PDA

View Full Version : удължение на косата..,

danibebi
10-17-2010, 17:58
Здравейте на всички. Много ми се иска да си сложа удължение на косата, но ви моля малко повече да ме информирате как стават нещата. Знам,че трябва да се грижиш за изкуствената коса, да я миеш, изправяш, къдриш и т.н. , но искам да знам горе-долу на каква цена е самото удължение и откъде мога да си го закупя. Чувала съм, че е около 50 лв. но зависи от това колко коса искаш да си слагаш. И дали мога да спя с косата, може ли да се оплете (понеже така съм чувала) и всичко. Колкото се може повече инфо. Предварително благодаря. :)

Hilary_
10-17-2010, 18:03
Първо си изясни какво удължаване и с каква коса искаш да е ..
Второ .. парите са със сигурност повече от 50 за каквато и коса да си говорим (без да включвам поддръжка и самото удължаване) .. :-o

в гугъл има доста инфо ..

danibebi
10-17-2010, 18:32
Поразгледах в гугъл, но не видях нищо съществено. На вас разчитам повече. Моля ви за повече мнения. :?

SameLove
10-17-2010, 18:36
За естествена или изкуствена коса говорим

danibebi
10-18-2010, 12:51
За естествена или изкуствена коса говорим

За изкуствена. Искам да си сложа цяла коса, не само няколко кичура, но не съм наясно как стават точно нещата. :x Ще ми обясните ли или да не разчитам на вас? :(

n3zabrawiimaa
10-18-2010, 14:29
Няколко изкуствени кичури са от порядъка а 60-70 лева. (поне така си мисля) Нали знаеш, че изкуствената коса нито можеш да я изправяш, нито да я къдриш?! И попринцип не е хубаво да се слагат удължения, защото пречат на косата да расте. Разбира се, ако не ги слагаш всеки ден. Защото те се слагат най-отдолу под косата и по някакъв начин я "дърпат". А пък и аз не съм привърженик на изкуствените коси..

shanell1
10-18-2010, 17:39
И аз бях много навита за такава коса, но в последствие се отказах.. :)

Има два варианта - да си вземеш коса от изкуствен косъм.. [ тя ще ти излезне по евтино, но това е единственото и ''предимство'' . Няма да можеш да я обработваш с преса/маша и др такива, защото буквално ще изгори ! :) Стои много изкуствено, а и се оплита постоянно, има особен блясък, който седи много грозно.. Можеш да се уредиш с такава коса за около 50-60 лв, но после ще съжаляваш за хвърлените пари (мое мнение) ] :) ; другия вариант е да си вземеш коса от естествен косъм, в този случай цените са много различни, предлагат такава коса за около 150-200-250-300-350 лв, колкото е по-скъпа - толкова ще бъде по-качествена, НО много внимавай от къде мислиш да си вземеш такава коса, защото има голяма вероятност да сгрешиш - за много пари да ти дадът Некачествена коса. Най-добре да си я вземеш от фризьорката, можеш и да я поръчаш от сайт, също да я вземеш от студио. Тя също се оплита, много от космите падат, но ако я поддържаш както трябва няма да съжаляваш. Нея можеш да я третираш както твоята коса ( боядисване, изправяне, къдрене ) без проблем. :)

Надявам се да съм ти помогнала, пиши като си вземеш да кажеш дали си доволна ! :-P

anonimchetou
10-18-2010, 18:37
Ами.. аз продавах косата си точно за 50 лева. Естествена , но с примеси на изкуствена. Купена беше за 150 лева. Ако ми беше видяла темата по-рано можеше да я взеемеш. Косата може да се третира да се изправя, начупва и т.н.. Ама я продадох вече.

POLLINA
10-18-2010, 18:39
хм с примеси ли беше ?

anonimchetou
10-19-2010, 03:29
дам, и на теб ти казах като говорехме за косата : )

POLLINA
10-19-2010, 07:11
изобщо не си личеше :)

Rebirthing
10-19-2010, 11:16
Изкуствена коса ще си вземеш за около 70 лв. и на горе. Ще се скапе за месец, два, максимум 3-4 месеца. Не можеш да я третираш с преси, маши, нито да я миеш, защото ще стане на метла. По-добре си вземи естествена или изобщо не си взимай.

anonimchetou
10-19-2010, 11:49
изобщо не си личеше :)

ами да , може би защото примесите от изкуствена коса са малко : ) А пък и за 150 лева няма как да си вземеш толкова коса и да е изцяло естствена. : )

POLLINA
10-19-2010, 16:44
има има .. вносят се от Англия , просто тук са с огромна надценка ;]

anonimchetou
10-20-2010, 03:35
всъшност да права си.. Даже преди имах един познат , който внасяше коси (които бяха доста евтини) и тук ги продаваше като топъл хляб на няква огромна цена.. : )

danibebi
10-20-2010, 20:03
Естествената е много скъпа, затова ще обмислям варианта за изкуствена коса. А мога ли такава коса да си я взема права, къдрава или каквато ми се иска? И след това нищо да не я правя, само да си я слагам?! И наистина ли седи много грозно, може ли да ми дадете и линк за снимка? :(

FlowerPower
10-23-2010, 17:11
Хах, в момента съм с косата, за която говори Анонимчето. Ии това е което ми е трябвало :grin: Доколкото забавянето на растежа, това не е вярно, "дърпането" на екстеншъна не е голямо; косата е под по- голямо "напрежение", когато е на опашка.

ninaaa
02-13-2012, 11:50
zavisi kakva iska6 ako iska6 ot estestven kosum ot 60 do 100 150 200 zavisi kakva iska6 .. no ako iska6 da ne e ot estestven kosum e okolo 35 40 50

ninaaa
02-13-2012, 11:51
da be da toku 6to si poruchax i e 33 lv :) Hilary_

katriniv
02-14-2012, 13:44
Хей хора може ли изкуствената коса да се изправя, къдри и т.н??