View Full Version : Toй е постоянно в главата ми!!
andyblow
10-11-2010, 17:56
Привет на всички.. тук съм за да помоля за савет защото се оказа че няма от кого да поискам такъв. Такаа.. значи запознах се с едно момче на 17 години аз съм на 14.Първия ден почнахме да излизаме заедно смисъл,че ходихме навън през междучасията и така.Започнах да изпитвам нещо към него (истината е че аз много бързо се влюбвам и тожа ужасно много ми вреди в повечето случаи). После той почна да ме прегръща и неусетно как се озовах в ситуация в която ние сме гаджета и аз неспирам да мисля за него. В събота той отлетя до Англия за 2 дена по някаква работа (общо взето незнам каква) и ми каза че ще ми се обажда всеки ден, но така и не го направи. Днес е понеделник и ппреди малко ми се обади и ми звучеше се едно изобщо не му пука за мен.. В петък го целунах за първи път и му казах че за първи път целувам момче с език ( не че не сам целувала но просто така сам го чувствала и не сам целувала с език) и това се брой за първата ми целувка. Толкова ми беше гадно през сичките тези дни включително и днес че не ми се е обадил вчера цяла нощ не сам спряла да плача заради това и се си повтарям че рева за глупости и че просто не е могъл да се свърже с мен, но в мислите ми си остава мисълта че просто не му пука. Незнам какво да правя.. моля ви за съвет. И ако може без безмислени коментари защото ми е тежко в момента и наистина имам нужда от помощ... Благодаря ви предварително :)
andyblow
10-11-2010, 17:58
Съжалявам за правописните грежки но пиша на фонетика и ми е трудно и понякога бъркам. :)
nerazbranoZLO
10-11-2010, 18:26
Той може би иска нещо “по-зряло“. Така е с 90 процента от 17-18-19 годишните...
andyblow
10-11-2010, 18:33
да, но никога не ми е предлагал нещо ''по зряло'' иначе щеше да ми го каже или поне аз така си мисля незнам може и аз да бъркам
nerazbranoZLO
10-11-2010, 18:34
Случайно някой да е страдал от и да има решение за "Разгонването"?
Щом видя момиче от приятелките ми, с които досега сме били само приятели, ме обФаща мания за не и мисля за нея по цели нощи...
НекФо решение имате ли?
miss_kiss181
10-11-2010, 18:39
Извинявай, че така ще го кажа, но мисля, че той не взима на сериозно това, което се случва между вас. Мисля, че ще е по-добре да се оттеглиш от него, за да не страдаш повече след известно време. Знам, че звучи кофти, но това е моят савет :)
andyblow
10-11-2010, 19:39
^ Благодаря за отговора ти все пак :-) :-)
Амм, аз искам да те попитам Сигурна ли си, че ходите или просто по държанието му си решила, че е така? А иначе изчакай още малко, ако не ти се обади - потърси го. Ако не намери разумно обяснение за държанието си.. не се занимавай с него :)
andyblow
10-12-2010, 06:54
^ Ами сигурна съм но не 100% смисъл държанието му в петък ми говори доста неща. А и аз му казах че в новото даскало (понеже аз сам 8 клас) ще се пуснат какви ли не слухове... тоест че хората ще си помислят че аз спя с него а истината е че тои неиска това смисъл аз сам говорила с него и съм му казала, че искам да остана девствена на този етап и той каза че това е много хубаво и сам на прав път. Днес ще го видя в даскало и ще видиме какво ще стане :) :)
kindergarden
10-12-2010, 06:57
Е добре бе 2 дена не ти е звънял,че то тва не е голяма трагедия...пък и цените на разговорите не са малки 8-)
valdesbg
10-12-2010, 06:58
Ивенце я синтезирай в 2 изречения за какво иде реч?
kindergarden
10-12-2010, 07:03
Ми почнали са да излизат,целували са се и според нея са гаджета.Наложило му се да замине за 2 дена в Англия и тя реве щото не й звънял...пък като й се обадилсякаш не му пукало :-o
абе лапешка драма :D
valdesbg
10-12-2010, 07:07
Ааааа ясно..... :)
Здраве да има... другото лесно :)
andyblow
10-12-2010, 07:09
^ тва за лапешката драма е вярно :D но просто исках савет
soul1199
10-12-2010, 16:28
в чужбина са по-скъпи обажданията,може да е нямал пари,по-добре спри да плачеш,предполагам,че той сам ще те потърси
RoSKo0o0
10-12-2010, 17:23
викай Ханибал да те оправи
andyblow
10-12-2010, 17:36
^ тъпия ти коментар не е на място :(
RoSKo0o0
10-12-2010, 17:50
отчаян съм и ми през кура просто...