View Full Version : Пиърсинг на половите органи
amazingwoman
10-11-2010, 19:16
Приятеля ми иска да си направим пиърсинг на половите органи. Той иска да си сложи топчета и аз да си сложа обица на п*****а и да си пробия зърната. Аз лично не съм много навита да си я пробивам, вероятно ще боли много, а и искам един ден да стана майка. Не искам децата ми да сучат през пирони. За п*****а бих се прежалила, заради него защото го обичам, но за гърдите не. Моля кажете ми какво мислите по въпроса? Очаквам мнения и от такива които са си направили вече. За тези които ще злорадстват да си гледат работа.
dPa3HuTeJl
10-11-2010, 19:31
Щом искаш да ставаш майка според мен не трябва да си пробиваш гърдите,не съм сигурен дали пречи..но не е нормално както ти каза децата ти да смучат през пирони О.о , там недей ... но на путката,why not ? 8-)
TheManTheLegend
10-11-2010, 19:35
Ако не носиш известно време пиърсинга, мястото зараства...
Примерно на езика ако си махнеш пиърсинга за 2 часа, трябва да те дупчат наново...
GreenFairy
10-11-2010, 19:46
Според мен не е добра идея да се пробиваш на толкова нежни места. Освен това трябва да помислиш за евентуалните инфекции, дискомфорта... А и ти като станеш майка предполагам, че ще си махнеш обиците...
juveteam
10-11-2010, 19:50
Щом не искаш не го прави,а той щом те обича няма да те кара насила... :)
ladykeisy
10-11-2010, 19:57
КОгато двама души се обичат, трябва и да се разбират. След като ти не искаш да го правиш, не го прави, а той трябва да те разбере или поне да се съгласи с теб. Предполагам си наясно с проблемите, които биха могли да изникнат при пробиване на зърната!? Там има млечни жлези, необходими за кърмене, а ако се повредят, можеш да останеш и без кърма. Долу не виждам смисъла да се пробиваш, то дори не е красиво. Защо не попиташ приятеля ти дали няма да се съгласи на интимна прическа, вместо това?! Би било по-добре, отколкото да си дупчиш клитора. Да не говорим там колко инфекции може да се появят и как трудно ще се бръснеш всеки път или пък колко ще те боли в дадени моменти...особено, ако я закачиш на някое бельо и дръпнеш малко по-силно... Според мен не е правилно да се дупчиш.
YouDontKnowMe
10-11-2010, 20:21
Уу, бих си сложила пиърсинг на някоя от срамните устни. Но по мое желание. За гърдите- никогаж. Гаджето ти е изрод, извинявай.
Според мен не е добра идея да се пробиваш на толкова нежни места. Освен това трябва да помислиш за евентуалните инфекции, дискомфорта... А и ти като станеш майка предполагам, че ще си махнеш обиците...
поговори с него и направи това,което ти чувстваш,че ще ти е добре :)
Лично на теб ако ти е приятно давай,ама само щото той иска му кажи да отиде другаде да си избива сексуалните фетиши .
Сложете си по един на гъза. Ама така да ви хване 2те бузи на задника, че като серете да ви цепи лайното :)
xinfamous
10-11-2010, 22:16
значи виж,аз имах пиерсинг на зърното преди да почна да тренирам и тряяше да го сваля.Зърната болят АДСКИ мн :) , и за момче няма проблем обаче на теб сигурно ще ти се налага да кърмиш някой ден и не знам дали е много безопасно (дори и в студиото да ти кажат че няма проблем,все пак те си правят парите с тва пък и там има жлези работи,лесно е да се досетиш че си е опасно). Относно тва отдоло,можеш да си сложиш пиерсинг на самата устна или на клитора мисля че.Предполагам че на устната няма да боли обаче на клитора сама можеш да си представиш кво е ;) пък и повярвай ми опасно си е понеже доста от студиата в българия рабоят нехигиенично и за интимен пиърсинг трябва да полагаш дооста грижи :) ианче имах 1 аверка дето имаше 1 като малка халка на устната и си е мн кеф като цяло,ако те влече си направи няма да сгрешиш (;
Надявам се да съм ти помогнал г/д :)
Slynchiicee
10-12-2010, 07:52
болна ли си ква си :) приятеля ти е извратен
SwEeTMuFFiN
10-12-2010, 14:50
не деи да си дуп4и6 зарната.ама ако тои те оби4а 6те те разбере.
DarkTemplar
10-12-2010, 14:51
Звучи ми кофти...
..но като се замисля бих се зарадвал на мацка с пиърсинг на необичайно място. 8)
Ако искаш сложи си ама мен не ме кефят тея работи :(
Ако искаш сложи си ама мен не ме кефят тея работи :(
То никои не те пита теб конкретно ...
GossipGirl89
10-12-2010, 15:40
Ако ТИ самата го искаш го направи... говоря за там долу, но за зърната аз също те съветвам да не ги дупчиш поради ред вече изброени причини... Мен лично тия неща винаги са ме отвръщавали по-скоро, отколкото кефили, но въпрос на вкус :) Ако нямаш желание да се дупчиш приятелят ти не може да те накара на сила - трябва да те разбере, все пак това си е твоето тяло и само ти решаваш какво да правиш и какво да не правиш с него