Влез

View Full Version : Не мога да избера ...

crazybebe
10-06-2010, 08:13
Такам , значии има 2 момчета от моя клас , които ме харесват ( за да не питате откъде съм сигурна - амии доста ме закачат , казвали са ми че ме харесват и т.н ) , но нищо повече . В началото харесвах само единият ,но от скоро започнах и другият да харесвам (не знам как,но простоо стана :D ) .. И сега и двамата ми предложиха , но аз нз на кой да према . Първият е сладък и забавен , но понякога е адски груб , което мн ме изнервя . А вторият е също мн готин и печен , но понякога малко прекалява с така да кажа "первезността си " :D :D :D . Знам,че вие не сте ясновидци ,но ви моля да ми помогнете в избора ми . :)

П.П- Съжалявам ако има такава тема, също така и ако имам правописни грешки .

П.П 2 - На 15 съм . Може и да ви се сторят детински истории , ама кво да напраа .. :D :D

DarkTemplar
10-06-2010, 08:16
Иди при тях и им кажи: Момчета, защо не тройка? :D

notlike
10-06-2010, 08:19
Не познавам нито един от тях, но навярно ти да, затова ще ти кажа - избери този, в когото вярваш повече, избери този, който е по-целенасочен и знае какво иска и как да го постигне. Избери този, който няма да хлътне другата седмица по следващата и няма за него да си само стар спомен, а нещо повече..

SmilezZz
10-06-2010, 08:35
Въобще знаеш ли,какво искаш ?
Обичала единия,а после и другия и
сега не знаел какво да прави...
Ние също нищо не можем да направим,
поради простата причина,че не ги познаваме..
А ти - ДА,тогава сама ще трябва да решиш
кого НАИСТИНА искаш..

TranceMusic
10-06-2010, 08:48
кого НАИСТИНА искаш..
Тя не е казала,че е обичала някой от тях!
По темата : Само ти можеш да решиш с кой да си,но внимавай какво решение взимаш,да не останеш без нито един!

jabkaaa
10-06-2010, 09:32
На мен ми се струва,че ще стане от два стола..та на земята :)

Wwwooow
10-06-2010, 09:36
На мен ми се струва,че ще стане от два стола..та на земята :)
да и на мен така ми се струва,бтв бях в същата ситуация ...никой не избрах и сега вече е късно и адски съжалвам ама няма връщане...ИЗбирай си по навреме.. кой ти пасва повече,с кой се чувстваш по-добре??Кой ти е по-симпатичен? :) кой има по сериозни намерения(демек кой те харесва повече,а не е просто закачане и за 2,3дни)..

TheBeliever
10-06-2010, 09:54
Според мен - нито един. Щом си на 15 вероятно си 8-ми клас, за първа година си с този клас и от скоро познаваш тея индивиди. 99% съм сигурна, че "харесването ви" ще трае не по-вече от седмица - две. Ако сега избереш един от двамата, който и да е, другия ще започне да се заяжда, да създава проблеми, интриги и прочие. Просто защото акъла ви е още толкова. И накрая като скъсаш с този, който си избрала, ще е конфузно и за двама ви и ще трябва да се гледате още 4-5 години, което няма да е никак приятно. Така че, или почакай да видиш дали някой от двамата има сериозни намерения към теб и ти самата да осъзнаеш чувствата си, или си потърси забаления другаде и не се занимавай с тези момчета.

NeZaPoznat
10-06-2010, 09:55
който и да избереш - все ще се чудиш дали не е било по-правилно да избереш другия :P

valdesbg
10-06-2010, 10:21
Не е ли гадно да си управляван от собствената си липса на разум и страх от вземане на решения?

DarkTemplar
10-06-2010, 11:43
Не е ли гадно да си управляван от собствената си липса на разум и страх от вземане на решения?
Мда, гадно е да си от женски пол. :D

BaffaLsc
10-06-2010, 15:03
кого НАИСТИНА искаш..
+1,,

deadshadow13
10-06-2010, 16:42
Иди при тях и им кажи: Момчета, защо не тройка? :D

След този коментар всеки друг би бил безмислен. :D :D :D

Но по темата найстина незнаеш кво изкаш щом и двамата по някакъв начин те отблъскват избери 3ти в случая който ще е мирен кротак и не перверзен.

MaLkaTa_LaDy
10-06-2010, 19:15
Мда, гадно е да си от женски пол. :D
Мда, ти също няма да си намериш приятелка.

А аз лично не бих избрала никой от двамата. Щом се двоумя, значи нещо не е наред.

dob4y
10-06-2010, 19:25
Най-добре никой. Както казаха "От два стола на земята"

psvturbo
10-06-2010, 22:57
По фенТВ има една програмка - пращаш SMS с имената на двете момчета и тя ти казва кой ще е по-добрият вариант за тебе. :)

ladykeisy
10-06-2010, 23:02
Седни си на гъза и си опичай акъла, хлапе.

Emppu90
10-06-2010, 23:12
Започнеш ли да се двоумиш, значи и двамата не са за теб.

Да не говорим, че ако един от двамата те "харесва" наистина, то той ще предприеме мерки и .. Как ще ти предложат.. божее... Не се хваля, но с моя "богат" опит... от 4 приятелки, които съм сменил... Точно по тази причина... В ранната възраст.. На нито една не съм предлагал.. Значи ли, че не съм имал връзка - НЕ.. Защо ми се струва, че все още не си готова да подържаш "връзка?!?