View Full Version : Много шибано...
twoqtotalno1936
10-18-2010, 18:06
Здравейте, значи... направиха ми фейк профил в фейсбук,пишат какво ли не простотии и така.. Та въпроса ми е, случайно някой да знае как мога да го махна този профил? Пиша на лс да ми каже кой е или коя ама не казва... Мн ми е кофти :( :( :( :(
Настройки --> Закриване на профила
twoqtotalno1936
10-18-2010, 18:25
Да, ама тоя профил не съм го правила аз и не става,,, а тая не иска да го изтрие......... :-x :-x :-x :-x
Натискаш бутона долу - Докладвай/Блокирай този човек и избираш опция - Fake profile.
Хората ще се заемат.
twoqtotalno1936
10-18-2010, 18:51
Още вчера пратих.. ама още нищо не са направили. :(
Натискаш бутона долу - Докладвай/Блокирай този човек и избираш опция - Fake profile.
Хората ще се заемат.
Нищо няма да направят. От няколко месеца има профил с моя снимка, докладвала съм и аз, и сума ти мои приятели, но нищо..При мен поне е само това, явно е накаква непозната, но не го и поддържа този профил. При теб, ако пишат простотии, явно някой иска да те злепостави и сигурно е някого, когото познаваш...
SmilezZz
10-19-2010, 06:54
Пиши на администраторите - може пък и да направят нещо...
Иначе наистина е кофти,надявам се проблема да се оправи (:
twoqtotalno1936
10-20-2010, 19:03
Сори, че не съм писала,нямах възможност. Ами да мн е кофти.. някой да знае как мога да се свържа с администраторите? :(
SunshineGirl317
10-20-2010, 20:13
Едва ли ще направят нещо. Аз бях видяла фалшив профил на едно момиче, пратих "Докладвай/Блокирай този човек и избираш опция - Fake profile. " такова / 8-) / и нищо ..
BaffaLsc
10-21-2010, 04:09
Тоя фейсбук уж щяха да правят по здрава защита на профилите и паролите ,ама кво стана.. дори като натиснеш докладвай нищо не става..
А най - гадното е ,че няма модератор или нещо от сорта ,че да му пишеш.. :?
twoqtotalno1936
10-21-2010, 15:21
М да.. аз и писах за ми каже коя е и да се разберем очи в очи.. ама насра .. не мога да разбера закво пред компютрите всички са някви битки майна, а ги е шубе да дойдат да се разберат с теб като голям човек... пфф.. писнало ми е от такива балъци... :-x
st3finka
10-31-2010, 14:37
Абе рано или късно на тоя фейк ще му писне да се преструва.Ти докладвай още..Дано вземат някфи мерки :)
Да гадно, ама аз се чудя има ли някви модератори или администратори??
Нищо не можеш да направиш. Само можеш да се надяваш този човек скоро да му омръзне с глупостите и сам да изтрие профила.
MissNothing
10-31-2010, 18:30
М да.. аз и писах за ми каже коя е и да се разберем очи в очи.. ама насра .. не мога да разбера закво пред компютрите всички са някви битки майна, а ги е шубе да дойдат да се разберат с теб като голям човек... пфф.. писнало ми е от такива балъци... :-x
Всяка една мишка в живота може да бъде тиранозавър в интернет 8)
Ами продължавай да се занимаваш с администратори, модератори, докладвания или квото има там и дано се оправи. А междувременно гледай да си криеш информацията от непознати. :wink:
pilencaaa
01-02-2011, 10:50
http://www.facebook.com/topic.php?uid=340783960156&topic=13402
Тук може да се свържеш с администраторите..
Много е кофти наистина .. :o
Дано да съм помогнала! :)