Влез

View Full Version : Струва ли си? Приятелка / Гадже !?!

mimityy34
10-16-2010, 09:29
Струва ли си най-добрата ти приятелка да те зареже и да отиде при бившият ти .. ?
Мислех че само по сериалите се случва , но ето че и на мен се случи :shock: . Имах си приятел и моята приятелка си имаше гадже запознахме се с тях едновременно . После едно от момчетата ме хареса и тръгнахме , а приятелката ми тръгна с другото защото според нея точно такъв тип момчета харесвала .. Мина известно време бяхме много щастливи , докато не скъсахме с приятеля си . Мина време той си намери друга .. аз почти го бях забравила докато най-добрата ми приятелка не изръсе че го харесва .. :-o Тогава направо исках да скоча от 20-тия етаж .. И още нещо харесвала го е още отначало но видяла че аз го харесвам и ( както се казва ) ми го е дала .. Нямаше и месец за всичко това .. Момчето с което бях ме обиди заради приятелката ми .. Той още не знае че тя го харесва ( и като узнае не знам как ще реагира ) Той не иска да я вижда с мен а приятелката ми твърди че той е бил с Онова момиче след мен само за да ревнувам защото още ме харесвал .. Много съм объркана и така излиза че тя трябва да ме зареже ако види че той я харесва .. А ние двете си споделяхме всичко .. и тя беше толкова добра .. промених я защото беше една свита и затворена а сега .. направо не мога да я позная :?
Моля ви помогнете защото съм много объркана 8-[ :-# :-# :roll:

spopi
10-16-2010, 09:45
Ми щом те зареже за един кретен значи не ти е приятелка. Виж как ще тръгнат обстоятелствата не знам друго какво може да направиш. :)

kris4eto15
10-16-2010, 09:49
Ако ти е наистина толкова добра приятелка , даже и да тръгнат тя едва ли би спряла да се вижда с теб :) Говори с нея и виж как стоят нещата :wink:

BaffaLsc
10-16-2010, 10:36
Така се е случило.. много добре знам какво ти е. Ако тя ти е истинска приятелка дори и да тръгнат тя ще се вижда с теб,но според мен най - добре ,за да не те наранява да го оставите и двете и да продължите напред.

kobrichka
10-16-2010, 11:04
Всичко това доказва само едно... тя не ти е приятелка, а просто позната. Една приятелка никога няма да остави, заради момче.

mimityy34
10-16-2010, 16:11
Всичко това доказва само едно... тя не ти е приятелка, а просто позната. Една приятелка никога няма да остави, заради момче.
И аз стигнах до този извод .. Но прекарах с нея цялото лято .. всички спомени от него бяха с нея но накрая да ми изръси такива нещаа .. и после все мен обвинява ;хх

WaterLilly
10-16-2010, 16:17
Бе вие луди ли сте? Какво лошо има, че приятелката й го харесва? Не стига, че си е мълчала първия път, при положение че го е харесвала, само и само да й угоди на тая лигла неблагодарна, а сега и няма право да го харесва, след като са скъсали? Пораснете бе.

gabi_94
10-16-2010, 16:41
Бе вие луди ли сте? Какво лошо има, че приятелката й го харесва? Не стига, че си е мълчала първия път, при положение че го е харесвала, само и само да й угоди на тая лигла неблагодарна, а сега и няма право да го харесва, след като са скъсали? Пораснете бе.

Абсолютно съм съгласна!

Не можете да съдите приятелката на авторката, защото изобщо не знаете ситуацията... Ми те двете може да не са толкова близки, може авторката да се държи гадно с момичето... Нищо не се знае. Пък и да не е така - какво от това? Авторката е била с момчето, скъсали са, всичко е приключило, нейната приятелка може да има силни чувства, защо да ги пренебрегва ако може да е с момчето, не е честно. Всички изведнъж излязохте големите моралисти, но ако ви се случи подобно нещо друго ще говорите.

Към авторката: ако сте близки приятелки и ако държиш на момичето, не се карай с нея заради бившия ти. Остави ги да са заедно ако се харесват, пък тя ако ти е приятелка ще се вижда с теб така или иначе...

magita
10-16-2010, 19:16
Аз не мога да разбера защо да не го харесва... и защо да те зарязва
Според мен в случая ти не си истинска приятелка, защото щеше да я разбереш и щеше да я подкрепиш!!! Едва ли си го обичала толкова много, че да не може и приятелката ти да е с него за сигурно 1 месец... :?

DarkTemplar
10-16-2010, 20:39
Тц тц, тука почти 16 годишните ни зоват да пораснем. :D

DevilWish
10-16-2010, 21:09
Малко обръкано си го обеснила или просто ми трябва сън.., но ако тя те зареже, заради едно момче не ти е истинска приятелка.А това момче, щом тръгва с друга, за да ревнуваш също не е стока, щом иска да си те върне трябва да действа вместо да прави глупости ;)

Merveille
10-16-2010, 21:09
Цялата тая ситуация е супер абсурдна. Първо тва да ти каже,че ти е дала момче е доста кофти. После , ако е готова да прецака всичко м/у вас и да избере момчето , значи не губиш никак,защото тва вашето приятелство никак не е такова