Влез

View Full Version : Объркан и незнам какво стана

SuN15
10-16-2010, 12:54
Добре ..направо почвам с проблема защото ми е много гадно ..

С едно момиче почнахме да излизаме да си говорим сичко беше прекрасно .. сичко вървеше добре междо нас и си мислех че и може да стане нещо .. започнахме да се целуваме много бързо след като се видяхме за първи път

аз почнах да се влюбвам и да я чуствам наистина близка и тя започваше да се влюбва личеше и ..

преди 2 дни като трябваше да имаме среща тя ми се обади но аз не си бях чул телефона .. след около близо час аз и се обадих от друг телефон и казах че ще закаснея малко защото съм далеч и няма как да доида по рано .. тя каза че ще е късно и няма да я пуснат техните и по добре да не се виждаме .. след като се прибирах минах през парка и като се видях с момчетата ми казаха че тя била отишла сама из парка .. аз започнах да я търса .. намерих я и осетих че нещо не е както трябва започна да ми се дърпа .. казваше ми че иска да е сама защото и е много тежко .. аз не я оставих и питах какво става

започна да ми казва как неини приятелки са започнали да казват че не съм за нея .. че съм женкар и други глупости ( тя ми беше казала че първото и впечатление за мен е било такова и че я е било страх )

каза ми че вече ще излизаме и няма да е същото само приятели ..

на мен ме заболя много и не разбрах какво става .. защо се обърка

очите ми се насалзиха и паднах на колене с наведена глава .. видях че и неините се насалзиха и искаше да си тръгва но и не искаше да ме остави сам .. след около половин час подобни истории
момчетата доидоха близо до нас и тя си тръгна .. аз я последвах до към тях и я попитах дали има още чуства към мен .. тя ми каза че вече няма .. попитах я дали заради глупостите които е разбрала за мен стана така .. и ми отговори с да

незнам какво да правя .. само и званя по телефона .. тя не се оплаква самоче мисля че не иска да и званя

извиняваите че пиша без смислени неща и имам много грешки но в момента съм много объркан и не искам да ми се нахвърляте затова

според вас дали трява да я остава и повече да не я безпокоя или да и докажа че не съм такъв за какъвто ме мисли сега и да сме си като преди ..

Благодаря ви за отговорите

Brook
10-16-2010, 13:03
Виж какво не се предавай и не се самосъжелявай.Тя явно не е държала достатъчно силно на теб след като толкова бързо е повярвала на приятелките си които вярно са злобни малки кучки и не могат да приемат че ще заедно и от завист направиха това.Според мен тя има чувства към теб,но е доста объркана в момента не може да разбрее на кого да вярва на теб или на приятелките си които познава от доста отдавна.Не я търси известно време не я закачай тя трябва сама да се осъзнае да разбере че е сбъркала като прослушала приятелките си.Знам че ти е тежко но просто и се нуждаете от време да помислите върху тези неща.След известно време примерно няколко седмици пак я потърси опитоай се да и обясниш не се отказвай от нея но засега поне според мен трябва малко да изчакаш преди да предприемеш нещо.

SuperBadSuperFresh
10-16-2010, 13:03
Е.извинявай не може да си невинно ангелче и всички да ти се нахвърлят без причина нали?В слуховете че си женкар има истина,нали?

Brook
10-16-2010, 13:10
Може и да е така,но има иголяма риалност приятелките и да са го наклеветили.Най-добре той си знае това дали е вярно или не ние може само да гадаем.Но си личи че наистина я обича.

SuN15
10-16-2010, 13:31
Виж какво не се предавай и не се самосъжелявай.Тя явно не е държала достатъчно силно на теб след като толкова бързо е повярвала на приятелките си които вярно са злобни малки кучки и не могат да приемат че ще заедно и от завист направиха това.Според мен тя има чувства към теб,но е доста объркана в момента не може да разбрее на кого да вярва на теб или на приятелките си които познава от доста отдавна.Не я търси известно време не я закачай тя трябва сама да се осъзнае да разбере че е сбъркала като прослушала приятелките си.Знам че ти е тежко но просто и се нуждаете от време да помислите върху тези неща.След известно време примерно няколко седмици пак я потърси опитоай се да и обясниш не се отказвай от нея но засега поне според мен трябва малко да изчакаш преди да предприемеш нещо.

Да но ме е страх с времето да не истинат и малките чувства каде има сега .. ако вобще има

SuN15
10-16-2010, 13:33
Е.извинявай не може да си невинно ангелче и всички да ти се нахвърлят без причина нали?В слуховете че си женкар има истина,нали?

Да не се и права на невино ангелче .. но тези глупости каде са казани за мен не са верни особено една ного грозна с която направо ме затапи

Rebus
10-16-2010, 16:26
"сичко .... ного"

Ебати правописа..Да не си гладен? :lol:

valdesbg
10-16-2010, 16:34
И кво искаш от нас сега?

Изглупял си.. държал си се тъпо и тя съвсем се е отдалечила от теб.... Ся продължаваш да се държиш адски детински и очакваш да има някаква промяна ли?

Е няма начин мой човеко... Приеми че така или иначе е щяло да се слчуи. И си вземи поука от цялата ситуация... Не може даочакваш да се държат зряло с теб, след като се хващаш на първата въдица. Докато се обясняваш и оправдаваш пред хора, които не бива.... ще те мотаят :)

И се научи кога идва момента да се оттеглиш. Щото след него ставаш същински глупак.

shokoladd
10-16-2010, 16:34
Според мен не трябва да се предаваш :) може би има друга причина за държанието и която не засяга теб :(

BaffaLsc
10-16-2010, 18:22
Щом им се връзва.. не си струва да се хабиш.

SuN15
10-16-2010, 18:26
И кво искаш от нас сега?

Изглупял си.. държал си се тъпо и тя съвсем се е отдалечила от теб.... Ся продължаваш да се държиш адски детински и очакваш да има някаква промяна ли?

Е няма начин мой човеко... Приеми че така или иначе е щяло да се слчуи. И си вземи поука от цялата ситуация... Не може даочакваш да се държат зряло с теб, след като се хващаш на първата въдица. Докато се обясняваш и оправдаваш пред хора, които не бива.... ще те мотаят :)

И се научи кога идва момента да се оттеглиш. Щото след него ставаш същински глупак.
и какво предлагаш ? ..

SuN15
10-16-2010, 18:30
Според мен не трябва да се предаваш :) може би има друга причина за държанието и която не засяга теб :(
и аз не искам да се предавам .. но не искам да ставам досаден

justonegirlwithonehope
10-16-2010, 18:31
Разбира се, че не трябва да се отказваш от нея.Нали знаеш, че само глупакът не се връща там, където е бил щастлив. ;)

SuN15
10-16-2010, 18:32
Щом им се връзва.. не си струва да се хабиш.
да но тя е различната за мен и немога да я забравя

BaffaLsc
10-16-2010, 18:37
Знаеш ли колко '' различни '' съм харесвала ? ^

SuN15
10-16-2010, 18:40
Разбира се, че не трябва да се отказваш от нея.Нали знаеш, че само глупакът не се връща там, където е бил щастлив. ;)
да но незнам какво да направя за да си е всичко както преди 4 дни да кажем .. тогава и тя ми се обаждаше да излизаме .. като излизахме отивахме на едно място каде никои няма да ни притеснява .. гушкахме се .. целувахме се .. споделяше ми всичко .. а сега е съвсем друго казва ми че иска да сме само приятели и че вече няма да е като преди

незнам какво и стана та така се промени .. или никога не ме е хресвала или сега ме лъже но сигорно е първото

SuN15
10-16-2010, 18:44
Знаеш ли колко '' различни '' съм харесвала ? ^

да но с нея мога да споделям всичко .. мога да говоря за всичко .. просто тва е момичето

BaffaLsc
10-16-2010, 19:03
Ще я забравиш,спокойно.

SuN15
10-16-2010, 19:11
знам права си .. но няма да е скоро

искам да те питам нещо и да ми отговориш искрено .. като на приятел

ако си хресваш момче но твоя приятелка ти каже че е женкар ти какво ще направиш ? ..

BaffaLsc
10-16-2010, 19:30
^ Напълно честна съм и откровена. Не се влияя от мнението на абсолютно никой.И приятелка да е ,и позната да е.. дори и майка ми да е ,аз пак няма да ги послушам.Веднъж направих грешката и послушах една приятелка.. и наистина много сгреших ,защото човека се оказа ужасно свестен и добър и изпуснах шанса си.

daniella3310
10-16-2010, 20:21
Оххх какво да ти кажа. От любовта много ама много боли.Аз много бързо се влюбвам и много трудно се отказвам.За мен е по - добре за момента само да си и приятел.Пиши и един СМС,че за момента ще я оставиш да поразмисли и когато наистина реши,че ти си нейното момче да ти звънне и да се видите.Ако и аз имах на някой като тебе да споделям щях да съм най-щасливата на света.Но за съжаление няма такъв истински на който да споделям.Всички са едни такива дето само мислят да та е**т. Надявам се да се оправят нещата между вас. Ако искаш някой път савет просто ми пиши.

FuckedUp
10-16-2010, 20:32
Всички са "различни", няма страшно :) Ще я забравиш и другата ще стане "различна" :)

znamdiagnozata
10-16-2010, 23:07
хъм.. твоята история ми прилича повече на привличане отколкото на влюбване... все пак помисли малко и ще разбереш защо те е оставила. Дали е било заради приятелки или за да докаже нещо на себе си?

SuN15
10-17-2010, 09:52
Оххх какво да ти кажа. От любовта много ама много боли.Аз много бързо се влюбвам и много трудно се отказвам.За мен е по - добре за момента само да си и приятел.Пиши и един СМС,че за момента ще я оставиш да поразмисли и когато наистина реши,че ти си нейното момче да ти звънне и да се видите.Ако и аз имах на някой като тебе да споделям щях да съм най-щасливата на света.Но за съжаление няма такъв истински на който да споделям.Всички са едни такива дето само мислят да та е**т. Надявам се да се оправят нещата между вас. Ако искаш някой път савет просто ми пиши.
Блгодаря ти за милите думи :) Страхувам се че ако я оставя ще истинат всичките и чувства ( ако сега има ) Искам да и докажа че наистина я хресвам и че тези неща които са и казали не са верни .. но незнам как да го направя .. незнам как да и го докажа

Мисля тази вечер да и се обадя за последно и да я питам дали иска да излезем като приятели .. както обикновенно аз ще я чакам на мястото .. имам и идея да кача някакви романтични песни или тъжни песни на телефона си и мисла да и дам цвете ( едвали някои и е давал цвете до сега .. а ако и купя нещо е прекалено сериозно )

Ще се радвам не сякакви предложения за песните :)

SuN15
10-17-2010, 09:54
Всички са "различни", няма страшно :) Ще я забравиш и другата ще стане "различна" :)
Познавам много момичета но като нея няма

SuN15
10-17-2010, 09:55
хъм.. твоята история ми прилича повече на привличане отколкото на влюбване... все пак помисли малко и ще разбереш защо те е оставила. Дали е било заради приятелки или за да докаже нещо на себе си?
Нямам и идея защо така стана .. мисля че е заради това което са и казали за мен но само тя си знае

BaffaLsc
10-17-2010, 10:52
Просто още не си я срещнал.

SuN15
10-17-2010, 11:13
Просто още не си я срещнал.
Сигорно е така но в момента не искам друга искам само нея ..

Бихте ли ми препоръчали тъжни и романтични песни мисла тази вечер да пробвам за последно .. :)

righteous
10-17-2010, 11:17
Добре , приятелките й казват, че ти не си за нея , и тя вече "няма чувства" тъй ли ?

Ами за какви чувства си говорим изобщо..

Нека другите й направляват живота.. :)

missidol
10-17-2010, 11:32
Докажи и ,че не си това което казват приятелките и,но тфа и да е така увери я ,че тя е нещо различно за теб...изрази си чувстава ,и мисля че ако найстина те е харесвала и тя.. няма така лесно да те забрави какфото и да си направил..така че действаи по въпроса и не се отказваи..

SuN15
10-17-2010, 11:37
Докажи и ,че не си това което казват приятелките и,но тфа и да е така увери я ,че тя е нещо различно за теб...изрази си чувстава ,и мисля че ако найстина те е харесвала и тя.. няма така лесно да те забрави какфото и да си направил..така че действаи по въпроса и не се отказваи..
И аз мисля така .. тази вечер ако се съгласи да излезем ще се постарая да покажа точно това което съм .. ще загърбя срама и ще говоря

nuks
10-17-2010, 13:45
Приятел, не се отказвай, докажи й, че не си такъв, за какъвто са те представили приятелките й. Идеята с цветето ми хареса, може и да помогне, все пак, ако е имала чувства към теб, не може просто ей така да са се изпарили, защото еди- кой си й е казал нещо. А, ако се води по акъла на другите чак дотам, че да й казват с кого да излиза... наистина жалко. И успех довечера ;)

SuN15
10-17-2010, 14:25
Приятел, не се отказвай, докажи й, че не си такъв, за какъвто са те представили приятелките й. Идеята с цветето ми хареса, може и да помогне, все пак, ако е имала чувства към теб, не може просто ей така да са се изпарили, защото еди- кой си й е казал нещо. А, ако се води по акъла на другите чак дотам, че да й казват с кого да излиза... наистина жалко. И успех довечера ;)
Благодаря ти от сърце :)

eXxXciTeD
10-17-2010, 15:47
Това със сълзите и падането на колене как подяволите ти дойде на ум?! Мислиш ли, че като се държиш като мекотело винаги, когато нещо и е криво тя ще е лудо привлечена към теб?! Кажи и че много я харесваш и цениш (САМО АКО НАИСТИНА Е ТАКА!), но не можеш да бъдеш с нея ако не е достатъчно силна и самостоятелна да преценява хората сама, а не да се води по околните. Бъди конкретен, без падания на колене и подобни, успех :)

kristito3
10-17-2010, 16:35
Бори се за нея, ако наистина я искаш. Докажи й, че не си такъв. Излез с нея пак и си поговорете отново! Успех!

bilky
10-17-2010, 17:27
''Каквото се почукало такова се обадило'' ^_^