не можеш ли да гадаеш сам!?
GossipGirl89
10-13-2010, 23:15
Предполагам, че ако си имаше гадже едва ли щеше да излиза 3 пъти подред с автора :) Но все пак всякакви ги има... всичко е възможно.
Авторе, ти не си отчайвай! Това, че ти е казала, че ще излиза с някой далеч не значи нищо. Първо, изобщо не може да си сигурен дали наистина се вижда с някой или си го е измислила, за да ти види реакцията - предполагам за тия 3 срещи е усетила, че проявяваш интерес към нея и може да е решила да те пробва. И второ, дори и да е излязла с друго момче това пак не означава, че между тях има нещо - може да се е видяла с някой приятел.
Следващия път като се видите бъди малко по-нахален и настойчив. Както вече те посъветваха, дръж на физическия контакт и докосванията. Накрая на срещата задължително я прегърни и дори може да се опиташ да я целунеш - ако приеме всичко е ок, ако се отдръпне директно си я питай защо го прави, не те ли харесва и т.н.
ivan_realmadrid
10-14-2010, 08:02
Предполагам, че ако си имаше гадже едва ли щеше да излиза 3 пъти подред с автора :) Но все пак всякакви ги има... всичко е възможно.
Авторе, ти не си отчайвай! Това, че ти е казала, че ще излиза с някой далеч не значи нищо. Първо, изобщо не може да си сигурен дали наистина се вижда с някой или си го е измислила, за да ти види реакцията - предполагам за тия 3 срещи е усетила, че проявяваш интерес към нея и може да е решила да те пробва. И второ, дори и да е излязла с друго момче това пак не означава, че между тях има нещо - може да се е видяла с някой приятел.
Следващия път като се видите бъди малко по-нахален и настойчив. Както вече те посъветваха, дръж на физическия контакт и докосванията. Накрая на срещата задължително я прегърни и дори може да се опиташ да я целунеш - ако приеме всичко е ок, ако се отдръпне директно си я питай защо го прави, не те ли харесва и т.н.
Да всякакви ги има. Обаче хубавите неща стават бавно. Не бързай. Не става само с 2 3 излизания. Всичко с времето си. С времето ще се рабере по точно вашите отношения и намерения. Не бързай с целувките прегръдките. Успех
ivan_realmadrid
10-14-2010, 08:06
Пък и тя може да си има гадже и пак да си излзиа с него колкото си иска с приятелски намерения а момчето Sharkbg да си мисли, че ще стане нещо.
Вчера като излязохме (бяхме 5 човека) леко и тактично я хванах за ръката и тя каза -"какво правиш" пуснах я и .... продължихме.
ivan_realmadrid
10-14-2010, 11:20
Ами или си има приятел, или още е раничко не сте се опознали още.
gaidalcain
10-14-2010, 12:47
Братле отписан си !!! Няма какво да я чакаш пробвай целувка и ще разбереш!