View Full Version : моля отговорете миии ;(
creamy224
10-15-2010, 17:55
Незнам дали е за тази тема но моля ви отговорете ми .. сътринта биха на зайчето ми ваксина в вратлето зад ушичките и сега се прибирам и го гледам че залита и му виси главичката настрани като върви ;( може ли да му е засегнала нещо или това може да му стане от ваксината и ще мине ;( моля отговорете миии ;( ;(
пияно е, нека да намали алкохола малко
creamy224
10-15-2010, 19:37
пияно е, нека да намали алкохола малко абе хора аз говоря сериознооо ;( ;( :-x
Sisito941
10-15-2010, 19:41
Сега как е?
Ако се е пооправило,утре сутринта веднага на ветеринар..Ако си е пак като по-рано днес,т.е. ако залита..малко е късно да се обадиш на ветеринар,но друго решение няма?! :-o
creamy224
10-15-2010, 19:53
Сега как е?
Ако се е пооправило,утре сутринта веднага на ветеринар..Ако си е пак като по-рано днес,т.е. ако залита..малко е късно да се обадиш на ветеринар,но друго решение няма?! :-o ами сега си хапва , пие водичка , разкарва се , и главичката ми понякога е лекичко надясно , сега си е легнал и лежи , но в къщи не ми дават да го галя заради ваксината която му сложиха , дали може сега да му е схванато мускулчето на врата и затова така лекичко да стоя настрани :?
Sisito941
10-15-2010, 19:56
Сега как е?
Ако се е пооправило,утре сутринта веднага на ветеринар..Ако си е пак като по-рано днес,т.е. ако залита..малко е късно да се обадиш на ветеринар,но друго решение няма?! :-o ами сега си хапва , пие водичка , разкарва се , и главичката ми понякога е лекичко надясно , сега си е легнал и лежи , но в къщи не ми дават да го галя заради ваксината която му сложиха , дали може сега да му е схванато мускулчето на врата и затова така лекичко да стоя настрани :?
Може би..айде утре го заведи на ветеринар и кажи после каква е причината,за състоянието му..
Лека нощ от мен! :-) :-)
creamy224
10-15-2010, 20:03
да се надяваме че е така , утре сигурно ветелинарката ще работи и ще го заведа и ще пиша :-)
Sisito941
10-15-2010, 20:04
да се надяваме че е така , утре сигурно ветелинарката ще работи и ще го заведа и ще пиша :-)
Добре.. :-)
StolenBliss
10-15-2010, 20:15
Леле не знам какво му е, но дано да се оправи.... :( Много обичам зайчета
ох, милото дано се оправи :(
FuckedUp
10-15-2010, 23:44
Сигурно е от ваксината...информирайте се малко.. :!:
creamy224
10-16-2010, 05:34
Сигурно е от ваксината...информирайте се малко.. :!: ами това се мъчих да намеря нещо за ваксините но точно за това не пише .. сега като се събудих ядеше , пиеше , скачаше си , дори сега го храня с ръка с едни хапченца :-D главичката му почти не си личи чи е настрани , мисля че вече се е оправила но аз пак ще отида защото много ме изплаши снощи , и сега незнам от игра ли е , лошо ли му е както си играе и се тръшва леко настрани и се испава и си ляга :(
creamy224
10-16-2010, 05:46
дано сега да се оправи искам занапред да ви питам след 6 месеца ми каза да го водя на ваксина пак , той сега е на 4 , по добре ли е да му сложа или да го държа без :(
ами отиваш при ветеринарката, казваш й притесненията си и тя ще ти обясни какво му е. според мен е нормално да му е зле след ваксината. и според мен трябва да му биеш и следващата. абе, ветеринарката ще ти каже най - добре.
creamy224
10-16-2010, 07:32
ами отиваш при ветеринарката, казваш й притесненията си и тя ще ти обясни какво му е. според мен е нормално да му е зле след ваксината. и според мен трябва да му биеш и следващата. абе, ветеринарката ще ти каже най - добре. аз ще ходя след малко като отвори , той сега мисля че е добре сгушил се е и спинка но иначе не си криви главата , скача си яде но много се стреснах да не умре
creamy224
10-16-2010, 08:18
Ходих до ветелинаря :grin: каза ми че е съвсем нормално да се чувства така и за главата каза че и нея я е държал така защото сигурно го е боляло и каза че ще се оправи :P надявам се да не става повече така и мерси че ми помогнахте :-) :-) :-)
Sisito941
10-16-2010, 08:22
Ходих до ветелинаря :grin: каза ми че е съвсем нормално да се чувства така и за главата каза че и нея я е държал така защото сигурно го е боляло и каза че ще се оправи :P надявам се да не става повече така и мерси че ми помогнахте :-) :-) :-)
Браво! Пак заповядай,ако имаш въпросчета.. :oops: :-) :-) :P
creamy224
10-16-2010, 08:29
М Непременноо :D Да се надявам че няма да има де :-D :P :-) :-)
Sisito941
10-16-2010, 08:33
М Непременноо :D Да се надявам че няма да има де :-D :P :-) :-)
Да..много успехи занапред.. :-) :-)
StolenBliss
10-17-2010, 10:01
Супер :grin: :grin: :grin:
съжалявам, ще умре :razz: