PDA

View Full Version : Въпрос към модераторите и администраторите на форума

ivakavlad1
10-17-2010, 18:51
поради факта че единственото което ми казаха заради факта че ме баннаха за 1 седмица (банна ми изтича утре) беше че причината е в едно мое лично съобщение което гласи
Може ли да помоля да изтриеш темата ми в раздел секс "19 годишен и още девствен" позабавлявах се достатъчно с индивидите факт е че с това не съм обидил никого че се забавлявах с почти всички безмислени отговори е факт който си го признавам (то и от 3 страници с отговори почти всички нарушаваха правилата но това е друга тема) а това с индивидите то е ясно че всички сме индивиди поне според биологията та прегледах поне 15 пъти правилата на форума и най-вече относно личните съобщения и не намерих по коя точка съм наказан не съм обидил нито потребител нито модератор или член на екипа ако ми обясните по коя точка съм наказан ще съм благодарен

V. Лични съобщения
1. Да не се използват лични съобщения, с цел рекламиране на друг сайт или услуга.
2. Личните съобщения да не съдържат обидни или накърняващи доброто име изрази, насочени към получателя на съобщението, друг потребител, модератор, администратор на сайта или към самия сайт.
3. Съдържанието на личните съобщения да НЕ противоречи на точките от параграф II - Задължения на потребителите.

LadyDi
10-17-2010, 19:24
II. Права и задължения на потребителите
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата".

Ти не само, че си публикувал несериозна тема, в раздел различен от "Кофата", ами и на всичкото отгоре си призна, като разпрати ЛС-та на всички модератори и админи.
Да си беше замълчал. Да не си разправял, че се "забавляваш" с останалите. За да не се позабавлява някой с теб.

ivakavlad1
10-17-2010, 20:21
II. Права и задължения на потребителите
11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата".

Ти не само, че си публикувал несериозна тема, в раздел различен от "Кофата", ами и на всичкото отгоре си призна, като разпрати ЛС-та на всички модератори и админи.
Да си беше замълчал. Да не си разправял, че се "забавляваш" с останалите. За да не се позабавлява някой с теб.
темата беше напълно сериозна бях го написал и в последният си пост на темата битрябвало да си го прочела факта че повече от 90% от постовете бяха несериозни, несвързани по никакъв начин с темата, обидни и накърняващи достойнството на автора в случая аз ме забавляваше също така нито един който открито използваше обидни изрази към мен не беше наказан как така факта че съм се забавлявал с простотията на хората прави темета ми несериозна

П.П. Също така не съм писал на всички администратори и модератори а само на теб още един модератор и след банна писах на мачока да попитам защо хора който системно обиждат потребители и нарушават правилата небиват наказани защото лично аз съм докладвал на модератори сигурно за 1000 нарушения и единствените мерки който се предприемаха бяха изтриване на пост или изтриване на темата а факта че биват обиждани потребители в собствените им теми явно никой не го брига поне аз с такова впечатление оставам

LadyDi
10-17-2010, 20:24
Добре.