Влез

View Full Version : Плодова диета

vereto0
10-11-2010, 10:08
Зравейте !!! Някой спазвал ли е плодовата диета- само на плодове и чай с мед? Твърдо съм решена да я пробвам че имам доста да свалям...
Има ли ефект и за колко време колко кг. сте сваляли ???

iPurple
10-11-2010, 12:22
Аз съм я правила.
За 6 дни свалих 6 кг. обаче понеже бях страшно гладна не направих захранване и качих 2 кг. но другите 4 си ги запазих.
Зависи и от човека де, ако беше някой друг на мое място може би щеше да си качи всичките свалени кг. без захранване. :)

one_love
10-11-2010, 13:03
И какви точно плодове яде?

iPurple
10-11-2010, 13:29
Ми каквито имаше ддз то беше преди доста време..
няма значение какви само трябва при едно ядене да не се смесват различни видове плодове.

vereto0
10-11-2010, 13:39
аз на пъво време съм решила да пия сутрин топла вода с мед и да ям ябълки а после и банани (знам че не са най-доброто решение при отслабване но страшно много обичам а и все пак са плод) и кам 18:00 часа като последно ядене ще ям по един грейпфрут, знам че много спомага за отслабването. Да се получи че наистина искам да отслабна ... :)))

j_adore2
10-11-2010, 15:22
Не съм я правила,но чувам добри отзиви.А какво включва захранването?

Rebirthing
10-12-2010, 15:55
Много ефикасно, но задължително се прави захранване след това.
Повече инфо тук:
http://www.zemianazaem.com/archives/70

MagickBlade
10-12-2010, 18:41
Ами аз съм на 13 години,ще си навредя ли ако направя тази диета за 3-4 дена?

play23
10-12-2010, 18:47
Килограми се свалят качествено с добра диета + тренировки, иначе ще свалиш повече мускулна маса отколкото мазнини, което предполагам е целта. Трябва да има чести хранения и да са балансирани, да ядеш само плодове определено не е добър избор. С глад не се отслабва качествено, това е един голям съвременен мит, а с 3-4 дена дори и седмици не очаквай големи резултати, зависи и разбира се колко килограма искаш да свалиш, но се иска постоянство.

Rebirthing
10-12-2010, 19:02
Килограми се свалят качествено с добра диета + тренировки, иначе ще свалиш повече мускулна маса отколкото мазнини, което предполагам е целта. Трябва да има чести хранения и да са балансирани, да ядеш само плодове определено не е добър избор. С глад не се отслабва качествено, това е един голям съвременен мит, а с 3-4 дена дори и седмици не очаквай големи резултати, зависи и разбира се колко килограма искаш да свалиш, но се иска постоянство.

Правя това веднъж на няколко месеца с цел пречистване. Абсолютно никога не ми е вредяло, не съм дебела, нямам нищо да свалям, просто исках да се пречистя от токсини. Напълно ефикасно и безвредно ако се направи и правилното захранване. За хората които имат наднормено тегло или някакви здравословни проблеми е чудесно. Не е само с цел отслабване, служи и за детоксикация на организма.

titinkaa
10-13-2010, 18:25
Почвам я от утре.