View Full Version : Да продължавам ли?
deadlift666
10-15-2010, 07:41
Малко предистория .. запознах се с едно момиче преди около година. Започнахме да излизаме нищо сериозно, 1,2пъти месечно ей така. Аз нали имах симпатии към нея и тя може би към мен. Първите 3-4 пъти бях много спекан, беше ме срам да я докосна дори. После нещата се пооправиха. Значи тя ми е казвала, че си пада по "батковци" и й е трудно да свикне с мен. Аз съм 9 клас, тя е 8. Излизахме, натискаме си се лекичко, хапем се, ама стане ли дума за шибаното езиче не иска да го даде, и май не иска нищо сериозно. Не се бяхме виждали месец и половина два, и не си бяхме писали по скайп и отново ме потърси. Излязохме и отново същото. Говорим си за всичко като излезем и най-вече за секс. Та въпроса ми е има ли смисъл да продължавам тка с това момиче, търся нещо сериозно, а не нещо за занимавка от време на време.
BlindedAngel
10-15-2010, 07:44
:lol: Няма жена дето да не дава - има мъж дето да не знае как да си поиска.По - добре недей щом досега не си успял да направиш нищо се откажи :lol:
Мхм, ако тя искаше да стане нещо между вас, нямаше да се държи така.
kobrichka
10-15-2010, 09:06
Според мен трябва да продължиш да излизаш с нея. Не се знае дали няма да се получи нещо. Все пак момичето е осми клас, може просто още да не е готова за секс.
DarkTemplar
10-15-2010, 09:14
Ми щом си говорите основно за секс явно има взаимен интерес. Бъди търпелив и отношенията ви от несериозно излизане може да преминат във връзка.
deadlift666
10-15-2010, 09:14
Не ми е само за секса. Винаги като излезем и започнем да говорим малко по-сериозно на темата какво ще правим за по-напред обръща друга тема...
DarkTemplar
10-15-2010, 09:15
Братле ти си ДЕВЕТИ клас, тя ОСМИ. Какви сериозности очакваш? Тя е малка и неуверена, ти също си малък. Кво очакваш да ти каже, че иска да се ожените ли?
Братле ти си ДЕВЕТИ клас, тя ОСМИ. Какви сериозности очакваш? Тя е малка и неуверена, ти също си малък. Кво очакваш да ти каже, че иска да се ожените ли?
deadlift666
10-15-2010, 09:36
Ми гледам другите на моята възраст се влачат по 1-2 години с едно и също момиче. Пък при мен най-дългата е била 2 месеца. :D
DarkTemplar
10-15-2010, 09:37
Тепърва ще имаш сериозни връзки, недей да бързаш. И няма защо да се сравняваш с другите, мисли за собствения си живот. ;)
deadlift666
10-15-2010, 09:39
Пък и има друго нещо. Това момиче ми е влязло в главата и искам точно него. :oops:
DarkTemplar
10-15-2010, 09:43
Тогава се постарай да я спечелиш със съответните жестове, комплименти. Просто се дръж по-зряло и уверено, момичетата (че и жените) харесват подобни типажи. Бъди сериозен спрямо нея и й показвай, че я искаш, без да й се натрапваш.
NeZaPoznat
10-15-2010, 10:55
Не ми е само за секса. Винаги като излезем и започнем да говорим малко по-сериозно на темата какво ще правим за по-напред обръща друга тема...
покани я на сауна омбре 8) пък да видим :-P
deadlift666
10-15-2010, 16:00
Къде ли не съм я водил. :D
deadshadow13
10-15-2010, 16:25
отговора който ще ти дам е че
ТЯ ТЕ ИЗПОЗЛВА И НЕ И ДРЕМЕ ЗА ТЕБЕ по добре спри сега отколкото след време когато си я заобичал вече и когато тя те отреже
mArMaLaDkA
10-15-2010, 16:43
Може момичето да не се е целувало с език, затова да се дърпа. Преосмисли си подхода.
А колкото до това, че сменя темата - ами, и тя не знае какво иска, затова и не иска да ти отговаря на въпросите, че да не се оплете съвсем. Плюс това тя излиза с теб да се развлече, да я позабавляваш, да се покаже пред приятели и познати, че и нея някой я харесва и тва е. Ти искаш гадже, за да догониш приятелчетата по бройки, тя иска приятел, да се фука пред приятелки как е забърсала някой от по-горните класове, така че имате някви общи интереси. 8-) Плюс това ти си загорял, и нея също много я сърби, ама това, че е смела на приказки, не значи, че няма да спече, когато(ако) нещата опрат до действия.
deadlift666
10-15-2010, 17:30
Целувала се е. Това, да се фука, че съм от по-горен клас е изкючено. Тя до преди няколко месеца ми казваше, че съм й малък?! До колкото знам само с 17-18 + е ходила. Иначе се спича много наистина като стане дума за действия. Много е отворена по скайп или пък по кафетата, но като бяхме у нас нещо се спече. Ама доколкото знам е девствена.
Предния пост за използването ме тормози психически вече. ;д Чувствам се като парцал. : D
mArMaLaDkA
10-15-2010, 17:49
И как да не се? Самата мисъл, че осмокласничка може да те прецака, е забавна. 8-) Отстрани поне.
nefchi_bs
10-15-2010, 18:11
И как да не се? Самата мисъл, че осмокласничка може да те прецака, е забавна. 8-) Отстрани поне.
:lol: :lol:
DarkTemplar
10-16-2010, 08:43
True, true. :D
Ти си само 8 клаас... :D
Според мен наистина няма смисъл да излизате.Ако продължиш с тази "връзка" то ще е само заради единия секс което е грешка.Вие и двамата ще доста неуверени хормоните бушуват доста яко в вас сигурна съм че почти няма нещо което да ви свърза и трудно разговаряте.Според мен тя се фука с теб както се е фукала пред прители как е излизала с батковци няма никакви сериозни намерения към теб ,а просто увлечение или губене на време от нейна страна.Според мен не изпитва нищо към тебе а само те използва случайно ако имаш по-големи приятели тя да те зареже и да тръгне с някой от тях.Лошото е че тя се проси белята като се прави на открана и нещо лошо може даи се случи ако така се предлага и е доста лесна.То може тя на всеки по скайп да говори такива неща но като се видят някой ще искат действие но тя няма да е толкова натракана колкото пред скайпа и в последствие може да завърши изнасилена ако не се вземе в ръце.А ти просто бягай от нея.
deadlift666
10-16-2010, 14:02
Едни казват едно, други друго. Еби му майката. :D
DarkTemplar
10-16-2010, 20:37
^Да бе, ще кажеш, че сме различни и разсъждаваме по различен начин.:?
Доста странно а?
deadlift666
10-16-2010, 20:43
E*и му майката, ще продължа да си излизам с нея. Нищо не губя, мога само да спечеля. Все пак не се ограничаваме от контакти с други от противоположния пол. Ще сме приятели с облаги. :grin:
п.п И кой е казал, че тя ще ме разиграва. Нещата ще се променят, аз ще я разигравам.. :D
DevilWish
10-16-2010, 21:01
Според мен трябва да продължиш да излизаш с нея. Не се знае дали няма да се получи нещо. Все пак момичето е осми клас, може просто още да не е готова за секс.
Taka е. Тя не иска език да ти пусне ,да не говорим за секса ;)
deadlift666
10-16-2010, 21:07
Taka е. Тя не иска език да ти пусне ,да не говорим за секса ;)
Ама иначе си пуска ръцете в гащите ми. 8-)