PDA

View Full Version : [Към момичетата] Бързото свърване пречи ли ?

unusual89
10-12-2010, 15:04
Въпросът ми е главно към момичетата, защото момчетата в повечето случаи не могат да дадат компетентен отговор, освен да се заядат.

Става въпрос по време на секс дали ви е много неприятно, когато момчето се превъзбуди и ... се изтърве :[ Някой се радват, че са успели да възбудят достатъчно момчето .. други се ядосват, че не им е доставил желаното удоволствие..

После винаги може пак .. амаа не е същото. Та какво правите ако стане подобен гаф..? :)

P.S. sry ако има такава тема отпреди.

DarkTemplar
10-12-2010, 15:06
Повтаряш. Вторият път ще й е по-готино.

ludata90
10-12-2010, 17:05
Ми не е приятно. 8)

ladykeisy
10-12-2010, 17:08
Съгласна съм с miminko , но имам да добавя, че предполагам би ми харесало, че съм го възбудила толкова много, че не е могъл да издържи. Удоволствието при жената е лесно постижимо, дори и да не е само със секс, но мъжа трябва да я познава и да знае как, кое и какво й харесва. Също така и винаги може да се повтори. Надали при втория път ще свърши бързо.

TeenageDream
10-12-2010, 17:27
Ами не е особено приятно някой да свърши за пет минути,предполагам... :D Но пък винаги може да се повтори,нали така. :)
Пет минути? :shock: Аз свършвам за макс. 1 минута.
Така че на мен не ми е проблем, ако момчето свършва бързо. 8-) По-важно е да е издръжливо, щото ако си мисли, че с 2-3 свършвания ще спрем.. :?

juveteam
10-12-2010, 17:31
Еми попринцип нали зн,че има някои който свършват и 2рия път бързо...

YouDontKnowMe
10-12-2010, 19:19
Приятелят ми непрекъснато ми обяснява, че свършващите бързо мъже/момчета са егоисти + глупаци, които не могат да намерят начин да се контролират.
Разбирам 1-2-3 пъти да се получи , но трябва човек да си намери техника.

juveteam
10-12-2010, 19:26
Приятелят ми непрекъснато ми обяснява, че свършващите бързо мъже/момчета са егоисти + глупаци, които не могат да намерят начин да се контролират.

Има си хора който свършват просто много бързо,а не,че са егоисти или глупаци...

Naik1
10-12-2010, 19:30

Приятелят ти е глупак ;) Лично мнение ;) - Това, че даден човек не може да издържи по-дълго време не го прави егоист/глупак ! Той твоят приятел да речем, че свършва бавно според това, което ти обяснява разбирам, че е идиот ;) И бавното свършване не го прави по-добър от някой друг ;)
Представи си 2 момчета:
Номер 1 - Любезен, възпитан, романтичен, знае как да се отнася с момичетата, начетен и с добро поведение, но свършва по-бързо от нормалното ;
Номер 2 - Идиот от всяка страна, прост, некадърен, левичар с две десни ръце, мърлив, мързелив, но издържа доста повече в секса.
Кой би избрала ? Номер 1 или Номер 2 ?
Айде не ми говорете глупости ..

По темата, въпреки че съм момче : не мисля, че е проблем ;) Никой не е казал, че трябва да спрете след 1вия тек.Направи й още 2 и я виж после как се чувства ;)

Wits
10-12-2010, 19:47
Приятелят ми непрекъснато ми обяснява, че свършващите бързо мъже/момчета са егоисти + глупаци, които не могат да намерят начин да се контролират...
[b]
Приятелят ти е глупак ;) Лично мнение ;) ...

Тук интерпретацията на думите ми беше тотално различна от това което съм имал в предвид. Под "свършващите бързо мъже/момчета" ставаше на въпрос за мъжете, свършващи от "няколко вкарвания", което до голяма степен може да убие романтиката. Това че някой издържа 5 минути - друг 10(и т.н.) е по-скоро от типа разговори на кой колко му е дълъг.

In conclusion:Епик фейл.

YouDontKnowMe
10-12-2010, 19:52
И все пак, егати.
Като някой свършва бързо може да си удари една сутринта, пък после секс.
Или да си мисли за бабички, каквото му ковства.
Всичко е до това на каква вълна си , и до чувствителност де.
И все пак, въображението понякога прави чудеса . Като например 5 минути секс, а не 2.

YouDontKnowMe
10-12-2010, 19:53
Приятелят ми непрекъснато ми обяснява, че свършващите бързо мъже/момчета са егоисти + глупаци, които не могат да намерят начин да се контролират...
[b]
Приятелят ти е глупак ;) Лично мнение ;) ...

Тук интерпретацията на думите ми беше тотално различна от това което съм имал в предвит. Под "свършващите бързо мъже/момчета" ставаше на въпрос за мъжете, свършващи от "няколко вкарвания", което до голяма степен може да убие романтиката. Това че някой издържа 5 минути - друг 10(и т.н.) е по-скоро от типа разговори на кой колко му е дълъг.

In conclusion:Епик фейл.
Аз пък съм сигурна , че точно това, което казах имаше в предвид.

TheAnnoyingAwesomnes
10-12-2010, 20:16
Не, че нещо ама перфектния полов акт продължава 7 минути, това че жените са ненаситни е съвсем отделен въпрос ! Никъде в природата няма животни, които да се клатушкат докато не почне да блика кръв(дори и да има такива, то те са изключителна рядкост)... А и още продължителността може да е за сметка на качеството :) Имаше тука тема наскоро, че някъв клатушкал приятелката си по 2 часа и тя не можела да свърши... По-скоро жените са егоисти щото мислят за своята наслада, отколкото момчетата, които не могат да задържат свършването... "Свършвал бързо, дай да го сменям..." Тъпа работа !

Wits
10-12-2010, 20:17
Аз пък съм сигурна , че точно това, което казах имаше в предвид.

Да, ставаше въпрос за Naik1.

SolemnityOfDeath
10-12-2010, 20:22
Е, все пак преди да уточняваме кой какво защо, егоисти и глисти и т.н., трябва да се разграничи 'заболяването' (ако може се класифицира така) от обикновен психологически фактор, примерно.

YouDontKnowMe
10-12-2010, 20:27
Говоря за нормалните случаи.
Може да се издържа поне 5 минути, хайде сега.

SolemnityOfDeath
10-12-2010, 20:32
Е да, за нормалните си права. :р

MakeMeLaugh
10-12-2010, 20:41
YouDontKnowMe, приятелят ти в случая изобщо не се изказал интелигентно и здраво мислещо, да не кажа тъпо.

И от къде си сигурна, че може да се издържа винаги 5 минути? На базата на какво говориш?
На момчетата, дето си спала не се броят. Те са песъчинки в купата.

Много ме дразнят ей такива наизустени отговори с цел да изпъкнем.

И темата беше към момичетата с ясно зададен въпрос - Дали пречи? А не да си измисляме кой колко може.

!

YouDontKnowMe
10-12-2010, 20:42
Извинявам се за острият език, само че си припомням колко неприятно ми беше преди около година (с такъв индивид).
8-)
Никой не ми е виновен, ама все пак трябва да има някакви граници.
Змиъта трее се опитомява.

YouDontKnowMe
10-12-2010, 20:44
YouDontKnowMe, приятелят ти в случая изобщо не се изказал интелигентно и здраво мислещо, да не кажа тъпо.

И от къде си сигурна, че може да се издържа винаги 5 минути? На базата на какво говориш?
На момчетата, дето си спала не се броят. Те са песъчинки в купата.

Много ме дразнят ей такива наизустени отговори с цел да изпъкнем.

И темата беше към момичетата с ясно зададен въпрос - Дали пречи? А не да си измисляме кой колко може.

!
Ставаше въпрос, че има начини да се издържа и повече.
И не, не е с цел да изпъкна.
Според мен 4-5 минути при нормален, здрав мъж могат да се докарат все някак.
Съгласна съм , оффтопик съм.

MakeMeLaugh
10-12-2010, 20:47
Едно е да трябва, друго да можеш, трето е да не можеш заради психически проблем, трето заради физически.

Съвсем различни неща са. Не са ей така от желание и мерак породени и хоп работата да стане и веднага да категоризираме хората.

Айде по темата сега и да не чувам женски пръсти по клавиатурите!

П.П. Едно е да има начини, друго е да ги прилагаш, но да НЕ действат поради други фактори.
Особено, ако си начинаещ в секса. Е колкото и да се старае един бързосвършващ, без опит и тренировка не става. Така, че не можеш да ме убедиш как един сексащ се за 10-ти път ще го накараш да издържи 1 час, като рекорда му е бил 4 мин примерно. Ето 1 пример, в който мнението ти стана неактуално.

Wits
10-12-2010, 21:01
Е колкото и да се старае един бързосвършващ, без опит и тренировка не става. Така, че не можеш да ме убедиш как един сексащ се за 10-ти път ще го накараш да издържи 1 час, като рекорда му е бил 4 мин примерно. Ето 1 пример, в който мнението ти стана неактуално.

И ето един пример на това как се започва с меренето на пишки(с извинение за израза).

Темата беше: Бързото свърване пречи ли ?

>Не пречи, стига дамата да остане задоволена(което от друга страна има пряка връзка с това колко време ще издържиш).

vampire_girl_
10-12-2010, 21:35
Ако няколкото минути са били качествени,количеството не е от значение.
Пък и преди да проникне отново,може да се използват други алтернативи,които да предразположат за същинския акт и по-бързото свършване и на момичето.