PDA

View Full Version : Момичета, поддържайте се бе

JakesInsanity
10-06-2010, 11:58
Прави ми впечатление колко много момичета има с по-гъсти косми на ръцете от моите, а понякога и с повече окосмяване по лицето.

Слепи ли сте?

Що тва е в категория секс? Първо, интимните части... само тях ги бръснете по-често щото ако не друго то поне много (имате желание да) се ебете.

Ама как да ебеш някоя която очевидно хич не се поддъра? Много ли станахте селските пръчки които си мислите че само трябва да се нагримирате и да тръгнете с полички до половината на бузите на гъза, и вече сте супер привлекателните, без въобще да поддържате някаква реална хигиена?

WHY THE FUCK?

Защо на 1000 момичета най-много 5 се поддържат мамаму деба?
Иначе имате огромните изисквания към нас, ама не става само с грим и малко дрехи - колкото и жалки да сте, с колкото и загорели момчета да излизате...

И тъй като не знам как да попитам момиче в очите "що са ти космати ръцете" реших да попитам вас форумни момичета защо?????!?!?!

JakesInsanity
10-06-2010, 12:02
Да бе на форум се изхвърлям последно време :-)
И не каза нищо по темата ;) избягваш ли и ти?

loveme
10-06-2010, 12:21
Всеки сам си преценява как да изглежда. Дали с мустаци, дали с косми по ръцете или по генеталите, то си е собсвен избор :)

Има момичета с по-гъсти, по-черни и навярно по-големи косми по ръцете от теб?
Ми ще има както има прости така има и глушави хора! Има някои момичета имат само мъх по ръцете и от мързел ли или простотия не знам, но си го премахват с бикче.Не одобрявам това,защото от нищо става много грозно нещо.

Признавам също имам косми по ръцете, но са светли. Тъй като мен ме дразнят ги премахвам с кола маска или епилатора, естествено благодарение на това сега като се "покажат" са още по-светли и пи-редки от това, което бяха :)

Ти като си за едното е***е търси си готина мадама, но ако опознаеш някоя която има косми по ръцете и се влюбиш в нея, няма ли да я обичаш?

DarkTemplar
10-06-2010, 12:24
И на мен ми прави впечатление, че доста от младите момичета са с мустак. Космите по ръцете не ми пречат толкова (стига да не са дълги и черни), а за краката е задължително да са обезкосмени. Мишниците и долу са ясни и няма кво да се коментира.

Хигиена му е майката. 8)

MakeMeLaugh
10-06-2010, 12:25
Оле, как мразя като вляза в магазин до някое даскало пълно с тийнове 8-12 клас нацапондрени с гримове, късите поли, некви си повярвали и вътре вони на ужасен ужас... Блаааах.

loveme
10-06-2010, 12:32
Оле, как мразя като вляза в магазин до някое даскало пълно с тийнове 8-12 клас нацапондрени с гримове, късите поли, некви си повярвали и вътре вони на ужасен ужас... Блаааах.

за това съм "за"!

Днес в даскало се чудихме как може осмокласниците да пушат и даже и не се крият.. и какво сме правили ние, с моите съученици на тяхната възраст..

Моето изложение по темата беше: " Че те на по 10-11 години се е**т, пък на 15 цигари ли няма да пушат.. това сега е модерно"

OneGuy
10-06-2010, 12:55
Случвало ми се е на 2ра среща момичето да се изпоти и замирише на кисело, ама много гадно кисело .... а моята реакция беше.... "Изчезнах като фантом"

JakesInsanity
10-06-2010, 13:09
Ти като си за едното е***е търси си готина мадама, но ако опознаеш някоя която има косми по ръцете и се влюбиш в нея, няма ли да я обичаш?
От де знаеш за едното е***е ли съм "само"? Нещо по-умно не можа ли да "предположиш"?

за това съм "за"!
Ай стига бе, кат го каза модератора веднага си "за", ама без тъпите ти предположения :)

Случвало ми се е на 2ра среща момичето да се изпоти и замирише на кисело, ама много гадно кисело .... а моята реакция беше.... "Изчезнах като фантом"
Познато, много не са чували явно и за ролончета и подобни...

loveme
10-06-2010, 13:12
ама ти хем искаш да ти отговарят на въпросите .. хем критикуваш хората, които са ти обърнали малко внимание :?

JakesInsanity
10-06-2010, 13:26
Просто ми стана странно от добре обмисления ти аргумент, без да знаеш ми казваш какво искам и какво не, ако бях повърхностен нали нямаше да казвам, че мразя тъпи грозни чалгарки? :)

Т'ва че ми е странно що не поддържате никаква хигиена не значи че съм за едното ебане, освен ако тва не ти е начин да обърнеш нещата на мен и да изкараш мене нещо крив :)

loveme
10-06-2010, 13:34
JakesInsanity,
извини ме, ако с нещо съм те засегнала от моя коментар.

а относно това дали си повърхностен или не, ти сам за себе си си знаеш ;)

повече няма да коментирам тук :-)

Dragonflyelf
10-06-2010, 13:42
действително личната хигиена е от голямо значение, ще се съглася... Но от друга страна косми по ръцете не мисля, че е чааааак такава трагедия... о.о Също така - и ние сме хора, потим се, не сме перфектни, случва се да има по някое косъмче... =|

cunt
10-06-2010, 13:47
Мен друго ми прави впечатление ,че повечето млади момичета имат доста излишни мазнинки ,което е изключително дразнещо. А най са смешни тея дето хем са дебели,хем са тръгнали с някви курвенски дрешки по улиците. :-D

ladykeisy
10-06-2010, 14:10
Хора, не съдете другите. Никой не е идеален. Хигиената е задължителна, да, но някой хора трупат килограми от лекарства, болести и т.н. Малко хора могат да си позволят процедурите при специалисти. Аз нямам какво да кажа по темата, по простата причина, че въпроса се задава към нехигиенични момичета.

NeZaPoznat
10-06-2010, 14:10
Да бе да - на калпаво момиче - космите му пречат :lol: :-P

Princessani
10-06-2010, 14:12
Прави ми впечатление колко много момичета има с по-гъсти косми на ръцете от моите, а понякога и с повече окосмяване по лицето.

Слепи ли сте?

Що тва е в категория секс? Първо, интимните части... само тях ги бръснете по-често щото ако не друго то поне много (имате желание да) се ебете.

Ама как да ебеш някоя която очевидно хич не се поддъра? Много ли станахте селските пръчки които си мислите че само трябва да се нагримирате и да тръгнете с полички до половината на бузите на гъза, и вече сте супер привлекателните, без въобще да поддържате някаква реална хигиена?

WHY THE FUCK?

Защо на 1000 момичета най-много 5 се поддържат мамаму Д**а?
Иначе имате огромните изисквания към нас, ама не става само с грим и малко дрехи - колкото и жалки да сте, с колкото и загорели момчета да излизате...

И тъй като не знам как да попитам момиче в очите "що са ти космати ръцете" реших да попитам вас форумни момичета защо?????!?!?!Аз навсякъде ги махам само по време на цикъл не мие приятно да се занимавам с косъмчетата отдолу :?

ladykeisy
10-06-2010, 14:16
Да бе да - на калпаво момиче - космите му пречат :lol: :-P

Ще ми преведеш ли какво значи това?

3oPuTy
10-06-2010, 14:17
За теб хигиената се свежда до премахване на всички косми така ли?! :shock:
Е извинявай,но не мога да се съглася с теб ... :?
Ще ти дам пример:В мойто старо даскало имаше една голяма "миска",която си махаше всички възможни косми (с изключение на коса,мигли и вежди естествено),но никога не бих казала,че хигиената й е на ниво :? Например днес е решила да си пресира косата ... и ще си ходи така цяла седмица,защото се харесвала с обем,но не й се занимавало да се пресира постоянно ... С ретро-пресата правеше същото :? Да не говорим,че слагаше по един тон пяна за коса и лак и след ден-два цялата й глава беше в люспи от продуктите :?

Оффф ... Как можах да се сетя за тая :?

А и не съм съгласна,че едва 5 от 1000 момичета се поддържат по описания от теб начин :? Хммм не знам ... Или аз не обръщам достатъчно внимание на околните,или просто съм заобиколена със сродни души,т.е. маниачки на тема "гладка кожа" :-o Аз лично махам всички ненужни косми,било то забележими или не :?

TeenageDream
10-06-2010, 15:05
някой хора трупат килограми от лекарства, болести и т.н.
А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки. В моя клас ВСИЧКИ момичета са с наднормено тегло. Имам една приятелка, която е много пълна, но при нея опира до ген - и двамата й родители са пълни, а тя всеки ден спортува по 2 часа и яде предимно салати, плодове и риба и пак е 70кг. А съученичките ми през междучасията (не им стига само през голямото) си купуват шоколади, пици, хамбургери... :? И редовно ми се чудят как издържам 6-7 часа на ден в училище без да ям нищо. :D

И аз се чудя как може някои момичета да са толкова неподдържани.
През лятото излязох с едно момиче, което не беше обезкосмено никъде. Неоформени вежди (нейните са редки, но много широки), дълги черни косми по ръцете, дълги косми по краката и не искам да си мисля за други места. :? Е, извинявай, ама да ходиш през лятото с къси панталонки в мола и краката ти да са космати..? :? Същото момиче много се учуди, когато разбра, че редовно ходя на кола маска на ръце и бикини зона. Реакцията й беше: :shock:

ladykeisy
10-06-2010, 15:33
TeenageDream това вече е жалко.

TheAnnoyingAwesomnes
10-06-2010, 15:37
Ако хигиената се свеждаше до обескосмяването, нещата щяха да стоят по-много по-различен начин... Никога космите при момичетата не са ми пречели, вярно малко е шантаво да видиш някоя хубава мацка окосмена повече от колкото трябва, но надали бих я върнала :) За сметка на това пък, като видя мъж без косми и го оприличавам на гол охлюв... Съжалявам ако ще засегна някой, ама мъжете без косми са ми направо противни...

Shia
10-06-2010, 16:21
Никой не прави забележка на момиче за космите й на ръцете,поне не съм чувала някой да го прави.Мъхът на гърба,който е едва доловим надали си струва махането и попринцип там където всичко е по малко от мм няма смисъл,освен за някоя корица.Мен ме дразни по-някой път потта след секс,която и двамата партньора споделят,ама си е чисто нормално след толква бъхтене да не си сух като стафида...

FuckedUp
10-06-2010, 16:38
Имаше 1 случай, където се качих в рейса и видях няк'ва мацка на около 17-18 год. и като и погледнах ръцете се погнусих..Имаше ръце като на горила (голям гнус)..

5 на 1000 е преувеличено, НО, наистина има много лоши случаи...
Не искам да коментирам..

anonymous708973
10-06-2010, 17:45
Смешно е, наистина.
Хубаво момиче, облякла се хубавко, пък си изправила косата, обаче... ебаси мустака вади! Вижда се от метър разстояние (като говоря с нея), а не си представям какво е, ако иска някой да я целуне... Кофти е. Същото и с ръцете...

dimitar_ak
10-06-2010, 17:59
Авторе, а защо смяташ, че ако едно момиче не е гладло обръсната долу не става за секс? Само да те светна, че модата долу отива в друга посока. Напиши в google "интимни прически".

mArMaLaDkA
10-06-2010, 18:19
Космите на ръцете какво общо имат с хигиената и подържането? Логиката куца в цялата история. :-o И мен ме дразнят момичета с черни гъсти косми по ръцете, ама си трая. Някои се усещат сами след време, други кажи-речи, почти никога, ама тва е.

Иначе "повечето окосмяване по лицето" си е очеваден признак, че момичето страда от хормонален дисбаланс и ще е най-добре първо да посети лекар, а после да скубе с лентички.

Moderatorius
10-06-2010, 18:30
Бе все намирате кусури на момичетата. Айде първо поогледай във форума, може да забележиш, че поне над 90% от момчетата ИМАТ претенции към момичето, да било перфектно едва ли не, бла-бла. А момичетата пък не държат на идеално гладък мъжки гъ3, например. Аз също, ако бях толкова.. знам ли и аз ква, щях да напиша тема, как днес в тролея ми смърдя на мъжка пот, но дааааа. Разбира се. То тва е нормално, нали сте мъже. Нормално е да имате косми по краката, по ръцете, нормално е лицето ви да е брадясало, в същото време с разкървавени пъпки, супер. На вас всичко ви е простено, едва ли не излиза, че немърливостта на момчетата е мъжество някакво. Сега, има малка доза истина в тва, дето си го написал, но като цяло темата е тъпа. Мога да ти гарантирам, че мнооооооооого голям процент момичета се грижат идеално за себе си, тва че ти си видял ТАЯ И ОНАЯ нищо не значи. Нали знаеш, хората са си казали, че една птичка пролет не прави. Не може от 10тина момичета, например, да съдиш за половин милион... айде, бе.

dimitar_ak
10-06-2010, 18:35
@Moderatorius, мъжката немърливост конкретно в този форум се отъждествява със "защо не мога да си хвана гадже". :razz:

Sh@d0w
10-06-2010, 18:37
Авторе от кое село си,че вадиш такива статистики?Аз от скромния ми опит,мога да споделя че не познавам момиче което да не се поддържа,даже напротив.Повечето отделят толкова време за грижата за себе си,колкото времето за спане и ходене на даскало взети заедно.

Изключения винаги ще има,но не можеш да слагаш всички под общ знаменател.

Moderatorius
10-06-2010, 18:40
@Moderatorius, мъжката немърливост конкретно в този форум се отъждествява със "защо не мога да си хвана гадже". :razz:
Пхах :lol:

horacio
10-06-2010, 18:49
Космите по ръцете и където и да било не са нехигиенични... хигиена е да се къпеш редовно и да си миеш зъбите... космите нямат нищо общо с това (не, че аз не се обезкосмявам.. правя го защото искам и така ми е по-удобно) , но не говорете, че космите не били хигиенични, тва че не ви радва окото си е друг въпрос

JakesInsanity
10-06-2010, 19:11
3oPuTy,

За теб хигиената се свежда до премахване на всички косми така ли?! Shocked
Е извинявай,но не мога да се съглася с теб ... Confused
Трябваше да изброя всички възможни видове не-хигиенност, дори и да не са свързани с темата ли? #-o

Аман от тъпи момиченца които се чудят как да извъртят един коментар само и само да блеснат и те с "несъгласие".

Авторе от кое село си,че вадиш такива статистики?Аз от скромния ми опит,мога да споделя че не познавам момиче което да не се поддържа,даже напротив.Повечето отделят толкова време за грижата за себе си,колкото времето за спане и ходене на даскало взети заедно.
Ти в кой хамбар си, явно си виждал отблизо само едно момиче и то сигурно ти е сестра - отнема й време за да си направи косата - да, ама тва не е хигиената за която говорим.

Космите по ръцете и където и да било не са нехигиенични... хигиена е да се къпеш редовно и да си миеш зъбите... космите нямат нищо общо с това (не, че аз не се обезкосмявам.. правя го защото искам и така ми е по-удобно) , но не говорете, че космите не били хигиенични, тва че не ви радва окото си е друг въпрос
И ти откърти темата с "умна" теза. Като не са хигиенични пусни си брада и косми под мишниците и ми кажи повече ли миришеш на мърша от колкото когато нямаше косми.

кото щът да си мислят другите бал съм ги Laughing
За т'ва че се поддържаш никой не може да те съди, марлячите квото и да мислят наистина няма кво да ти пука... Пределно им е ясно че си по-напред от тях тъй като работиш върху себе си, не си се оставил на произвола на природата както хората за които пиша тук.

Съжалявам ако ще засегна някой, ама мъжете без косми са ми направо противни...
Съгласен, ама момИче СЪС косми пък е супер много по-противно...

Мъжете са си мъже, не е проблем да имат малко окосмяване,
ама жените които са си жени... не бива да са космати. Ако някой мъж би се сближил с космато момиче то сигурно а) е много загорял б) е късоглед в) е гей г) е влюбен в нея, но въпреки това космите ще му са гадни.

horacio
10-06-2010, 19:24
И ти откърти темата с "умна" теза. Като не са хигиенични пусни си брада и косми под мишниците и ми кажи повече ли миришеш на мърша от колкото когато нямаше косми.

Няма да мериша на мърша ако се къпя редовно :) И кво мислиш, че ако момиче няма и един излишен косъм по тялото е хигиенично??? ами ако не се къпе?? не си слага дезодорант, и не си мие зъбите???? и ако някое което не ги маха, но се къпе всеки ден слага си дезодорант и т.н. е нехигиенично??? имаш някакви отклонени представи за хигиена моето момче :) кажи си, че космите не те кефят и това е кво забъркваш някакви коренно различни неща

ChalgaBoy
10-06-2010, 19:29
Оня ден замалко да не оцеля дупката от толкова косми :D все едно бях в амазонската джунгла... :D

horacio
10-06-2010, 19:30
Естествено, че никой не се кефи на косми (и мен не ме кефат) :D Просто казвам, че хигиената си е нещо съвсем друго от неговата представа, както и на някои други

3oPuTy
10-06-2010, 19:53
Авторе,да ме прощаваш ама ти Н-И-К-Ъ-Д-Е не спомена нещо свързано с липсата на хигиена :lol: :lol: :lol:
Ако космите са липса на хигиена,то вие момчетата трябва да сте пълни с разни микроби,гъбички и к'во ли още не :razz: :razz: :razz:

MsIrony
10-06-2010, 19:53
Не знам къде ги виждаш тия незврачни момичета ,от кое село си бе ?
Аз както отивам на дискотека идентично слизам до магазина ,и се старая всичко да ми е на 6 ,нямам си на идея що за момиче може да се остави толкова .

narcis
10-06-2010, 20:18
следя темата с интерес 8)

sperminatorat
10-06-2010, 20:24
брат сичките са еднакви ве мръсни киндзети

Jessie
10-06-2010, 20:25
Личната хигиена е на първо място, бе, ей. :? При липсата на такава до колко главоболия може да се стигне не е истина ... А относно окосмяването по лицето и ръцете /рядко срещано, но все пак/ - всеки си има право на избор, но бръсначките трябва да ги забранят със закон за бръснене на ръцете. :? После "Ама, мамо, що съм като горила?" ... Кола-маска, депилиращи лентички .. хм.

MochaOnMyLips
10-06-2010, 21:05
Да, епилирам си интимните части и подмишниците. Да, краката също. Да, къпя се поне веднъж на ден. И да, по дяволите, понякога ме мързи да си напрявя кола маска на ръцете и ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА! Ако имам време и ми се занимава го правя, ако ме домързи - не. Не съм някой Чубака и честно казано въобще нямаше да ми пука, дори и да бях.

GossipGirl89
10-06-2010, 21:32
Хигиената не се изразява само в махането или немахането на косми :)
То си зависи от конкретното момиче. Има такива, при които космите са гъсти, дълги и тъмни и за тях съм съгласна, че би било по-добре да се махат.
Има и такива с по-редки или по-светли, почти недоловими, косми и пре тях не мисля че би било проблем ако си ги оставят.
Всяко момиче си преценява само за себе си :) (и в двата случая става дума конкретно за косми по ръцете).
За другите места вече си е доста кофти да не се махат.
Изключвам момичета, които попринцип си изглеждат леко невзрачни и занемарени - за тях може да си кажеш "Ами те са си такива с всичко". Но такива дето са се напудрили с 20 вида гримове, направили си прически, дрешките, обувчиците и с мустак или 2 см дебели вежди примерно... тогава наистина е жалко и смешно. Но пак казвам - всеки сам си преценява къде какво да си маха :)
Това с 5 на 1000 е доста пресилено - честно казано вече доста рядко срещам момиче, което да изглежда неподдържано...
Иначе аз за себе си мога да кажа, че се чувствам най-комфортно без никакви косми никъде

xinfamous
10-06-2010, 21:43
Врно повечето сложат малко грим и дигнат самочувстието на 6 и айде! пък вонят на коч отсякъде ;s мн почнаха да изскачат и тия по тлъстите пръчки напоследък,се 1 не ни стигаха косматите и миризливите ;s

TheAnnoyingAwesomnes
10-06-2010, 22:42
Нов метод за перфектна хигиена ! Премахвайте редовно космите навсякъде, няма нужда се къпете ! Обезкосмените не трябва да се къпят !!!!!!

psvturbo
10-06-2010, 22:47
Момичета с косми по ръцете като на майстор-зидар..това ме отвръщава..избягвам да имам контакти с такива индивиди.. ](*,)

ladykeisy
10-06-2010, 22:52
Тази тема няма какво да ни даде като знания или да разшири мирогледа ни. Не мисля, че е ползотворна, освен за клюкарите и й е време да се заключва.

FuckedUp
10-06-2010, 23:11
Нов метод за перфектна хигиена ! Премахвайте редовно космите навсякъде, няма нужда се къпете ! Обезкосмените не трябва да се къпят !!!!!!
+
За какво беше темата ?

За КОСМИТЕ НА РЪЦЕТЕ
За КОСМИТЕ
За ХИГИЕНАТА
За Обезкосмените не трябва да се къпят..
Тъпа работа сте.. :D

3oPuTy
10-07-2010, 06:52
Тази тема няма какво да ни даде като знания или да разшири мирогледа ни. Не мисля, че е ползотворна, освен за клюкарите и й е време да се заключва.
Да ме извиняваш,но не всички теми трябва да са важни или "да разширяват мирогледа ни" за да се пускат :?
Това е форум и в него се ОБСЪЖДА!Като искаш нещо важно - питай чичко Гуугъл ;)
А и дали трябва да се заключи или не решават модераторите ...

Greennight
10-07-2010, 07:17
По-скоро 700 от 1000 се поддържат,не 5....

dirtyyy
10-07-2010, 07:20
УРА УРА ЗА русите момичета :Д
Като мен,никога не съм имала косми!
А където имам,ги махам редовно,защото е въпрос на хигиена.
Винаги ме е било гнус ,момиче с косми по гърба ,черни..

bloodyF
10-07-2010, 07:23
мен също ми прави впечатление, че всичките ми приятелки се учудват че си чистя и ръцете ;д
и аз като им кажа е така ми е по-приятно и изглежда по-добре и те "е то аз имам,ама са руси и не се виждат" да бе да, ;д виждат се и още как... ;д ама как да им го кажа :(

а иначе..за къпането..имам приятелки които не се къпят всеки ден (1-2 са ;д) и не миришат.. ;д до човек си е..
пък има някой където всеки ден ...и е ужас..
а след физическо ;д.. в съблекалнята не може да се диша от що е напръскано с дезодоранти..ужас..
и все пак и момчетата не са идеални ;) от класа ми има 2-3 които не ги знам не се ли къпят ама цяла седмица идват с една бяла риза и като минеш покрай тях и ти се драйфа цял ден после...

с две думи: хората трябва да се къпят всеки ден и ако имат проблеми с окосмяването(момчетата) или с потенето да ходят на лекар че не се търпи : )

BlindedAngel
10-07-2010, 08:07
Тази тема ми напомни на една моя изцепка 8-) В барчето където се събирам почна да идва една компания от момичета, ама едната с мн гаден мустак.Един ден ко ми прещрака отидох до магазина и купих 2 bic-чета.Директно отидох и й казах "Да си ги ползваш по предназначение".Повече не дойде в бара 8) 8-) Че и на бас за една бира са бях хванал :P

Dragonflyelf
10-07-2010, 10:24
А преди да дойде модата за обезкосмяването, преди изобщо да стане задължително, хората какво са правели -.-''
Обезкосмяването действително ни се струва задължително в днешно време и съм съгласна, че би трябвало, но все пак не може всеки да е идеален. Винаги ще остане някое друго косъмче, винаги някое момиче няма да пожелае да си обезкосмява ръцете и прочие и прочие... До личен избор си е. Ако имаш косми по ръцете, ако те не са много-набиващи-се-на-очи, не е чак толкова задължително. Не бъдете такива, хора сме........

NeZaPoznat
10-07-2010, 11:31
Тази тема ми напомни на една моя изцепка 8-) В барчето където се събирам почна да идва една компания от момичета, ама едната с мн гаден мустак.Един ден ко ми прещрака отидох до магазина и купих 2 bic-чета.Директно отидох и й казах "Да си ги ползваш по предназначение".Повече не дойде в бара 8) 8-) Че и на бас за една бира са бях хванал :P

прецакал си се омбре :D да знаеш къф минет праят мустакатите - хем ти духа хем ти гъделичка топките :lol: :lol: :lol:

soreman
10-07-2010, 14:41
А преди да дойде модата за обезкосмяването, преди изобщо да стане задължително, хората какво са правели -.-''

Всъщност хората от дълбока древност са се обезкосмявали. Например древните Египтяни са използвали за целта мидени черупки. То обезкосмяването не е от последните години :)

Gamebg
10-07-2010, 14:55
50% от момичетата които познавам са с по големи косми на ръцете от мен какво е тва нещо аз ако сам на тяхно място няма да трагна с кас ръкав. :shock: Мисля че момчетата в нешно време почват да стават по суетни от момичетата!

JakesInsanity
10-08-2010, 10:50
Не съм някой Чубака и честно казано въобще нямаше да ми пука, дори и да бях.
От тоя "супер готин" селяшки манталитет в стил "аз съм си екстра не ми пука кой кво мисли" се появяват и тия проблеми :) уж не ви пука ама после ще има да се чудите що никой не ви поглежда (или поне от кръста нагоре).

LadyZaribena96
10-08-2010, 11:30
еми братле незнам .. :D .. аз мустачки нямам .. всъщност имам .. но те не се забелязват .. пък и да не се забелязват аз пак си ги обезцветявам за всеки случъй ..на рацете ми са руси .. но пак си ги махамм .. и на всякаде другате си ги махам .. е оф course без косата де .. която само си я боядисвам ;дд :D .. и наистина си прав като видя на някои мой съученички ръцете напрао ме е гнус да ги докосвам .. та тяхните ръце са по космати и от на баща ми :-D :-D .. или пък тръгнали с потник .. а подмишниците им - ГОРА ... че и МИРИШЕ.. ГНУСС ... СРАМ и ПОЗОР за нежния пол .. а и имам една съученичка с която редовно си клюкарствахме .. ама аз вече почнах да я избягвам мийте си зъбите бе хора .. миришат ви устите иначе .. това беше което имах да кажа и аз по темата .. съжелявам ако съм убидила някой .. ама истината си казвам :) :)

Dragonflyelf
10-08-2010, 13:10
еми братле незнам .. :D .. аз мустачки нямам .. всъщност имам .. но те не се забелязват .. пък и да не се забелязват аз пак си ги обезцветявам за всеки случъй ..на рацете ми са руси .. но пак си ги махамм .. и на всякаде другате си ги махам .. е оф course без косата де .. която само си я боядисвам ;дд :D .. и наистина си прав като видя на някои мой съученички ръцете напрао ме е гнус да ги докосвам .. та тяхните ръце са по космати и от на баща ми :-D :-D .. или пък тръгнали с потник .. а подмишниците им - ГОРА ... че и МИРИШЕ.. ГНУСС ... СРАМ и ПОЗОР за нежния пол .. а и имам една съученичка с която редовно си клюкарствахме .. ама аз вече почнах да я избягвам мийте си зъбите бе хора .. миришат ви устите иначе .. това беше което имах да кажа и аз по темата .. съжелявам ако съм убидила някой .. ама истината си казвам :) :)

клюкарствахте викаш...

Justify
10-08-2010, 14:20
Авторе,трябвало е да се родиш преди 100-150 години когато не е имало бикчета и кола маска,да те питам тогава ко щеше да правиш? Немаше да барнеш женско а? 8-)

princeska94
10-08-2010, 14:56
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

PullMeCloser
10-08-2010, 18:12
Абе хигиената изобщо не се свежда само до обезкосмяването.
Аз лично никога не бих си позволила да ходя необезкосмена където и да е,защото държа кожата ми да е гладка винаги.Само така ми е комфортно.Всеки ден се къпя поне по два пъти,защото така съм свикнала и е абсолютно невъзможно за мен да живея по друг начин.
Иначе много се ядосвам,когато дори на улицата видя непознато момиче/възрастна жена с мустаци,които виждам отдалеч. :x Не разбирам как една ЖЕНА може да се остави в такъв вид.Аз по лицето нямам,но ако имах,задължително щях да ги махам.То е просто грозно.На мъже набола брадичка е много готино,но жена с набол мустак е смешно и грозно.

LadyZaribena96
10-08-2010, 18:29
Dragonflyelf
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 4:10 pm Заглавие:
LadyZaribena96 написа:
еми братле незнам .. .. аз мустачки нямам .. всъщност имам .. но те не се забелязват .. пък и да не се забелязват аз пак си ги обезцветявам за всеки случъй ..на рацете ми са руси .. но пак си ги махамм .. и на всякаде другате си ги махам .. е оф course без косата де .. която само си я боядисвам ;дд .. и наистина си прав като видя на някои мой съученички ръцете напрао ме е гнус да ги докосвам .. та тяхните ръце са по космати и от на баща ми .. или пък тръгнали с потник .. а подмишниците им - ГОРА ... че и МИРИШЕ.. ГНУСС ... СРАМ и ПОЗОР за нежния пол .. а и имам една съученичка с която редовно си клюкарствахме .. ама аз вече почнах да я избягвам мийте си зъбите бе хора .. миришат ви устите иначе .. това беше което имах да кажа и аз по темата .. съжелявам ако съм убидила някой .. ама истината си казвам

клюкарствахте викаш...
ем дам :Д [/quote]

anisummer
10-08-2010, 20:01
Оле ние с моята приятелка с часове може да си говорим на тази тема. И двете сме такива манячки :D :D :D Примерно тя тъкмо излиза от колата маска и вика : въъй тука някакво косъмче се поддало(пък то няма абсолютно нищо).
Към темата: Съгласна съм с автора, че наистина не е приятна гледка, но бих казала , че повечето момичета в днешно време си се поддържат. Има момичето, дето просто като ги видиш едни такива бавни, мудни,изгърбени, с мазна коса,вървят едва ли не като болни чайки.. ти е ясно , че те не се интересуват много много къде какво имат и какво нямат. Няма да е интересно, ако няма и такива :) :)

4o4ina
10-17-2010, 13:35
Авторе извинявай обаче не мисля,че когато едно момиче има косми по ръцете това означава,че не се потдържа.Не мисля,че ще ти е по приятно ако видиш момиче което не си е мило забите, има застояла храна,мирише и е с мазна коса. :(

Korrnyy
10-17-2010, 13:42
Не мога да кажа нищо.. Влизам да се къпя и отделям 5-6 мин. да се обезкосмя. Не е изобщо много, нито го правя всеки ден. Видя ли, че са тръгнали ги махам. Не съм видяла досега такова момиче като описаното от автора, но ако има жалко...

WaterLilly
10-17-2010, 13:44
Това ли разбираш под поддържане? Е да ти кажа, на мен не ми вадят очите тия невидими 3 косъма на ръцете и не виждам нужда и там да се тормозя с епилиране. Да, имам косъмчета по ръцете, човек съм все пак, но нито са черни, нито са дебели или дълги, за да ме притесняват. Да си обезкосмяваш триъгълника, краката, мустак (ако имаш) - разбираемо, ама чак по ръцете граничи с мания. Защо не почнеш да "изискваш" и веждите да си махаме, и да си обръснем главата нула номер? Егати нереалистичните очаквания.

madnes
10-17-2010, 14:03
Абе космите понякога са гадни помня преди година едно момиче ми беше пращало снимки по бельо ама ужас направо корема и гърдите и бяха по космати от мойте :D е това е гадно а за косми по ръцете стига да не са супер големи и черни не ми пречат :-D

ronky
10-17-2010, 14:52
Определено съм съгласна с мненията,че има неподържани момичета.Много е грозно да видиш момиче с много косми,затова аз ги махам навсякъде,ръце,крака,мишни и,интимни части..,с мустачките проблеми нямам,но имам приятелка,която имаше този проблем и ходи на всеки 20 дни на лазерна епилация,от няколко сеанса,космите значително изчезват и не мисля,че процедурата е чак толкова скъпа,всяко момиче може да отдели 10 лв.Относно изпотяването искам да кажа на всички,ако се къпете редовно и използяате дезедоран или ролон простив изпотяване няма да имате толкова голям проблем с миризмата,ааа когато играете физкултура хората са измислили мокри кърпички,за момента ще помогне след това отиваш вкъщи и се къпеш..Прочетох някъде и за хигиена на зъбите,това също,миите ги редовно,но също така почиствайте ги с конец,защото остава храна и не само,че се развалят,но и не мирише приятно.Сутрин използвайте специална вода за миене на зъби,определено освежава дъха и ще се чувствате по-добре,а когато хапвате в училище например,след това непремнно дъвчете дъвка,има и такива без захар .. Ноктите също,много е кофти да видите някое момиче с неравни нокти,наполовина с лак,а от долу се вижда мърсотия под тях,затова ако не можете да ги подържате,по-добре ги изрязвайте.. Дано съм помогнала относно темата.. :P

Hilary_
10-17-2010, 15:01
авторе, общи знаменатели НЕ признавам!!

има от всичко, което ти изнася, стига да го намериш .. 8-)

SunShinePearl
10-17-2010, 15:34
и аз съм забелязала че много момичета има с супер много косми по ръцете стои ужасно грозно,аз си ги махам от 2 години някъде просто ме дразнят и незнам защо има такива момичета не мога да ти отговоря.

beb0oy
10-17-2010, 16:51
Не, не я избягвам,просто нямам какво да кажа.Въпросът е защо,а аз не мога да отговарям за всички от моя пол.Косми по ръцете никога съм имала кой знае колко, плюс това са руси, мустаци също нямам,иначе всеки има мъх по лицето,просто на по-тъмните хора им личи. За мишниците,краката и интимните части мисля че е задължително да се обезкосмяват и го правя.Доволен ли си от отговора? :)

DarkTemplar
10-17-2010, 18:32
Имах една позната, за която се говореше, че има доволно окосмяване по дупето. :D А беше готина мацка..

Така и не разбрах дали е вярно. :-o

britzy
10-17-2010, 19:05
Определено съм съгласна с мненията,че има неподържани момичета.Много е грозно да видиш момиче с много косми,затова аз ги махам навсякъде,ръце,крака,мишни и,интимни части..,с мустачките проблеми нямам,но имам приятелка,която имаше този проблем и ходи на всеки 20 дни на лазерна епилация,от няколко сеанса,космите значително изчезват и не мисля,че процедурата е чак толкова скъпа,всяко момиче може да отдели 10 лв.Относно изпотяването искам да кажа на всички,ако се къпете редовно и използяате дезедоран или ролон простив изпотяване няма да имате толкова голям проблем с миризмата,ааа когато играете физкултура хората са измислили мокри кърпички,за момента ще помогне след това отиваш вкъщи и се къпеш..Прочетох някъде и за хигиена на зъбите,това също,миите ги редовно,но също така почиствайте ги с конец,защото остава храна и не само,че се развалят,но и не мирише приятно.Сутрин използвайте специална вода за миене на зъби,определено освежава дъха и ще се чувствате по-добре,а когато хапвате в училище например,след това непремнно дъвчете дъвка,има и такива без захар .. Ноктите също,много е кофти да видите някое момиче с неравни нокти,наполовина с лак,а от долу се вижда мърсотия под тях,затова ако не можете да ги подържате,по-добре ги изрязвайте.. Дано съм помогнала относно темата.. :P

ИИибре хипер мнооооого помогна-ние малоумните нямаше да се сетим :booooomb:

danibebi
10-17-2010, 19:10
5 на 1000 не са,. ;) и не слагай всички момичета под общ знаменател. Да, има и мизернички, но има и момичета които много държат на хигиената. Аз съм от вторитe. ;) И не се хваля, а казвам самата истина. Чудя се на акъла на тези, които не се къпят. :? Противно. :x

ronky
10-17-2010, 19:48

ИИибре хипер мнооооого помогна-ние малоумните нямаше да се сетим :booooomb:

Ами да мисля,че помогнах,тъй като пиша по темата и ако си прочел/а всички мнения,ще разбереш защо съм писала тези неща,отговорих както на автора,така и на останалите мнеия,който бяха засегнати,ако не ти харесва не ми чети коментарите...и може да не сте малоумни,но има хора които нямат навици и може пък да им е полезно...

britzy
10-17-2010, 19:52
Хуахуахуа и мислиш,че тея които си нямат принципно навици ще ги изградят на база тъпо мнение във форум??? phhhhleeeeaseeee :razz: :razz: :razz:

ПТ-аз се къпя и си махам навсякъде където е грозно и възможно космите-айде пукайтИ сА 8)

ronky
10-18-2010, 10:31
Хуахуахуа и мислиш,че тея които си нямат принципно навици ще ги изградят на база тъпо мнение във форум??? phhhhleeeeaseeee :razz: :razz: :razz:

ПТ-аз се къпя и си махам навсякъде където е грозно и възможно космите-айде пукайтИ сА 8)

Много ми е интересно,защо пишеш по темата и въобще защо я четеш,щом няма какво да кажеш.Аз казах какво правя аз и какво би трябвало да правят всички,а тези които не го правят тяхна си работа,ако искаш да се заяждаме нямаш проблеми,ама съм далеч от мисълта,че това е целта на форума...И ДА може пък да има хора,които ще започмат да правят някои от тези неща,ако не са ги правили досега..нещо др????

britzy
10-18-2010, 17:52
оле че сиии-не виждаш ли,е съм писала?!!--ОБЕЗКОСМЯВАМ СЕ НАВСЯКЪДЕ,гнусно е космато момиче

Korrnyy
10-18-2010, 19:28
А на кое момче му харесват окосмени женски полови органи?

FirinMahLaz0r
10-18-2010, 19:42
Аз не мисля,че това,че не си епилирана значи ниска хигиена.Ръцете,краката и подмишниците редовно ги \"оправям\",но отдолу все още не съм се обезкосмявала и не мисля,че заради това,може да ми кажеш,че съм нечистоплътна.А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там!

Това обяснява защо правиш само анален :-o

Korrnyy
10-18-2010, 19:56
Ужас, ужас...

Extremescream
10-18-2010, 20:59
То си е въпрос на вкус за космите по интимните части,но на мен космите ми пречат МНОГО.Мъжът да е както си иска,но аз да съм с косми-не.
И какво като прави само анален?На мен ми става още по-гнусно от тая представа....необръсната и анален секс...брррр.Но както казах,въпрос на вкус.

FuckedUp
10-18-2010, 21:03
Аз не мисля,че това,че не си епилирана значи ниска хигиена.Ръцете,краката и подмишниците редовно ги \"оправям\",но отдолу все още не съм се обезкосмявала и не мисля,че заради това,може да ми кажеш,че съм нечистоплътна.А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там!

Представям си...като АМАЗОНКА си, нали? Евала..

roshkors
10-19-2010, 08:15
Принципно по окосмените момичета имат повече от някои хормони и това се проличава най-често като мустачки и по обилно окосмяване по крака, ръце и тнт. :) Не е болка за умиране, но се иска и поддръжка :) Колкото за личната хигиена въпреки, че съм момче съм забелязал, че момчетата които не се поддържат са повече от момичетата :)

kremen4eto
10-19-2010, 17:19

Не мастурбираш ли? Не ти ли е горещо през лятото? Не се ли потиш? Не се ли виждат космите от банския? Лижат ли те? Докосват ли ти я въобще? Просто ми е интересно.

ivan4ybmw
10-19-2010, 18:01
"А между другото окосмяването по интимните части спира голяма част микроби,бацили или както искаш ги наречи там![/quote] " Що за тъпизъм е това :razz: :razz: :razz:

deadlift666
10-19-2010, 18:02
По-скоро им дава подходящо място за развитие. :razz:

kremen4eto
10-19-2010, 18:04
^ Всички косми по тялото имат тази функция. Те не са просто украса.

FirinMahLaz0r
10-19-2010, 18:12

Не мастурбираш ли? Не ти ли е горещо през лятото? Не се ли потиш? Не се ли виждат космите от банския? Лижат ли те? Докосват ли ти я въобще? Просто ми е интересно.

Едва ли някой ще посмее да пипне там... :?

ArTanDra
10-19-2010, 18:17
Авторът да не си хванал срамни въшки от някоя?? Хигиената не се стига до обезкосмяване, аз нямам силно окосмяване, космите на ръцете са ми редки, никога не съм ги махала и някой си там ще ми каже, че нямам лична хигиена? На вас нещо много ви се обърнаха представите за чистоплътност и естетика, да естетично е да нямаш никъде косми, обаче кой е каза, че не било хигиенично? А и човек да се обезкосмява си има своите минуси, защото знаете ли колко гинеколози, уролози на ден им ходят по не знам колко души да се оплачат от пъпките долу ? Попитайте някой кожен лекар колко възпаления имат на кожата точно от епилатори или коли маски, а за бръсначите изобщо не коментирам там е още по зле положението. Задължително се обезкосмява - крака, под мишниците и интимните части, останалото вече отсрещния пол може да му вика ЛУКС .. и на мен не ми е приятно, когато някое момче не си е обръснало лицето (защото е много мъжествено) или не си махне проклетите косми по корема или гърдите, ама не е длъжен, това човек си го преценя. Важното е когато се доближиш до някого, не дали ще е космат, а дали е чистоплътен - да си мие зъбите, тялото, косата да си е измита, а не мазна и най-вече да мирише на ЧИСТО !!!

mel4ety
10-19-2010, 21:54
това беше най-яката тема, която съм чела! :D:D:D вива ла косми! :D:D

Emppu90
10-19-2010, 22:02
това беше най-яката тема, която съм чела! :D:D:D Ке виваН лОС косми! :D:D :grin: :grin:

bonbonche123
10-20-2010, 02:16
Абе не знам кви са тез космати мърли... :-&
Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам. :D На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.

bonbonche123
10-20-2010, 02:17
Абе не знам кви са тез космати мърли... :-&
Аз съм с черна коса...и естествено и космите ми са черни...поне трябва да е така не знам щото се обезкосмявам. :D На ръцете също имам, но много малко и се епилирам, както и краката, а интимните части и подмишниците която не ги обезкосмява трябва да живее в зоопарка.

TheManTheLegend
10-20-2010, 07:20
Край, мацето96 след тази подробност която сподели за себе си официално спирам да мастурбирам на снимките ти :shock: :razz: :razz: :razz:

Тва момиче да има косми по дудата е ужасно нещо... нито ти е кеф да я лижеш, нит да я пипаш, нит да си го пъхаш там (някой звяр може дебне зад храста), нито даже да го гледаш :razz:
А пък лятото кой знае половин час след като се изкъпе мирише на умрели катерички, да не говорим че от банските/прашките стърчат косми ииииу :shock:

wtf2
10-20-2010, 07:43
деам мен :D как може тая мацето96 да не се бръсне точно там ;д приятеля ти е безстрашен да знаеш :smt082 :smt078

TheManTheLegend
10-20-2010, 07:59
Аз не знам как си го пуха у гъза й ако има косми и там :shock:

Alex3nd
10-20-2010, 08:30
Аз не знам как си го пуха у гъза й ако има косми и там :shock:
Затваря си очите и казва: Миличко много съм уморен ще подремна малко, моля те вкарай си го сама. :razz:

anonymous708973
10-20-2010, 18:20

Това обяснява защо правиш само анален :-o

Извади логика,бравос!И то с първото и засега последното ти мнение!По голяма тъпотия не бях чувала от доста време!

Аз ще извадя по-голяма (логика) и ще попитам... КАК носиш прашките, които доколкото си спомням, предпочиташе?

PullMeCloser
10-20-2010, 20:22

Мастурбирам и не ми е горещо,и не се потя.Нито от банския се виждат нито от бельото и докосват ме .
А относно мнението на другите дето се правят на много модерни - не ме интересува!

Някой се прави на модерен,защото се обезкосмява? :lol: Брей!!!

Иначе се изказах по темата вече-момиче съм,по мен косми не трябва да има,махам ги навсякъде,дразнят ме.

wtf2
10-20-2010, 20:33

Мастурбирам и не ми е горещо,и не се потя.Нито от банския се виждат нито от бельото и докосват ме .
А относно мнението на другите дето се правят на много модерни - не ме интересува!

ебаси мамата тежко на приятеля ти спомням си една сцена от страшен филма пича с резачкатa :D

TheManTheLegend
10-20-2010, 21:07
Дето оная ляга на леглото и си сваля прашките и хоп един огромен храст изкача и вика "опс, скоро не съм се бръснала" :razz:

KokoDjambo
10-20-2010, 21:25

Някой се прави на модерен,защото се обезкосмява? :lol: Брей!!!

Иначе се изказах по темата вече-момиче съм,по мен косми не трябва да има,махам ги навсякъде,дразнят ме.
Големи претенции сте станали бре ей...Тя ако си е мизерзна пу....ще е мизерна и без косми и пак ще и мирише оная работа.А колкото до Maceto96,права е ,че космите са един вид филтър за микробите!

wtf2
10-20-2010, 22:10
Дето оная ляга на леглото и си сваля прашките и хоп един огромен храст изкача и вика "опс, скоро не съм се бръснала" :razz:

точно :D

RedHood
10-20-2010, 22:29
ми мани са от махалата ве

FuckedUp
10-21-2010, 21:19
Аман от разни критикуващи индивиди,които не се сещат първо да погледнат себе си!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ТИ ЛИ БЕ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sladkiq_Vladko
10-21-2010, 23:28
Работата е да е къпана и чиста, ако има косми, няма лизане! :D

xKiFlA
10-22-2010, 13:23

напълно съм съласна,

и винаги съм казвала че момчетата сте пълнии идиоти и с тъпите мнения го доказвате
хигиената не зависи от тва кой има косми кой не :?

xKiFlA
10-22-2010, 13:26

то пък някоя тръгнала да те иска да я...... :razz: :razz: :razz: :razz: :?
глупак

Sladkiq_Vladko
10-22-2010, 13:36

то пък някоя тръгнала да те иска да я...... :razz: :razz: :razz: :razz: :?
глупак
Та и съм и умрял, просто да се напише нещо, ПАТКО! :)

FuckedUp
10-22-2010, 20:51
Kiflo, нож и вени :) Направо не искам да те виждам .. :@

xKiFlA
10-22-2010, 23:30
Kiflo, нож и вени :) Направо не искам да те виждам .. :@

нож и вени за майка ти . боклук

awerw
10-23-2010, 07:42
колко мускетарки съм виждал :D едвам издържам да не се изсмея :lol:

miroandonow
10-23-2010, 12:33

ебаси мамата тежко на приятеля ти спомням си една сцена от страшен филма пича с резачкатa :D
Я да ми оставите партнерката намира.Много добре си изглежда окосмена там.Нито много нито малко.То ми писна да гледам некви "плешиви" там долу все едно чукам неква от детската градина дето не е облякла гугутката!

xKiFlA
10-23-2010, 13:01

то такива боклуци като теб заслужават момиче да не видят никога

WaterLilly
10-23-2010, 13:27
Мустаци на момиче са смешни, няма какво да подскачаш, кифло.

FuckedUp
10-23-2010, 16:07

то такива боклуци като теб заслужават момиче да не видят никога
Аре по-леко, а? Ти не заслужаваш мъж да те пипне, бе!

PullMeCloser
10-23-2010, 18:12
Кифло,дразниш с ограничените си мнения и как след всеки коментар се заяждаш.Защо да заслужава да не види момиче?Право си е момчето!Момиче + мустаци = абсолютна трагедия.
Имат-окей,но да си ги махат поне.

KokoDjambo
10-23-2010, 19:29
Кифло,дразниш с ограничените си мнения и как след всеки коментар се заяждаш.Защо да заслужава да не види момиче?Право си е момчето!Момиче + мустаци = абсолютна трагедия.

Абе не стана ли спора за интимното обезкосмяване,а не заради мустачките?

Reaper93
10-23-2010, 19:45

Абе не стана ли спора за интимното обезкосмяване,а не заради мустачките?

Еми и аз така си мислех...

А колкото до мустачките, едно момиче от моя клас има малки мъхчета и и седят много сладко :oops: ;д

Има едно момиче от другия клас, бах те направо чернеят бе... :shock:

WaterLilly
10-23-2010, 20:07
А колкото до мустачките, едно момиче от моя клас има малки мъхчета и и седят много сладко :oops: ;д
Как за бога женски мустаци може да седят сладко?

Reaper93
10-23-2010, 20:09
Как за бога женски мустаци може да седят сладко?

Те са мънички бе пич, не знам може би шото момичето е сладко ;д
Иначе и мен не ме кефат такиа мустаци, има една госпожа :shock: :shock: почти катинарче се оформило :shock:

PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 20:11
Не разбирам смисала на темата.... всеки си преценява как да изглежда и как да се подаржа.... Немога да разбера защо си седнал да се възмущтаваш... като мога да кажа и същото и за момчетата..... :( :(

burpp
10-23-2010, 20:44
Мисля, че малко поддържане на хигиена не вреди на никого . Всяко момиче може да си сложи къса поличка и високи токчета, в някой случай да се блъска със силикон ... :wink:

PullMeCloser
10-23-2010, 20:45
Да,обаче се прехвърли май на окосмяването като цяло. 8-) Не знам.Всеки сам си преценя как да ходи,обаче аз съм момиче и ми е неприятно да видя момиче с косми където и да е,а за момчетата не знам как е.
И пак на мсутаците. 8-) Знам,че ако жена има мустаци,може да има проблем с хормоните.И все пак,каквато и да е причината,стои отвратително грозно момиче да си стои с мустаците там.Хора,ако знаете какви фрапиращи случаи съм виждала... 8-) Може ли да си чак толкова зле,че да не се усетиш и да ги махнеш!

bonbonche123
10-24-2010, 07:32
А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки.

Ми то и от слдки да се трупат пак си е въпрос на предразположеност щото на мене ена пица не ми стига за закуска...на ден изяждам най-малко 2 шоколада, а другите сладки отделно.....Но това не ме е направило дебела На 14...сичките ми съученички са около 55 60 килограма а аз съм 50, а и не съм спортувала освен в час по физическо :-P

slun4oy
11-11-2010, 10:37
ami spored men ima dosta momicheta koito ne se podurjat mahni go tfa kosmiite nai gadniq problem e che deistvitelno ne se kupqt lichno az sum kazvala na edno momiche da se iskupe i da si smeni drehite che naistina mirishe ujasno tq mi se ismq :X:X:X :shock:

MaLty
11-11-2010, 11:06
Познавам такива момичета,и е супер отвратително ! Като ги погледнеш,с обем по голям от главата им,сенки до веждите,а като минеш по край тях мирише на смрад .. ужас е ..

MaLty
11-11-2010, 11:08
А някои хора трупат килограми от ежедневна употреба на големи количества шоколад и сладки.

Ми то и от слдки да се трупат пак си е въпрос на предразположеност щото на мене ена пица не ми стига за закуска...на ден изяждам най-малко 2 шоколада, а другите сладки отделно.....Но това не ме е направило дебела На 14...сичките ми съученички са около 55 60 килограма а аз съм 50, а и не съм спортувала освен в час по физическо :-P
Аз съм на 15 и съм 45 кг 8-) А ям най-много от нашия клас (и от момчетата),можете да си представите за кфо става въпрос :D

DREAM95
11-11-2010, 12:10
ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!!

DREAM95
11-11-2010, 12:12

Аз съм на 15 и съм 45 кг 8-) А ям най-много от нашия клас (и от момчетата),можете да си представите за кфо става въпрос :D
добре си си , но не всички са като тебе... :-D

Rad00oo
11-11-2010, 12:25
незнам аз другите но мен ми се слу4и една слу4ка в4ера бяхме се заиграли джага аз осще 2 мом4ета и едно моми4е от моя отбор играехме докато топ4ето не излезе отвън и моми4ето тръгна да го взима нали наведе се тя и аз я погледнах отзад тъи като е хубаво моми4е (поне до този момент) като видях гледката се възмутих гъзЪ и беше по космат от на маимуните :shock: :shock:
така 4е наистина подкрепям темата

FatPeopleAreHardToKidnap
11-11-2010, 13:48
Друго си е след ебание да има косми така ху да си заточиш чекийката и да я нарежеш бавно докато я гледаш в очите :)

Vikito0o
11-11-2010, 15:32
Ами познавам такива момичета.Наистина не е приятно,но според мен никой не може да ги задължи да се обезкосмяват насила!!!Щом те си се харесват и си имат самочуствие... :D

alexchyyyyy
11-25-2011, 15:45
ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!! ТОЧНО ТАКА ! Ужасно е да видиш някое привлекателно момиче и когато се приближиш ти мирише на кисело и с дебел мустак, мазна коса, 1 вежда..Или когато си вдигне мишницата да има повече косми от на мъж !! :shock: :shock:

alexchyyyyy
11-25-2011, 15:45
Еми аз крака ръце ,подмишници си оправям с лентички.За отдолу не съм събрала кураж,но не мисля,че това е нехигиенично. Ще събереш като си намериш приятел :D

alexchyyyyy
11-25-2011, 15:54
Еми аз крака ръце ,подмишници си оправям с лентички.За отдолу не съм събрала кураж,но не мисля,че това е нехигиенично. Ще събереш като си намериш приятел :D
Имам си. Еми..Имах предвид, че когато дойде време за с*кс и когато не си обезкосмена отдолу ще му стане гадно и ще те зареже.. :smt068

NomNomNom
11-25-2011, 16:03
Аз пък не съм толкова често изрядна.
Ако имам време останало, го запълвам с други неща.
Въпрос на гледна точка е.
Примерно, възхищавам се на Миминко, че е винаги изрядна и намира време , сили и желание за това, въпреки, че вече е семейна и има 3 деца.
Но аз не мога да съм като нея, защото съм друг тип човек, просто ще мина покрай огледалото без да забележа, че веждите ми не са еднакви.
Разбира се, след 10тият път ще ми направи впечатление и ще ги оправя 8-) , защото ще се очаква да са станали трагични.
Ама в цялата работа нито съм останала без мъж, нито по-малко ме обичат, нито нищо.
Уважавам жените, които винаги изглеждат идеално, но аз самата не съм такава. След време ще ми дойде и на мен желанието, сега така се чувствам добре и спокойна 8-)

ted4ty
11-25-2011, 16:04
WTF!! А ти (автора на темата) къпеш ли се всеки ден,махаш ли си космите на ръцете и на краката!!НЕ нали!!Точно обратното мили мой ;) :D Момичетата още от малки са научени всеки ден да се мият,още от малки почва епилация на краката,ръцете и други места!!От друга страна някой е решил,че при мъжкия пол това НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Ако видиш мъж с косми на краката и ръцете няма да ти направи впечатление,но жена?!!??Ще почнат - тая е някаква горила,виж я каква е грозна и космата!!!!Ти като имаш косми по ръцете можеш ли да съдиш половинката си,че не си ги маха!!??Ми аре дай й добър пример и си ги махни!!Къф си ти уее??Много ме ядоса,знаеш ли!!На никой не му прави впечатление за косми по ръцете при мъже,но при жените НЕ НИКОГА,не може,това е лоша хигиена,това е грозотия,това е ...................................
5 на 1000 OMG !! 2 на 10 000 са мъжете,които си махат космите по ръцете и краката и ти не си от тях ;)

ted4ty
11-25-2011, 16:09
незнам аз другите но мен ми се слу4и една слу4ка в4ера бяхме се заиграли джага аз осще 2 мом4ета и едно моми4е от моя отбор играехме докато топ4ето не излезе отвън и моми4ето тръгна да го взима нали наведе се тя и аз я погледнах отзад тъи като е хубаво моми4е (поне до този момент) като видях гледката се възмутих гъзЪ и беше по космат от на маимуните :shock: :shock:
така 4е наистина подкрепям темата

:shock: :shock: Добре мъже почваме да се бръснем на всякъде,вие си стойте така,треа да се подчиняваме все пак на по-силния и по-властния пол!!Гъз трудно се бръсне :oops: ама ще извикаме някоя фр да ни оправи :P Ние трябва да имаме само коса и вежди,другото като гол охльов,а вие да бъдете космати по ръцете и по краката!НАИСТИНА съм съгласна с темата!Всички жени трябва да са ограничени и да не си позволяват един косъм някъде другаде :oops:

alexchyyyyy
11-25-2011, 16:42
Правим секс и не ме е зарязал!Ако ме зареже заради това.... :o нямам думи! The hell ?? Не си ли 98 :shock:

alexchyyyyy
11-25-2011, 16:45
WTF!! А ти (автора на темата) къпеш ли се всеки ден,махаш ли си космите на ръцете и на краката!!НЕ нали!!Точно обратното мили мой ;) :D Момичетата още от малки са научени всеки ден да се мият,още от малки почва епилация на краката,ръцете и други места!!От друга страна някой е решил,че при мъжкия пол това НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!Ако видиш мъж с косми на краката и ръцете няма да ти направи впечатление,но жена?!!??Ще почнат - тая е някаква горила,виж я каква е грозна и космата!!!!Ти като имаш косми по ръцете можеш ли да съдиш половинката си,че не си ги маха!!??Ми аре дай й добър пример и си ги махни!!Къф си ти уее??Много ме ядоса,знаеш ли!!На никой не му прави впечатление за косми по ръцете при мъже,но при жените НЕ НИКОГА,не може,това е лоша хигиена,това е грозотия,това е ...................................
5 на 1000 OMG !! 2 на 10 000 са мъжете,които си махат космите по ръцете и краката и ти не си от тях ;) Къпя се всеки божи ден преди училище ! Махам си мустака..Когато видя, че космите ми на ръцете или краката са прекалено големи ги бръсна, но има кифли, които хич не им е през оная работа, дали човека с който са поддържа лична хигиена..Важните са те нали все пак, те трябва да са повече от нас ? :)

Pamaa
11-25-2011, 16:46
ами жената трябва да има косми само - косата , веждите и миглите , друго всичко да се бръсне !!! ТОЧНО ТАКА ! Ужасно е да видиш някое привлекателно момиче и когато се приближиш ти мирише на кисело и с дебел мустак, мазна коса, 1 вежда..Или когато си вдигне мишницата да има повече косми от на мъж !! :shock: :shock:
:lol: :lol: .. Как можа да използваш всички тези думи в едно изречение?! :shock: :lol:

alexchyyyyy
11-25-2011, 17:00
:lol: :lol: .. Как можа да използваш всички тези думи в едно изречение?! :shock: :lol: Btw Не мислих докато писах :razz:
ПП : Просто ми стана гнусно от темата :shock:

bReAk3R
11-25-2011, 17:49
Мда, спирам се на такива..

adidaskataWE
11-25-2011, 19:14
Ми аз лично се обезкосмявам където имам нужда и не залагам на многото грим.

danibebi
11-25-2011, 21:11
:lol: :lol: .. Как можа да използваш всички тези думи в едно изречение?! :shock: :lol:

иначе привлекателна викаш, с мазна коса, една вежда и т.н. :lol: :lol: :lol:

Extremescream
11-25-2011, 21:50
Едно време много се гримирах (задължително поне с молив за очи излизах), то не беше епилация при всеки пет косъма, то не беше чудо. Но това беше като бях малка и куха. Сега съм малко по-голяма и не чак толкоз филмирана. Само за купони си слагам грим (очна линия и спирала), епилирам се редовно, но мина периодът на притеснение 'ама как може да не съм перфектно гладка'. Няма да ме върнат за два косъма. Но да, и на мен ми е гнусно жена, която не се поддържа.

Rebirthing
11-25-2011, 22:15
Космите нямат общо с хигиената, но усещането за гладко тяло винаги носи едно особено яко удоволствие + това е естетически красиво. За мен това е ЕСТЕТИЧЕСКА поддръжка.
Колкото до хигиената - свежото ухание, гладката кожа без много недостатъци и хубавата коса говорят достатъчно добре както за външна, така и за вътрешна хигиена.

ledenakrasota
11-25-2011, 22:45
Кой те знае какъв си кон и избиваш комплекси в нета. :x

И от къде на къде ще са само 5?! :shock: омг :lol:

Смени си компанията или кръговете в които се движиш. :? Пълно е с хубави момичета.

Отиди в една западна страна като Англия. По улиците ходят без да им дреме с големите си наденици в клинове. :? Това е нормално за тях. :-D

fenkaaa
11-26-2011, 12:38
Това за ръцете.. много малко момичета си ги обезкосмяват,просто защото след време ще са още по зле.

Що се отнася до мен.. обезкосмявам се навсякъде,където има косми 8-) Е,с изключение на лицето,там нямам.. освен веждите,които пък ги скубя.

blublu
11-26-2011, 13:06
Наистина много момичета в днешно време не се поддържат достатъчно добре. Аз лично имам една приятелка, която има доста забележим мустак и тя го знаеи даже някои хора я ебават за това, но тя не го маха. А мойто е мъхче и въпреки това ме дразни и го махам. Относно другите неща аз лично се обезкосмявам навсякъде и не допускам гаджето ми да ме вижда необезкосмена където и да било, защото знам, че прави кофти впечатление.

sapphire5
11-26-2011, 13:53
Махам навсякъде където имам косми по тялото и лицето, ОСВЕН на ръцете, защото са руси е назабележими..просто няма смисал за мен. :)

bratignat
11-26-2011, 14:13
Що се отнася до мен.. обезкосмявам се навсякъде,където има косми .

Демек скин хед в агитката на ПФК Шопски Бикове :D

SisiStrange
11-26-2011, 15:14
И аз махам навсякъде (без коса, вежди и мигли ест). И на ръцете също ги махам. Но не мисля, че ако някой ги е пропуснал веднъж е станал пълен смрадлив мърльо от раз. Окосмяването наистина няма нищо общо с хигиената, има общо само с красотата и самочувствието. Тъй че си е личен избор. Нито пък мисля, че някой би скъсал момиче, само защото не се е епилирала идеално. Най-малкото, че всички, които ходите на кола маска или ползвате епилатор, знаете много добре, че за да ви изскубят космите, трябва да са стигнали все пак някаква дължина, от която могат да бъдат захванати. Докато траят тия 5-6 дена, в които ги оставяте, за да ги махнете после, не излизате от вкъщи ли?

Extremescream
11-26-2011, 15:33
Кой те знае какъв си кон и избиваш комплекси в нета. :x

И от къде на къде ще са само 5?! :shock: омг :lol:

Смени си компанията или кръговете в които се движиш. :? Пълно е с хубави момичета.

Отиди в една западна страна като Англия. По улиците ходят без да им дреме с големите си наденици в клинове. :? Това е нормално за тях. :-D

Да, в Англия си ходят с бутовете навън без да ги грее особено. Което чисто естетически не ме кефи: като са ти къси и дебели (и/или) краката, на другите хора не им е много гот да гледат как си ги размяткваш. Но всеки с предпочитанията си.
Иначе, едни приятели бяха в Китай и бяха много възмутени от жените там. Май общо взето казаха, че имали повече косми от тях. Така че тука ако пропуснем някой и друг косъм не е болка за умиране.

alexchyyyyy
11-26-2011, 15:41

иначе привлекателна викаш, с мазна коса, една вежда и т.н. :lol: :lol: :lol: К'во са ебавате ве ?? :razz: Исках да кажа когато я видиш отдалеч уе :lol: :lol:

ubuntureload
11-26-2011, 22:31
Най-много мразя метълки с мазни коси! Още от ученическите години са ми яко противни. А супер много се дразня след секс когато пръчката неще да се къпе и ми разправя като се прибера в нас. Или пък ми разправят че и в тях си имали бани и няма да се къпе в нас. Ей полудявам от нечистоплътници. Забърсването със салфетна не е = на къпане. И съм убеден че въпросните и в тях не се къпят! Мъжете смея да твърдя че сме по подържани. И другото което ме дразни е като няква патка се оплаква че е дебела и в същото време яде по 6 толумбички наведнъж, 7 шоколада, 4 вафли и яде по 5 пакета чипс на ден....

Biskfitka
11-26-2011, 23:33
Най-много мразя метълки с мазни коси! Още от ученическите години са ми яко противни. А супер много се дразня след секс когато пръчката неще да се къпе и ми разправя като се прибера в нас. Или пък ми разправят че и в тях си имали бани и няма да се къпе в нас. Ей полудявам от нечистоплътници. Забърсването със салфетна не е = на къпане. И съм убеден че въпросните и в тях не се къпят! Мъжете смея да твърдя че сме по подържани. И другото което ме дразни е като няква патка се оплаква че е дебела и в същото време яде по 6 толумбички наведнъж, 7 шоколада, 4 вафли и яде по 5 пакета чипс на ден.... Е ако правите секс в колата как се къпеш веднага след това...примерно :Д Момичето може да си се изкъпе вкъщи като се прибере,аз поне винаги го правя нз..;д

ubuntureload
11-27-2011, 16:02
Е ако правите секс в колата как се къпеш веднага след това...примерно :Д Момичето може да си се изкъпе вкъщи като се прибере,аз поне винаги го правя нз..;д
МРАЗЯ да правя секс в кола! А това не говори добре за теб, че чак в къщи се къпеш, друг е въпроса ако не ти предлагат условията, но при положение че давам перфектните условия, да ми кажае "ще се изкъпя в нас щото си имам баня", за мен това значи че в тях няма да се изкъпе! А когато в тях сме правили секс същата работа - аз се къпя оная се облича и не си е помисляла за вода!!! Следва смяна на жената!

Korlash
11-27-2011, 16:07
в Даскало като ни сабере директора и 80% от учениците имат мустаци като 70% от тях са момичета :lol: Ма се свиква и вече дори не им обръшам внимание , дори се натисках с една мустаката 1 път :-P

Cucko0
11-27-2011, 16:33
2010