View Full Version : Помощ с емотикони !
Какво означават O.o ; O_o ; X_X ; -_- и всички подобни ? Благодаря предварително :)
Ако съм объркал нещо или има такава тема се извинявам, нов съм и все още не съм разгледал сайта :)
о боже ми то е очевадно нали са емотикони :razz:
О.О или О.о или О_O или Оо или оО или ОО - очудване, или :shock:
х_x - мъртво емотиконче /не гледаш ли детски бе човек, нали като умре някой очите му стават на хиксове :razz: )
-_- или -.- или -_-" или -.-" - затъпяване,оттегчаване, разочарование, (пример; Мн си тъп саше -.-") пфф ;дд
Rashugun
10-16-2010, 16:12
LOL не им ли личи, какво означават ? О.о и О__О о__о О_О са нещо учудено.
X_X - e нещо умряло xD и прекалено сложно за обяснение.
-__- ти си идиот ?
>.< >< >.> - нервни, ядосани
и пак ти си идиот xD
о боже ми то е очевадно нали са емотикони :razz:
О.О или О.о или О_O или Оо или оО или ОО - очудване, или :shock:
х_x - мъртво емотиконче /не гледаш ли детски бе човек, нали като умре някой очите му стават на хиксове :razz: )
-_- или -.- или -_-" или -.-" - затъпяване,оттегчаване, разочарование, (пример; Мн си тъп саше -.-") пфф ;дд
професоре какво узначава .!. и .). :razz:
http://www.sherv.net/cm/emo/funny/2/finger.gif
JustGirl1000
10-16-2010, 20:39
еми аз ще допълня
^_^- :grin: , :)
^_= - :wink:
~_~- :-#
!_! , ?_?- :smt089
*_* -тва не знам как точно да ти го обясня
^ тва *_* ми изглежда като някво самодоволно,наперено --> 8)
dPa3HuTeJl
10-17-2010, 21:28
Хаха уникална тема ^^ какво значат нещата който са очевидни :lol:Ето едно и от мен -> *,..,* сам си го измислих (sun) :lol:
unfetter
10-18-2010, 13:46
Хаха уникална тема ^^ какво значат нещата който са очевидни :lol:Ето едно и от мен -> *,..,* сам си го измислих (sun) :lol:
бобър с присветващи очи !!! :lol:
dPa3HuTeJl
10-18-2010, 17:54
бобър с присветващи очи !!! :lol: Еее как така позна от първия път бе О.о о.О О.о :lol:
OtkrovennoBezrazlichna
10-18-2010, 19:28
прилича на вампир човек Оо
с тея запетайки на устата хДхдХдхД