View Full Version : Дайте ми едно съветче плсс..
mechtattelka
10-08-2010, 12:41
Какво да правя след като харесвам едно момче, което е с друга.. а и е зодия дева, а те трудно се печелят и не правят никога първата крачка.. Макар че той винаги ме е гледал, дори когато е с нея, а още от 1вия миг усетихме някаква химия.. 1вия пътт когато го видях аз се бях заговорила с една фр и видях, че едно момче ме гледа.. но вече започвам да се отказвам, защото дори незнам как да се запознаем, но и да се запознаем дали няма да продължи да е с неговата.. и макар че всяка сутрин се будя и вечер заспивам с мисълта за него мисля, че трябва да се откажа.. кажете мии какво да направя..
Не разбирам едно - след като сте усетили още от първия път привличане по между ви, защо не отидеш и не му откриеш чувствата си! Немога да разбера какво му е трудното да кажеш на някой, че го харесваш/обичаш!? :lol: :lol: Нищо няма да загубиш, ако опиташ, но нищо няма да спечелиш, ако НЕ опиташ!!! :?
Това за зодиите е пълна глупост,след като толкова го харесваш и мислиш за него деиствай !
mechtattelka
10-08-2010, 14:02
добре дее ама той е с друга ... и ако не ми отговори на чувствата... ;dd
PullMeCloser
10-08-2010, 14:05
Е,голяма работа.Пробвай просто.Понякога се получава,понякога не се получава.Понякога хората отговарят на чувствата ти,понякога те отблъскват.Единствения начин да разбереш кое от двете ще стане,е да пробваш.Няма какво толкова да губиш.
mechtattelka
10-08-2010, 14:11
не мога да пробвам прекалено срамежлива съм а и защо се очаква само от мен да действам 1ва той ако искаше щеше да направи нещо а аз дори зарязах гаджето си, защото хлътнах по него.. аа можете ли да ми кажете хитър начин да се запознаем 1во... :-D
valdesbg
10-08-2010, 14:21
Отиваш до него и казваш:
Здравей, казвам се [име] и искам да се запознаем. Мисля за теб доста често защото се засичаме. Искам да видя дали си заслужава да сетормозя още.
Е верно може малко да се стресне, но ако вкараш един чаровен поглед гаранция ще разбереш дали те харесва или не.
И аз съм го пробвал. Девойчето си призна че ме харесва :)
mechtattelka
10-08-2010, 14:27
ама аз не съм толкона директна не мога просто така да го направя .. ;s[/code]
Arterranes
10-08-2010, 14:29
Хаха помня и аз така 1 път едно момиче си имаше гадже ама аз я харесвах. Тя го напусна зарад мен и аз спрях да я харесвам :D :D
valdesbg
10-08-2010, 14:35
Като не си директна помоли някоя приятелка да го пита за теб. Вярно че ще се изложиш в очите му, но какво ти пука :Р
Хаха помня и аз така 1 път едно момиче си имаше гадже ама аз я харесвах. Тя го напусна зарад мен и аз спрях да я харесвам :D :D
:razz: Cool bro....
mechtattelka
10-08-2010, 14:55
хаха е много яко просто.. ;д ам той е с нея 5 год чудя се как не са си омразнали вече...
valdesbg
10-08-2010, 14:57
Ти недей ги мисли хората.. има как :)
mechtattelka
10-08-2010, 15:04
и как..? може би той би скасал с нея ако е сигурен за мен, но той незнае, че го харесвам... :D
valdesbg
10-08-2010, 15:08
За да са се задържали 5 години значи има сериозна причина...
И новата малка пикла сама по себе си едва ли е достатъчна за да разруши връзката им :) Нали се сещаш че тия двамата си получават всичко от което имат нужда един от друг. За чий ще му е на момчето да пуска питомното за да гони дивото?
А ако не са си достатъчни.. връзката им бая отдавна щеше да се е разпаднала :)
Ама кво ти разправям сложнотии като така или иначе няма да ме разбереш :)
mechtattelka
10-08-2010, 15:13
спокойно разбрах те .. и аз точно заради това писах по този въпрос за съвет и ти ми казваш да се откажа нали..
valdesbg
10-08-2010, 15:16
А.. ако искаш отивай и го питай... ако искаш стой си на ушите.Което ти е по удобно.
Аз ти казвам че няма да имаш успех с точно това момче, независимо какво направиш. А дали това ще те спре да опиташ си решаваш ти.
Поздрави :)
Ако си търсиш гадже.. аз се самопредлагам :)
PullMeCloser
10-08-2010, 15:27
А,откажи се.В първия пост да беше казала,че имат връзка от 5 години.Според мен няма да стане нищо.
martinskiq
10-08-2010, 15:56
аман от срамейливост преодолеите го бе хора ко толкова има. някои като ми каже че неможе да утиде при някого които харесва напраооо :-x ъъъъъ !!!!
Хей ти не зн дали те ще са дълго заедно и най-дългата връзка се разпада... :) пък тази надали е нещо повече от теб не се депресирай..! Винаги има надежда...! И ако има химия действай, че 100% и някоя др. го харесва и ще те изпревари .... :D =; "КкасметТ" =;
shanell1
10-13-2010, 19:41
Ако той те харесва ще намери начин да се изясните и да се получат нещата, щом сама казваш, че има химия м/у вас.. но ако си има приятелка въобще не им се мешай в отношенията - много е долно :( все пак не искаш да си на нейно място, нали ? :(
Сега.. 1во - Това за зодиите е пълна глупост и не трябва да ръководи живота ти. 2ро - Не се меси където не ти е работа. Момчето си има приятелка, може наистина да се обичат. Отвратително е да се опитваш да разделяш хората. 3то - Ако вземат да скъсат, тогава вече предприемай действие, а не чакай нещо да ти падне от небето.. Но пак казвам, не се бъркай в чуждите отношения ! ( Ако я зареже заради теб, след седмица-две може и теб да зареже заради следващата, която е решила, че с нейната зодия си пасват повече примерно. )
mechtattelka
10-13-2010, 20:06
не няма да им се мешам не очаквам нищо.. времето само ще покаже..
не няма да им се мешам не очаквам нищо.. времето само ще покаже..
именно това е най-доброто решение на въпроса..