View Full Version : Влюбен..!
Приятели искам съвет,на всеки му се е случвало да се влюби в грешния човек е случи се и на мен..Гадното е че момичето не знае нищо за това познаваме се родителите ни са първи дружки..незнам какво да правя с нея незнам дали ходи с някои незнам дали ако и призная и не ме хареса и ме отхвърли после става доста кофти положение...държи се доста мило с мен..но незнам какво мисли..ако може съвети какво да правя как да и го кажа и дали изобщо е редно да и го кажа..Help
mArMaLaDkA
10-15-2010, 17:27
И защо пък момичето да е "грешния човек"? 'Щото ти не знаеш какво да правиш? Или 'щото не ти се е поднеслО на тепсия?
Ти не знаеш кво да правиш, за да му привлечеш вниманието, не виждам, ако евентуално успееш да го направиш, как после ще го задържиш...
[quote="mArMaLaDkA"]И защо пък момичето да е "грешния човек"? 'Щото ти не знаеш какво да правиш? Или 'щото не ти се е поднесла на тепсия?
Ти не знаеш кво да правиш, за да й привлечеш вниманието, не виждам, ако евентуално успееш да го направиш, как после ще го задърж
За това съм тук да искам съвет..
sasha_90
10-15-2010, 17:49
Как разбра,че не е подходяща за теб?Тя дори не знае,че я харесваш.Милото й отношение към теб може да означава,че и тя те харесва.Според мен,трябва да действаш.
е да но какво да правя незна дали ходи с някои а ако ходи с някои...става доста кофти ако ме одреже а ми е неудобно да попитам
Мислиш си, че е "грешният човек", защото те е страх да й признаеш ?
Без да опиташ няма да разбереш :)
да но като се замисля че се засичаме по спирките често и ако и призная после става и неудобно като се видим и да и призная..тряба да събера смелост..не искам да я впечетлявам с нищо искам тя да види най доброто в мен..
НЕ трябва да ти е неодобно да питаш. Взимаш й скайпа и ей така на шега я питаш "абе ти имаш ли си гадже".
Е добре де, дръж се мило с нея, викай я по-често да излизате само двамата. Така евентуално може да се усети на къде отиват нещата и по реакцията й ще разбереш дали те харесва. Докато сте навън някой път подхвърли нещо примерно за "гаджето й", за да каже сама дали има или не. Има много начини.. по-добре да разбере и да е неловко за известно време, отколкото дълго да те човърка че не си опитал, а е можело да стане нещо м/у вас. Така че действай и не му мисли толкова. :)
Благодаря ви а да попитам да се окаже че има аз току що я поканих на кафе и тя с удоволствие прие...но да речем че има приятел какво мога да направя освен да чакам да ме забележи..никой не би тръгнал с някои на които му е хрумнало че те обича и да зареже приятеля си..Как да и призная чувствата си..
BlackCross
10-15-2010, 19:20
Според мен не можеш да различиш любовта от харесване... това са 2 различни работи.Относно това да и кажеш... What the Fuck are you waiting for?!
Е ако няма приятел - рискувай и й признай чувствата си. Ако има, според мен бъди до нея, така ще те оцени и може би ако приятелят й не е толкова мил с нея и т.н, ще се осъзнае и може да поиска да е с теб.. все пак като за начало вземи я попитай, може да се окаже сингъл.
Прави сте..благодаря..ще имам в предвит мението на всички ви..ще информирам за развитие..междодругото си оредих среща преди малко с нея аиде пожелайте ми успех..! :)
уж си наш човек майна пък кви въпроси задаваш... стегни се малко дебa ше излезе лошо име на града.
SolemnityOfDeath
10-15-2010, 21:09
слушай тузареца
и на действията на жена никога не вярвай, винаги имай едно наум.
;) Окей благодаря отново на всички за отделеното време,страшни сте ;) !
Виж требвя да действаш а не да чакаш това е страшно грешен подход.Дори ако се окаже че не те харесва поне ще си опитал и ще си наясно ,а няма да се чудиш дали има чувства към теб или не .Трябва да рискуваш защото няма какво да загубиш а само можеш да спечелеи.Милото и поведение може да се тълкува по различни начини.Може и да те харесва,но да е срамежлива и да чака ти да направиш първата крачка или просто те вазприема като приятел.
Поканих я на среща (кафе) прие без да се замисли което е добре нали!?..
drakon44
10-16-2010, 23:59
Поканих я на среща (кафе) прие без да се замисли което е добре нали!?..
Нейскам да се правя на психоаналитик,ама ти как мислиш?
titinkaa
10-17-2010, 08:21
Като прочетох "Грешния човек" и си помислих че сте били заедно ама те е наранила.
Аре действай,излезте двамата на разходка и си й кажи всичко,че я харесваш и т.н.Давай го директно ако не можеш по заобиколния път,пък квото ще да става.
Ако и го кажа и ме резне ще се получи доста неловко после където и да я видя не мислите ли но поне после няма да съжалявам че не съм опитал..!
Добре де, нали казваш, че родителите ви са първи дружки, ами какво ти пречи и вие двамата да станете първи дружки и после всичко ще се нареди, след като не искаш да прибързваш :)
eXxXciTeD
10-17-2010, 16:08
Ти си мъж тя жена(добре де момче и момиче :D), кое му е срамното да те привлича? Ако не се получи защо да те е срам, бъди уверен в себе си, предполагам няма да започне да те сочи с пръст и да се смее :D:D
И в никакъв случай не й казвай, че я обичаш или нещо подобно, не знаеш какво значи това... просто ти допада и точка. Не прави признания и любовни обяснения, само ще я стреснеш, изкарайте си добре и всичко ще се получи. Като цяло гледай да се забавляваш и да ви е хубаво, не го приемай на живот и смърт... :D
Все пак сте прави какво толкова..поне ще знам че съм опитал..благодаря ви отново пекани сте ;]
dreamy13
10-18-2010, 14:55
честно казано никак не е лесно да признаеш на някого ,че го харесваш .. има хора ,които са по-стеснителни и трудно биха си признали , но в този случей ще ти кажа - по добре й прави някакви намеци като смигане ,усмихване ,влюбен поглед и т.н. .. може би ще се досети ! А и нищо няма да загубиш ,наиситна ...все пак едно е ,когато знаеш ,чеси опитал ,друго е ,когато все мислиш " ако бях й казал .. ако й бях признал и т.н." : )) Аз ти кавам моето мнение ,но каквото решиш за добре прави :) :wink:
XheroineX
10-18-2010, 16:00
Действаййй!!Човечее...Ако не опиташ нищо няма да постигнеш.И да те отхвърли чудо голямо ! :lol: