View Full Version : Сексуална връзка..
MidnightLove
10-11-2010, 01:02
Интересно ми е дали някои от вас е имал само сексуална връзка с определен човек /примерно някои,с когото се виждате само за.. спорта.. и нямате никакви други отношения или съображение с този човек... / Какво мислите за такъв тип "връзки" ?
amazingwoman
10-11-2010, 19:08
Аз съм имала такива връзки, но те са били винаги след като съм се разделяла с някой и не съм искала да се обвързвам за определено време. За мен тези връзки са били за да излекувам раните в сърцето и да продължа напред.
Neftochimic
10-11-2010, 19:30
^
кофти лекарство ползваш... =]
juveteam
10-11-2010, 19:55
Да,аз съм имал по простата причина,че съм спасител и там доста момичета минават през дискотеките и плажа.... ;)
Не мискя,че има нещо лошо... ;)
YouDontKnowMe
10-11-2010, 20:08
Ух, нямала съм. И добре че. Твърде емоционална съм, това би ме довършило.
ladykeisy
10-11-2010, 20:19
Нямала съм и нямам намерение да имам. Не харесвам такъв тип обвързване. Не е за мен. Аз искам човека до мен да е само и единствено мой, както и аз негова.
radoslav4o
10-11-2010, 21:08
Имал съм, но тогава винаги съм бил без сериозна приятелка.
Имам сексуална връзка от 1 година с човек , чисто физически без капка чувства . Просто умеем да се съчетаваме и покриваме нуждите си . Тука масово това звучи нелепо ,но след като порастнат повечето ще разберат ,че секса е много различно нещо спрямо връзка,любов и т.н
radoslav4o
10-11-2010, 21:14
Имам сексуална връзка от 1 година с човек , чисто физически без капка чувства . Просто умеем да се съчетаваме и покриваме нуждите си . Тука масово това звучи нелепо ,но след като порастнат повечето ще разберат ,че секса е много различно нещо спрямо връзка,любов и т.н
Напълно съм съгласен
YouDontKnowMe
10-11-2010, 21:17
И аз ^, хубаво е , че си има такъв човек.
Всъщност имах опит за подобно нещо, ама то като от другата страна има чувства- не става. Не беше това, което ми се искаше да стане.
И просто се отказах от подобни идеи.
Не искам да си спомням колко мизерно беше всичко.
flyingmonkey
10-11-2010, 21:59
Имал съм две такива връзки, макар и за кратко.. ех беше хубаво :)
Ахаха кофти ирония ;д Точно днес направих нещо, за което не знам дали после ще съжалявам или не. А именно ходих при бившия ми, с когото скъсахме преди 2 седмици и мисля, че се досещате .. Иии за напред не знам как ще я караме, дали ще се съберем или ще продължим така.. И въпреки, че го направих и го исках, знам че не е редно.
Аз съм имала такива връзки, но те са били винаги след като съм се разделяла с някой и не съм искала да се обвързвам за определено време. За мен тези връзки са били за да излекувам раните в сърцето и да продължа напред.
Като че ли живееш по някакви стереотипи и нещо вътре в теб те кара да си въобразяваш, че клишетата са наистина част от реалността...
До автора > Темата ти е много хубава, но е хубаво да уточниш за кой точно от двата типа връзка става дума - дали секс за една вечер или "приятелство с облаги", защото всеки си отговоря иначе каквото иска. И да второто съм го практикувал и честно казано за емоционалната половина на този форум мисля, че преигравате. Това е същото като в една връзка с тази разлика, че не си повтаряте по сто пъти на ден "обичкам те мило", не си звъните по телефона 10х на час, не се виждате всеки божи ден (това изтощава връзката), не се ревнувате до известна степен, и си имате своята лична свобода. Това е приятелството с облаги. И ако сега някой ми каже без любов нищо не става, значи или говори без да е пробвал или му харесва да си лежи на клишетата.
Biskfitka
10-12-2010, 18:32
Имала съмз а кратко.После с есъбрах с бившия ;д
С момчето (мъжа ;д ) сега сме приятели :)
nefchi_bs
10-12-2010, 20:55
Да.Нищо хубаво не изле,накрая винаги някои остава наранен.
vampire_girl_
10-12-2010, 21:43
Friends with Benefits?
Нищо против,стига и двете страни да са наясно каква е ситуацията,за да няма после два реда сълзи и два реда сополи :)
kremen4eto
10-13-2010, 12:29
Направихме го уж за единия път, после имаше и 2ри, после 3ти и така 7-8 месеца. Сексът ни беше много хубав, провеждахме дълги телефонни разговори за всякакви неща. С 2 думи - разбирахме се, но пред хората все едно не се познавахме. Осъзнах, че имам чувства и ми трябваше много време да му кажа, но събрах смелост. Заедно сме от 9 месеца (без времето, в което правихме само секс). :)
Не бих повторила такова нещо - МНОГО, МНОГО нерви ми костваше!
DirtyIce
10-13-2010, 14:45
Не съм имала,но не съм против.Някой хора просто немогат без секс,а нямат желание да се обвързват.
ANTIHUMAN
10-13-2010, 23:01
Имам сексуална връзка от 6 година с човек , чисто физически без капка чувства . Просто умеем да се съчетаваме и покриваме нуждите си . Тука масово това звучи нелепо ,но след като порастнат повечето ще разберат ,че секса е много различно нещо спрямо връзка,любов и т.н
DarkTemplar
10-14-2010, 20:17
Не съм имала,но не съм против.Някой хора просто немогат без секс,а нямат желание да се обвързват.
Подкрепям. И честно казано бих опитал подобна връзка.