View Full Version : Незнам какво да правя..
ivandoniev
10-14-2010, 08:18
На 12 години съм и за 1ви път ще излизам с момиче на кафе... в смисъл и др път съм излизал ама не сме били само аз и тя..
ии незнам какво да говоря, малко съм срамежливв.. Някакви съвети?
На 12 на кафе?!?! Абе пич на твоите години аз ходих в парка, излизах навън в квратала, не съм се набутвал в кафенета...
ivandoniev
10-14-2010, 08:34
На 12 на кафе?!?! Абе пич на твоите години аз ходих в парка, излизах навън в квратала, не съм се набутвал в кафенета...
Само по темата.. :)
ppuffinkka
10-14-2010, 08:47
Какво сложно има бе пич..?Просто отивате на кафе говорите си и тове е.. от какво те е срам?.. Няма да те изяде момичето..тцц 8-) Айде смелоо..и успех :wink:
ivandoniev
10-14-2010, 08:51
Какво сложно има бе пич..?Просто отивате на кафе говорите си и тове е.. от какво те е срам?.. Няма да те изяде момичето..тцц 8-) Айде смелоо..и успех :wink:
Да, но аз питам за какво да и говоря щото ако кажа нещо тъпо :D
ppuffinkka
10-14-2010, 08:54
Олее,че ние ли да ти казваме точно какво да и говориш... :? :D? ... Има толкова теми за разговор а пък ако се познавате от скоро още повече разпитвай я нещо за нея какво харесва нещо такова а пък ако сте вече приятели обсъждайте нещо.. :)
ivandoniev
10-14-2010, 08:55
Олее,че ние ли да ти казваме точно какво да и гориш... :? :D? ... Има толкова теми за разговор а пък ако се познавате от скоро още повече разпитвай я нещо за нея какво харесва нещо такова а пък ако сте вече приятели опсъждайте нещо.. :)
Ами немисля че като излезем трябва да и говоря за музика или филми :D
ppuffinkka
10-14-2010, 08:58
Олее,че ние ли да ти казваме точно какво да и гориш... :? :D? ... Има толкова теми за разговор а пък ако се познавате от скоро още повече разпитвай я нещо за нея какво харесва нещо такова а пък ако сте вече приятели опсъждайте нещо.. :)
:D .. тя на колко е ..? Ми за какво за секс ли искаш да и говориш.. :? ? Не казвам само за музика и филми...
ivandoniev
10-14-2010, 09:06
на 13 е :D
Forest_girl
10-14-2010, 09:08
Еми простобъди себе си ии каквото стане! =)
Merveille
10-14-2010, 09:30
За времето като универсална тема :D .. Защо се спичаш,излезте и толкова. Сценарии няма да ти пишем , то какъв ще е смисъла.. Излезте и ако не става няма какво да си губите времето. Малко сте малки за еротична връзка,та ако няма за какво да си говорите,няма и какво да търсите заедно.
Със сигурност ще има за какво да си говорите не се притеснявай , все пак сте на една възраст , едни неща ви вълнуват
PoRcHeTaTa1
10-14-2010, 20:24
+1 8)
Няям идея, но поздравления за бързото израстване и мъртвото ти в зародиш детство 8)
Пич, явно не схвана контекста, който ти загатнах. Ти си на 12. Не съм предубеден, но си твърде млад, нямаш опит, нямаш и обща култура, нямаш някъв конкретен интерес, който развиваш... С две думи каквото и да ти кажем тук ти пак ще си дърво пред нея, просто защото самия ти нямаш за какво толкова да говориш с нея. И това, което ти казах е съвсем по темата, защото пак ако имаш поне малко опит щеше да се усетиш, че да се разхождате в парка е много по-лесно от кафето, защото неловките ситуации са значително по-леки, а не сте един срещу друг да се червиш като домат.
Вземи си доизживей детството и не се занимавай с връзки. Не ти е времето, а след години ще съжаляваш, че си пропилял този етап от живота си.
DarkTemplar
10-15-2010, 09:50
В тва време из парковете не е много за разхождане. :D
NeZaPoznat
10-15-2010, 10:57
Може да декламираш "жив е той жив е" - пък та да се сеща кой е 'той' и защо е 'жив' 8-)
Пич, явно не схвана контекста, който ти загатнах. Ти си на 12. Не съм предубеден, но си твърде млад, нямаш опит, нямаш и обща култура, нямаш някъв конкретен интерес, който развиваш... С две думи каквото и да ти кажем тук ти пак ще си дърво пред нея, просто защото самия ти нямаш за какво толкова да говориш с нея. И това, което ти казах е съвсем по темата, защото пак ако имаш поне малко опит щеше да се усетиш, че да се разхождате в парка е много по-лесно от кафето, защото неловките ситуации са значително по-леки, а не сте един срещу друг да се червиш като домат.
Вземи си доизживей детството и не се занимавай с връзки. Не ти е времето, а след години ще съжаляваш, че си пропилял този етап от живота си.
+1 :P
deadshadow13
10-15-2010, 16:35
омг че кво ще стане с живота му че казваш да не си го пропилява да не би жените да му земат детството за всичко друго си прав братле ама не и за тва
по темата
Да той е прав това с кафенето е толкова изтъркана история
и да лице в лице ще е срамно по добре някаде на разходка но си още много малък много на 12 години си и аз съм бил на толкова но не съм мислил за момичета хормона ще те удари по късно и тогава ще ти четем вече теми от рода как да из**** тая мацка.Но накратко за проблемати просто не отивайте на кафе а на разходка и разговора сам ще се получи имам предвид достатъчно е една тема да почнете да говорите и нататъка само се получава повярвай на системата тя се грижи сама за себе си !!!
омг че кво ще стане с живота му че казваш да не си го пропилява да не би жените да му земат детството за всичко друго си прав братле ама не и за тва
по темата
Да той е прав това с кафенето е толкова изтъркана история
и да лице в лице ще е срамно по добре някаде на разходка но си още много малък много на 12 години си и аз съм бил на толкова но не съм мислил за момичета хормона ще те удари по късно и тогава ще ти четем вече теми от рода как да из**** тая мацка.Но накратко за проблемати просто не отивайте на кафе а на разходка и разговора сам ще се получи имам предвид достатъчно е една тема да почнете да говорите и нататъка само се получава повярвай на системата тя се грижи сама за себе си !!!
Точно това му обяснявам, че той е на 12. По жени ще ходи цял живот и е тъпо да не си доизживее детството, а да тръгне сега. И да естествено, че ще му го вземат. Тръгне ли по жени ще се започне манията да има все по-мъжки вид ще напуска теми защо няма косми още, защо гласа му не е мутирал, нормално ли е на 12 да е с 10см кур и резултата е, че изобщо ще забрави, че той е ДЕТЕ, а не МЪЖ, за да бърза да се обременява с тези въпроси.
DarkTemplar
10-16-2010, 08:46
Точно това му обяснявам, че той е на 12. По жени ще ходи цял живот и е тъпо да не си доизживее детството, а да тръгне сега. И да естествено, че ще му го вземат. Тръгне ли по жени ще се започне манията да има все по-мъжки вид ще напуска теми защо няма косми още, защо гласа му не е мутирал, нормално ли е на 12 да е с 10см "мъжки полов орган" и резултата е, че изобщо ще забрави, че той е ДЕТЕ, а не МЪЖ, за да бърза да се обременява с тези въпроси.
Факт.
А на мен Бойко ми е приятел. ;)
Според мен наистина малко си малък да ходиш по момичета и да се обвързваш.Ти още не си изживял детството ,а още от сега се навличаш сумати проблеми и главоболия.Но решението си твое.И не е задържиетлно да отидете на кафене това е изтъркано заведи я на някое по нестандартно място.А относно темите за разговор то има доста теми по които може да говорите.Разбери и какви са нейните интереси и ако съвпадат с твоите можешете да си говорите или нещо дурго да измислиш.Просто се отпусни и бъди спокоен темите за разговор идват от само себе си.
BaffaLsc
10-16-2010, 10:55
УжасТ ! Кви кафенета ,кви глупости ? На 12 си ,не на 16.. според мен е много по - добре ,ако се разходите някъде.
Точно това му обяснявам, че той е на 12. По жени ще ходи цял живот и е тъпо да не си доизживее детството, а да тръгне сега. И да естествено, че ще му го вземат. Тръгне ли по жени ще се започне манията да има все по-мъжки вид ще напуска теми защо няма косми още, защо гласа му не е мутирал, нормално ли е на 12 да е с 10см "мъжки полов орган" и резултата е, че изобщо ще забрави, че той е ДЕТЕ, а не МЪЖ, за да бърза да се обременява с тези въпроси.
Факт.
А на мен Бойко ми е приятел. ;)
В смисъл ?
DarkTemplar
10-16-2010, 20:34
Кръстанов от подписа ти.
DevilWish
10-16-2010, 21:09
Точно :Д