PDA

View Full Version : Предложение за нова директория

mirraga
10-18-2010, 08:57
Здравейте,

Братовчедка ми работи за Crushings и направиха фотоконкурс конкурс. Помоли ме да пиша във форума, но не виждам подходяща тема. Защо не направите нова директория. Така всеки ще може да качва инфо за всевъзможни конкурси и всеки, който иска да печели или просто да се пробва ще може да се информира от едно и също място. а конкурси бол!

LadyDi
10-18-2010, 08:58
Раздел "Лично творчество". Ползвай него.
Така и така, във всеки конкурс се участва с лично творчество.

MeLikesPie
10-22-2010, 19:50
Подкрепям!:grin:
Не съм съгласна, че във всеки конкурс се участва с лично творчество, да речем ако има конкурс за красиви очи това не е лично творчество..

LadyDi
10-22-2010, 22:38
Конкурсът за красиви очи е за творчеството на майка ти и баща ти.
За такъв конкурс може да ползвате раздел "Козметика и диети".

Не може да се прави нова "директория" (или както ние го наричаме - раздел) за всяко хрумване.
Накрая ще се окажем с 256 раздела с по 1 тема във всеки. Какъв е смисъла?

Nakadah
10-22-2010, 23:01
Преди имаше некъв раздел дето беше конкурси ли кво не помня... Както и да е! Познаите! Закриха го поради липса на интерес от страна на потребителите...

BeezyJey
10-23-2010, 07:30
Преди имаше некъв раздел дето беше конкурси ли кво не помня... Както и да е! Познаите! Закриха го поради липса на интерес от страна на потребителите...

Мисля, ,че се сещам за него..

mirraga
10-23-2010, 09:29
В случая с конкурсите, това, че не коментираш, не значи, че няма интерес, важно е да има подадена информация. Хората ще прочетат и ще участват в самия конкурс, но едва ли ще седнат да пишат какво и защо са направили...