djingibie
10-15-2010, 12:55
Значи аз съм момче на 15 и в училище има едно момиче, което е с 1 год. по-малка от мен т.е. в друг клас и аз много я харесвам, но не знам кво да правя, как да я заговоря или пък какво да й кажа. Колкото пъти я видя тя все прави някви тигели из коридорите и постоянно е с други момичета. Усещам с периферното ми зрение, че понякога ме заглежда, но винаги когато аз я погледна или пък когато минава покрай мен е с наведена глава, много гадно, не зная кво да правя. Аз дори не се познавам лично с нея, не знам къде живее или пък нещо такова и съм много отчаян, дайте някав съвет... Как да постъпя? По прринцип съм от "добрите момчета", имам добри оценки и явно заради това съм малко назад с тея неща. :oops: Най-големият ми проблем е, че изобщо не се познаваме, а е някак си е странно някой, когото не познаваш да те срещне по коридорите, докато си с приятелки и да ти каже, че те харесва, доста неловко звучи. Дайте някакъв съвет, какво да правя? :(
ПС: Единственото нещо, което знам със сигурност е, че в момента няма гадже, та изглежда сега е времето да действам по някакъв начин. :)
ПС: Единственото нещо, което знам със сигурност е, че в момента няма гадже, та изглежда сега е времето да действам по някакъв начин. :)