Влез

View Full Version : Прави се на важна!Смешно е!

neizvestnaaa
10-12-2010, 11:51
Тя не ми е приятелка,знам го.Сближили са ни единствено обстоятелствата и общите интереси.Тя е подла,лицемерна,много хитра,мислеща че всичко се върти около нея.Прави някакви си детски работи..сърди се безпричинно.Мисли се за лидер,мисли че предизвиква интерес ,но всъщност е неусведомена в много сфери,дори не може да се изрази правилно.Винаги си придава ненужна важност.Опитва да ме дразни с някакви си глупави неща.Пример:
Аз и друго момиче сме отличничките в класа,но тя за да ме подразни се подмазва на нея и и казва колко е страхотна.И това го прави само за да дразни мен.Но мен това пък не ме дразни ,защото аз си знам възможностите,а самата тя става смешна като се подмазва така на останалите.А аз знам ,че го прави за да ме дразни,защото я познавам от мноого дълго и и знам всички номера и интриги.Иска да ме дразни,само защото не става на нейното.Но аз си имам мнение и глава на раменете и ще правя това ,което на мен ми харесва без да се съобразявам с никого.
Та ето че... отново и отново се случва едно и също.За момента просто съм я игнорирала без да и обръщам абсолютно никакво внимание.Според вас мога ли да направя нещо друго?
Смятам,че е по-добре да не я дразня и аз,защото така и показвам че е важна,а тя не е .Много странни хора има по света.Живеят,за да създават интриги и да предизвикват дразги.Не понасям такива същества.
Лошото е,че тя е в компанията,в която съм и аз и се налага да я търпя.
Момиче на 17.

GossipGirl89
10-12-2010, 19:51
Ами според мен правилно правиш като я игнорираш. Както казваш, ако почнеш да я отвръщаш със същото ще види, че все пак я обръщаш внимание и те дразни... И занапред продължавай да не я отразяваш, а това че сте в една компания не пречи. Може да помолиш някои от другите от компанията понякога да излизате без нея, а когато е там просто да не ти прави впечатление... Говори си с останалите така сякаш нея я няма, пускай лафове, смей се, забавлявай се... повярвай, това ще я побърка :)

Rebirthing
10-12-2010, 20:27
Не я отразявай и толкова 8) .

Tempest
10-12-2010, 20:44
хубаво я игнорираш... въпроса е да не обръщаш внимание изобщо... поработи малко по-усилено и изобщо да не ти пука какво е казала, какво е направила.. да чуваш от останалите, а не да я наблюдаваш какво прави.. игнора помага засега.. качи едно ниво нагоре ;)

remix1912
10-12-2010, 23:08
Същите сте като две мои съученички,пак на 17,по-скоро на 18 вече.Просто се игнорират тотално.

fuckme
10-13-2010, 10:35
игнорррррр.