View Full Version : Години Любов
когато бях 3-ти клас си играех савсем невинно,докато при нас не дойдоаха 3 момчета Злати Митко и Дамян. В момента в който ги видях се влюбих в Злати. Радвах се когато се усмихнеше...мечтаех си да го прегарна...той ме харесваше но аз се даржах мн детски.минаваха годините....аз го обичах все повече и повече....след 5 години мечтата ми се збадна.... Аз и злати бяхме заедно...тогава бях по-щастлива от всякога...Обичахме се безкрайно много..но един ден всичко приключи (разделиха ни други хора които ни завиждаха ) ииии всеки пое по своя път...и двамата се влюбихме отново...аз в приятеля му митко а той в една яни....аз имах враска година с половина както и той...но аз за миг не съм слряля да го обичам и завинаги да е на 1 м,сто в моето сърце! Сега и двамата сме сами...и утре ще ходим на кафе по приятелски.
КАК да се даржа? страх ме е да не ни се развали приятелството ни ако му призная че още го обичам. как да му намекна за чувствата си....моля ви помогнете ми
сажелявам за грешките
djipsito
10-12-2010, 13:35
Не съжалявай за грешките ами ги поправи... ;)
cinderella_gugutka
10-12-2010, 13:37
той няма как да не разбере ,че още го обичаш-това се разбира по погледа,държанието,начина на говорене ...
Понякога един поглед казва много повече от думите.
soul1199
10-12-2010, 16:35
Кажи му:така и не можах да те забравя.И му гледай реакцията
strangerinhell
10-12-2010, 17:21
Понякога един поглед казва много повече от думите.
Така е, човек чува едва 15% от казаните думи и усвоява само 7% от тях, останалото се разбира от погледа и езика на тялото. Дръж се както ти е и не преигравай.
Не съжалявай за грешките ами ги поправи... ;)
Ако имаш шанс, винаги трябва да опиташ да го направиш.
като седнете фани го за ръката, коляното нали така дават по филмите майна, и после да кажеш има ли ефект
Greennight
10-12-2010, 19:33
като седнете фани го за ръката, коляното нали така дават по филмите майна, и после да кажеш има ли ефект Така е по филмите,в реалността е най-добре направо да го хване за лоста :lol:
Според мен се дръж поне на този етап приятелски с него.Не казвай нищо,защот има голям риск да оплескаш нещата.Също така можеш да забележиш ако има чувства към теб по неговите риакции и маниери.За сега просто бъди до него обърщай му вничание ,исшлушвай го и се срещаюте,но чисто приятелски докато накрая не пречениш подходящия момент да му кажеш и като си се обедила че и той чувства нещо към теб,но трябва малко да изчакаш.