PDA

View Full Version : Страх ме е да не стане като преди

suNnykaty96
10-19-2010, 17:36
Проблемът ми е в това, че в предишното ми училище ми се подиграваха. Но както и де е, справих се. Лошото е, че дори сега, когато съм в ново училище и всичко е ОК дори и най - малкото нещо, като наримиер някой да ми каже нещо маааалко накриво и мен веднага ме хваща параноята да не се повтори историята от предишното ми училище....Дори днес едно момче ме спъна ( като в детската градина едва ли не ), но за мен веднага се застъпиха които бяха там.
Знам, може да ви се стори глупаво, но мен ме притеснява и ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете :)

gabi7u
10-19-2010, 17:42
замисли се за какво са ти се подигравали. Опитай се да го промениш.
Отпусни се, щом има хора, които да се застъпят значи е добре.
Това е шанс за ново начало, недей го пропилява. Бъди по -общителна.
Приобщи се към някоя група и .. така. :)

KumchoValcho
10-19-2010, 17:49
замисли се за какво са ти се подигравали. Опитай се да го промениш.Не.
Не! НЕ!

А иначе тук или където и да било няма да ти кажат нищо по-различно от "отпусни се"
Еми това е единственото, което можеш да направиш. Ако се отпуснеш ще се нареди всичко. :)
Нещо, което ще ти помогне да се отпуснеш може да са такива фразички, които да си повтаряш, например "Всички са адски дружелюбни към мен!"
"Уау, защо всички са толкова приятелски настроени към мен?"

Това действа удивително при мен и наистина нещата се променят ако си промениш мисленето. :)

gabi7u
10-19-2010, 18:02
Не! НЕ!

:)

Виж, много зависи от това за какво са и се подигравали. Помня ние за какво се подигравахме в основното - мазна коса, много пъпки, идиотизъм .. знам ли.
Ако е нещо в характера - не, разбира се... но иначе ..

иначе да, съвета на вълчо за фразите е много верен .. Всичко е на психическа основна. Повярвай, че е така и така и ще бъде...

n3zabrawiimaa
10-19-2010, 18:12
Ще ти дам пример с мен.. В предишното ми училище не бях толкова популярна, знаеха ме, но до там.. А пък сега в новото училище съм може би едно от най-харесваните момичета.. Всичко се променя! (:

KumchoValcho
10-19-2010, 19:03
Не! НЕ!

:)

Виж, много зависи от това за какво са и се подигравали. Помня ние за какво се подигравахме в основното - мазна коса, много пъпки, идиотизъм .. знам ли.
Ако е нещо в характера - не, разбира се... но иначе ..

иначе да, съвета на вълчо за фразите е много верен .. Всичко е на психическа основна. Повярвай, че е така и така и ще бъде...В такъв случай си права, извинявам се.
Просто много хора са на мнението, че трябва да се водим по мнението на другите и да се харесваме на всички и така реагирах, защото това понякога е много лош съвет.
В крайна сметка е важното ти да се харесваш (:

programings
10-19-2010, 19:09
Наистина няма значение за какво са се подигравали! Няма никакво значение, защото всички, които се подиграват на някого са полуидиоти със по една гънка на мозъка!

JustUnforgivable
10-20-2010, 14:49
Прекалено навътре го взимаш :) В ново училище си, миналото е зад теб, всички, които са ти се подигравали, ги няма вече :) Не мисли толкова много, когато някой както каза те спъне или те обиди по някакъв начин..

Rashugun
10-20-2010, 15:38
Лигла. Като си толкова притеснителна е ясно за к'во са ти се подигравали. А такива спъвания, побутвания и тн са си напълно нормални и не мисля, че някой влага някакви лични чувства в тях.

Greennight
10-20-2010, 15:50
Не мисля,че като някой те е спънал,кой знае какво,но не оставяй на никой да те обижда или да ти се подиграват,защото ако веднъж им го позволош няма никога да спрат :wink:

fuckme
10-20-2010, 17:13
опитай се да се запознаеш с повече хора и да покажеш, че си готин човек (ако наистина си такава)

lili12
10-21-2010, 10:38
Какво ти пука ? Нека те обиждат. Но ако пък те притеснява толкова не се давай да те мачкат, отбранявай се ! Покажи че си готин човек, намери си приятели. Ако може да попитам има ли причина да ти е подиграват ?

suNnykaty96
10-21-2010, 18:13
Ако може да попитам има ли причина да ти е подиграват ?

Не, не мисля. Поне аз не знаех защо. Но както вие вече казахте, това е минало и не трябва да се впрягам. Даже днес се оказа, че момчето дето ме е спънало е някакъв лузар и явно е избивал комплекси. Иначе всичко е супер - имам си мн приятели..... Много благодаря на всички, които ми отговорихе :):):)

yozito
10-23-2010, 16:36
Ще ти дам пример с мен.. В предишното ми училище не бях толкова популярна, знаеха ме, но до там.. А пък сега в новото училище съм може би едно от най-харесваните момичета.. Всичко се променя! (:

:lol:

Wwwooow
10-24-2010, 09:56
Не мисля,че като някой те е спънал,кой знае какво,но не оставяй на никой да те обижда или да ти се подиграват,защото ако веднъж им го позволош няма никога да спрат :wink:
чак пък никога в един момент ако им се опълчи, набързо ще престанат...

MiMcHeToOo
10-24-2010, 17:06
Не ми се иска да те плаша, но е твърде възможно историята да се повтори. Подрастващите са изключително жестоки и веднага усещат страх, различие в някого и дори най-малкото нещо, което не съвпада с тяхната идеология. Моят съвет е да не се впрягаш и ако има подмятания да ти преминават през ушите. Все пак ти пожелавам всичко да си е по мед и масло! Успех :)

Missyyy
10-25-2010, 12:31

:lol:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: