View Full Version : ПОМОЩ МОЛЯ ВИ ТОВА Е ВАЖНА ТЕМА !!
boqna1414
10-10-2010, 16:19
Значи преди няколко дни мастурбирах..
мисля че по време на мастурбацията си порязах срамната лява устна с нокътя...
та на другия ден видях че ми се е подула , боли ме като го натисна , но понякога сърби така също така отделям секрет.. имам бяло течение , вече ми спадна подутината но още имам нараняване.. , много ме е срам да споделя на родителите си или да отида на лекар но май скоро време ще го направя!
Много съм притеснена и разтревожена направо ще умра от страх.. някой може ли да ме успокой , това опасно ли е?!?! моля ви помогнете ми :(
М/у другото съм на 14.. :( :(
ми не е от най безопасните неща може да стане кофти инфекция
не споделяй на ваще отиди до личния лекар земи си направление и отиди на гинеколог дори няма да разберат толкова ли е трудно?
boqna1414
10-10-2010, 16:28
Да щот личния ми лекар ни е добър семеен приятел .. :( и всичко което достига до него отива и при нашите :(
SummerRain
10-10-2010, 16:33
Отиди на частен преглед
SwEeTMuFFiN
10-10-2010, 16:37
не е повод за притеснение.това е рана, ще мине. само поддържаи хигиена ( не използваи сапуни) . мии се с вода и го мажи с крем ( може крем здраве, но не с лосиони). :-D
frozendeath
10-10-2010, 16:37
Не е задължително да казваш, че си се порязала, като си мастурбирала. Това не е единственият възможен начин да се порежеш. :)
boqna1414
10-10-2010, 16:58
Многоо лошо .. аз се мих със сапуни ОМГ.. още утре отивам на лекар.. :(
Благодаря на всички :)
няма нужда да ходиш, ще ти мине до няколко дни, организма може и сам да се справя с драскотини било то и по интимните места
juveteam
10-10-2010, 17:46
И аз мисля,че няма смисъл да ходиш до лекар,но се пка това е 100% начин да разбереш,но според мен това е заради раничката идо няколко дни като ти зарасне ще ти мине... ;)
boqna1414
10-10-2010, 18:48
Ами то минаха вече.. 4/5 дни имам съвсем лека подутина но просто съм много страхлив човек и това просто не ми дава мир..
kremen4eto
10-10-2010, 19:02
Моята срамна устна беше се подула така веднъж когато приятелят ми я засмука по-силно. Болеше доста. За 2 дни си мина напълно. Мисля че и при теб ще мине.
Ами то минаха вече.. 4/5 дни имам съвсем лека подутина но просто съм много страхлив човек и това просто не ми дава мир..
А голям срам наистина да се изцепиш пред ваште, че докато си се самозадоволявала си се наранила... Отиди на личен лекар, вземи направление и след това на гинеколог. Пича след поста ти много добре ти е казал.
Ако бях момиче и ми се беше случило същото нямаше да отида на лекар не защото ме е срам а защото според мен няма нужда... :)
Кажи, че докато си се мила си се одраскала и готово 8-)
порязла си се с жилета
шъ станИ кЪсапницЪ ...
NevermoreDev
10-11-2010, 15:06
порязла си се с жилета
Много правоподобно. Лесно ще мине :). Ако то си спомня пред се бях направил рана на оная ми работа от чикий :D. Бях го протъркал и си зарастна.
MilanowPz
10-11-2010, 16:04
Ако искаш батко ти Миланов може да дойде да те цунка да ти мине ....??? :D :D :D :razz:
amazingwoman
10-11-2010, 19:03
След като имаш бяло течение отиди на лекар. На една приятелка точно така се получи мехур и се оказа, че се е запушила някаква жлеза, която отделя някакви секрети. Казвам ти след като имаш бяло течение отиди не е шега работа. Може да излъжеш че си се прещипала с гащите или нещо от сорта.
ladykeisy
10-11-2010, 19:12
Имаш друг вариант, освен лекаря. Отиди в аптеката и питай какво да си купиш, обясни, че имаш рана и си се порязала, без да даваш обяснения с какво. Там ще ти кажат какво да си вземеш. Другия вариант е една билка, която при мен помага за много неща и една стара гинеколожка не ми даваше да пия и използвам лекарства и мехлеми, а ми казваше да ползвам именно тази билка. Чула си за смрадлика, със сигурност. Прави се на чай, прецежда се и се миеш с нея. Ще ти мине бързо и със сигурност няма по никакъв начин да ти навреди. :)
^^^^ момичето горе много добре ти го е казало промии се сас смрадлика или лайка ще ти мине 100% ти давам помага :)
StolenBliss
10-12-2010, 13:27
Голяма дилема - маникюри или скреч, хмм избери си и гледай да си по внимателна следващия път :D
ПП: Течението може да не е от тва нещо и предполагам 'раничката' и сама ще си мине, но как да ти кажа със сигурност, няма как.