View Full Version : Как да му покажа какво е изгубил?
Чак ме е срам да разказвам колко ме е унижавал..
Обикнах едно момче. Признах му - нищо. Мина много време. Бяхме само приятели, но той се стараеше по всякакъв начин да ме унижава. По скайп приятели, когато ме види с пирятелите му (ВИП-овете) ми се смеят.. Влезе ли в сакйп се извинява и аз наивната давай - за кво да му се сърдя. Много глупави постъпки от моя страна. Тогава бях супер комплексирана, но вече се научих да уважавам себе си. Три месеца не сме си писали след поредния път, който се опита да му унижи. Оняден ми писа.
Та въпросът ми е
Как да му покажа какво е изгубил? Колко много съм го обичала, НО вече съм го преживяла?
П.П. Ще кажете как си обичала такова момче..
Отначало беше разилечн. Бях си изградила съвсем друго мнение за него - чувстхвителен,може да обича, уважава човека до него, но НЕ. Той е една кифла,която се пробва с всяка възможна.
waller12345
10-18-2010, 18:29
Вече наистина това го разбрах... Винаги на добри, обичащи момичета им се падат "лошите момчета", и обратно добри момчета "лоши момичета"... Гадно, но това е самата истина...
Разбирам унижавал те е,наранил те е,но скъпа не се самозалъгваи,ти още имаш чувства към него,ако нямаше чувства,нямаше да търсиш начин да му отмъстиш.Казваш,че вече уважаваш себе си,ами тогава не се занимавай повече с него,не падай на неговото ниво.Разбирам,че е било тежко за теб и на мен ми се е случвало,та дори и в момента има нещо подобно,но наистина помисли си искаш ли да си на неговото ниво..Просто си живей,сигурна съм,че около теб има много момчета,които биха се държали мило и уважително към теб,а той сам ще разбере какео е загубил,когато те види щастлива и в обятията на друг..За нещастие ние момичетата сме устроени така,че винаги избираме неподходящите,дори и съзнателно,бързо прощаваме,но в крайна сметка после винаги ни се молят.. Успех..
Но аз искам някак си да види,че ме е изгубил...
Извинявай ще бъда малко груба,Не мисля,че на него му пука толкова много за теб,случвало ми се е,но се осъзнах..Момчето като е само и няма какво да прави ти говори мило,сваля те,ама утре като е с приятели и те види и говори грубо и просташки..на вечерта пак е сам и пак те омайва.НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ.Това доказване на мъжество е често срещано,той незнам на колко е,ама явно още не е дорасъл и незнае какво иска,като мине време и стане по-зрял сам ще разбере,какео е изгубил.И не си милси,че като му покажеш,че те е загубил ще дотича при теб(въпреки че ако го направи ти веднага ще му простиш).Я се стегни,огледай се,такива като него под път и над път!! :-)
Права си..
И без мене и с мене, все едно :)
а вие били ли сте гажета?
Не,не
Имах пердвид, че и да го обичам и да не го обичам на човека му е все едно..
е тогава как искаш да му покажеш, че те е загубил като никога не сте били заедно :-o пък и си залагам левия тестис, че ако ти предложи веднага ше му скочиш майна.
SemperFidelis
10-18-2010, 19:34
Шести клас ли каза, че си?
е тогава как искаш да му покажеш, че те е загубил като никога не сте били заедно :-o пък и си залагам левия тестис, че ако ти предложи веднага ше му скочиш майна.
И аз затова говоря.Малко самоуважение от твоя страна.Не му се давай.Като всички хора и той иска внимание,приел те е за даденост,само да те помоли и ти вече си му в краката...като го резнеш малко може пък да се освести(но едвали)Аз съм изпадала в същата ситуация,той ме унижава,аз прощавам ама всичко си има граница..като спрях всякакъв контакт с него и си заживях живота и ела го гледаи сега как ми тича по задника,ама няма прошка..ето ти отмъщение,като го иисаш,въпреки че аз не съм целяла това,то така си се получи,аз започнах да излзиам с друг,а той си остана сам и реши,че иска да е с мен..
ПС: Ако си умна просто забрави,че съществува.Не се обременявай с мисли за отмъщения и такива ми ти работи..Забрави го и си живей..Айде успех!
Истината е, че когато спре да ти пука за него, тогава ще дойде "отмъщението", но на теб даже няма да ти пука за резултата - ще си безразлична. Под резултат имам предвид той да види едно хубаво, самоуверено момиче, което не позволява да го унижават и да го дояде, че вече не му ходиш по свирката. Само че и да го дояде, и да не го дояде, на теб ще ти е безразлично. Ето това трябва да е целта ти.
Разбирам, че ти сега искаш този човек да ти падне на колене, да почне да ти се моли и т.н., осъзнавайки какво злато си и колко е бил тъп, та да не се възползва от връзка с теб. Хубаво е, че ти не му пишеш вече и си загърбила всичко, свръзано с него.
Остава ти да преодолееш чувствата си и да държиш много строго на гордостта си, защото такъв човек като него не те заслужава и ти знаеш това, нали?
Продължавай да си живееш живота и се опитай да го забравиш цялостно - мисията ти е да се откъснеш от мислите за този недостоен човек, а после той ако иска да гони влака (който вече е изтървал) ;)
Истината е, че даже не е сигурно, че подобен човек като него някога ще изпита съжаление за начина, по който се е държал с теб. Няма гаранция, че ще почне да ти лази в краката (каквото ти искаш, за да си напомпаш егото), нито че ще почне да съжалява за загубата на вниманието ти.
Така че остави на заден план целите той да ти се извинява и не-знам-си-какво. Просто забрави.
Дори и това да се случи, не поддавай ... защото би било проява на ужасно ниско самочувствие да тръгнеш с човек, който не те заслужава.
А въпросният тип е точно такъв, така че не си губи времето изобщо да мислиш за него, ами го забрави.
Успех ;)
NeZaPoznat
10-19-2010, 13:57
Как да му покажа какво е изгубил? Колко много съм го обичала, НО вече съм го преживяла?
.
чакай да видя дали съм разбрал :?
значи как да покажеш на някой който никога не те е 'намирал' че те е 'изгубил' 8)
Много сложна ситуация :lol: :lol: :lol: мноого :-P
Спри сериалите маце - започнала си да мислиш точно като в тях 8)
Чак ме е срам да разказвам колко ме е унижавал..
Обикнах едно момче. Признах му - нищо. Мина много време. Бяхме само приятели, но той се стараеше по всякакъв начин да ме унижава. По скайп приятели, когато ме види с пирятелите му (ВИП-овете) ми се смеят.. Влезе ли в сакйп се извинява и аз наивната давай - за кво да му се сърдя. Много глупави постъпки от моя страна. Тогава бях супер комплексирана, но вече се научих да уважавам себе си. Три месеца не сме си писали след поредния път, който се опита да му унижи. Оняден ми писа.
Та въпросът ми е
П.П. Ще кажете как си обичала такова момче..
Отначало беше разилечн. Бях си изградила съвсем друго мнение за него - чувстхвителен,може да обича, уважава човека до него, но НЕ. Той е една кифла,която се пробва с всяка възможна.
Taka e. Всички в началото се прават на мили и добри и после се разбира какви са . без изключение е и по един и същ начин го правят. Щото са боклуци одавна тва е истина :D аз не харесвам(момчета) и нямам проблеми вече, но преди мн време имах.Не съществуват..вече :D няма по хубав начин да разбере от този. пък ако почнеш да доказваш кво е губил ще покажеш само че се интересуваш от него :? а на него му не пука що трябва да се излагаш. не се занимавай
:-)
Rebirthing
10-19-2010, 15:49
Щом никога не сте били гаджета, той няма какво да губи, а и едва ли му пука. Отмъсти му с безразличие :).
kris4eto15
10-19-2010, 16:38
Не мился , че изобщо трябва да му доказваш нещо. Той се подиграва с теб , даже не заслужава каквото и да е внимание от твоя страна :wink: Преминавай покрай него с гордо вдигната глава все едно го няма :)
Вече наистина това го разбрах... Винаги на добри, обичащи момичета им се падат "лошите момчета", и обратно добри момчета "лоши момичета"... Гадно, но това е самата истина...
Имаш грешка.
На добрите момчета - не лошите момичета се падат, а грозните.