PDA

View Full Version : Притеснение



DanIto0ooo
10-15-2010, 18:49
Здравейте, днес имахме история и господина ме накра да уча точката от учебника и после да я разкажа. Даде ми около 15 минути, но аз от притеснение нищо не научих, а тя беше доста дълга. Когато ми каза да разказвам направо треперех, а и нищо не помнех и запонах да чета от учебника.. Той съответно ми каза, че не разказвам а чета и то много хубаво, но това не е целта. А на мен направо ми трепереше брадичката в този момент :X Каза ми също, че много се притеснявам, но няма да какво и започна той да разказва..
Та въпросът ми е имали ли сте някога такива притеснения и как ги преодолявате?

xKiFlA
10-15-2010, 18:59
ми и аз сам така като трябва да говоря пред всички направо се притеснявам и треперя и всичкии някви ме гледат :oops: повечето оценки по история са ми 2 и 3 за тва :?

Sisito941
10-15-2010, 19:00
Имам притеснения обикновено преди изпитване..дори и пожелание да излизам ест.. пак се притеснявам..но след като почна да разказвам се успокоявам..и така..дано да съм отговорила на въпросите....Мисълта ми е,спокойно не се паникьосвай толкова..то това го казвам на всички де,не само на теб..не се притеснявайте,и ако изкарате слаба оценка,научете си за следвашия час и поискайте пожелание или просто вземайте участие в часа..
Отплеснах се.. :oops: :-)

GossipGirl89
10-15-2010, 19:02
Имала съм. Аз също бях много притеснителна и като ме вдигнеха да ме изпитват и направо си гълтах граматиката :D Може всичко да съм си научила перфектно, но щом се изправех пред класа и забравях направо и едвам връзвах изреченията... А пък ако трябваше отпред на дъската да излизам ръцете ми ставаха лилави 8-) Така и не успях да го преборя това притеснения в училище, но сега вече не ми дреме особено... Просто трябва да се отпуснеш и да не ти пука много-много... Все пак говориш пред познати хора и не трябва да ти прави впечатление :) Дръж се така сякаш си говориш не с господина, а с някой приятел

Greennight
10-15-2010, 19:16
До преди 1 година се притеснявах адски много....Просто като си чуех името или номера и пулса ми скачаше на 120 и направо :lol: И ся се притеснявам,особено ако ми кажат името,а не внимавам в този момент,но не колкото преди :lol:

fpasysh
10-15-2010, 19:17
ем по математика :D дигах ръка, изкара ме на дъската даде ми 3 примера и ги бях решил преди тов в тетрадката и като излязох на дъската да ги напиша напрао незнаех името си :D и уж знам по математика съм ОК и като излязох....само са хиля и сичко забравих :D

xWandereRx
10-15-2010, 20:30
винаги когато ме изпитват се притеснявам, мразя да говоря пред много хора, изчервявам се цялата

Annity
10-15-2010, 23:04
ем притеснявам се, защото може да не го знам това, дето ме питат... специално пък по история изобщо нищо не мога да науча, много е гадна :o миналата година като ме изпитаха 3 неща знаех и точно за тях ме питаха, голям късмет извадих тогава :grin: ама иначе от класа не се притеснявам :)