PDA

View Full Version : КОЛЕДА НАБЛИЖАВА!

OneInMillion
10-19-2010, 18:22
Знам че е малко раничко но току виж и Коледа ще дойде! Това е любимият ми празник както и цялата зима ... за това много се вълнувам! Та въпросът ми е как смятате да отпразнувате коледно-новогодишните празници...Смятате ли да изненадате близки и приятели с подаръци.... какво самите вие искате за празника... как мислите на украсите вкъщи.... Ще се радвам ако обменим идеи! :) [/code]

mrtn
10-19-2010, 18:49
Тази зима не я чакам с голямо търпение, заради студа, който ни чака.. въх!
Обичам да е студено, мрачно, дъждовно.. ама чак толкос не.
Иначе, празниците ги чакам, и мисля да зарадвам най-близките си.. ма ще видим как. 8-)

Sisito941
10-19-2010, 18:51
Амии очаквам ги,макар и чак след 2 месеца.. :-D
И аз се вълнувам,но само за празниците..зимата като цяло не я обичам.. 8-)
Как смятам да отпразнувам празниците-амии с родителите ми и братчето ми,стига родителте ми да ги пуснат в отпуска ест. :x
Подаръци-ами с братовчедите се събираме няколко дни след Нова година,следователно подаръците ще си ги получат тогава..
Азз като подарък искам да се съберем всички вкъщи-тоест само 4-членното ми семейство..уютничко,топлич о..
Украшенията като всяка година-балони по пердетата(не повече от 3-4) :-D Елхата-една малка изкуствена елхичка,която аз и брат ми ще украсим.. :-)

Това е,ако се сетя още нещоо по-така ще пиша.. :grin: :-) :-) :P

kris4eto15
10-19-2010, 20:04
Винаги се вълнувам от по-рано :-D Страшно много обичам Коледа - това ми е любимия празник :smt111 Ахх и първият сняг :smt007 Но като цяло не обичам зимата и студа :?

chemist9009
10-19-2010, 21:04
На Коледа имам РД 8) 8) :grin: :grin:

xKiFlA
10-19-2010, 21:26
Коледа ми е любимия празник..единствения който празнувам
само че няма с кой :( :?
но сама си го правя украсявам цялата къща слагамм лампички насякаде да светят и винаги има елха
обичам зимата и чакам с нетърпение да дойде
:-) :-) :-)

brokeninside13
10-19-2010, 21:31
КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ВИНАГИ ГИ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ! Само заради снега и настроението!И коледните песни...СИЧКОО! УНИКАЛНО Е!!!

Sham
10-19-2010, 22:23
искам всичките ми любими същества около себе си. *ким*

Sintya
10-20-2010, 07:08
Обичам празниците, но не и зимата, студа.
Честно казано за Нова Година въобще не знам как ще се събираме и тн, на Коледа ще съм с нашите, ест.
За подаръци му е още рано... като понаближи ще го мислим. :)

wtf2
10-20-2010, 07:20
Чакам я да иска ми се да замина някъде кадето няма сняг студ абе цяла година да си ходя по тениска :)

Korrnyy
10-20-2010, 08:47
Дааа ще купя на всички подаръциииии :P Нямам търпениеее!!
Но първо да дойде 18 МИ РОЖДЕН ДЕН другия месец :D Сега той повече ме вълнува :D

iiordanova
10-20-2010, 09:05
Обожавам тези празници ..
Някак носят едно такова настроение , невероятно е! :smt007
Макар , че има 2 месеца , аз чакам с нетърпение. 8-)

Vikito0o
10-20-2010, 11:04
С голямо нетърпение очаквам празниците!!! Коледа ми е любимият празник от цялата година. :grin: Ваканция сме,подаръците под елхата,а на вън вали сняг!Много е хубаво всичко.

Millen4ety
10-20-2010, 11:24
ха, и аз си мисля между другото нея
ей така, стопля ми сърцето
но аз обичам и зимата
даже и студа
снега.. и топлите напитки.. вкъщи е уютно.. =)

xKiFlA
10-20-2010, 12:11
всъщност ми се струва малко далеко :D
ама с тва топло време няма как да усещам че наближава :o
искам сняяг :grin:

Greennight
10-20-2010, 15:54
КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ВИНАГИ ГИ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ! Само заради снега и настроението!И коледните песни...СИЧКОО! УНИКАЛНО Е!!!

spopi
10-20-2010, 16:31
Малко е рано не съм планирала още нищто.Само за нова година мисля за се съберем с приятели дано да стане. :) Подаръци и за тях не знам :)

ForzaFelipe
10-20-2010, 16:53
Ами не мисля за коледа,вмомента има някой работи който ме интересъват повече и очаквам повече,да махна брекетите (има няма месец) , януари ще си направя татуса , и да почна шофьорските курсове :grin:

OneInMillion
10-20-2010, 17:16
Аз лично вече започнах да събирам пари... Ще купя подаръци на родителите си... на баба и дядо.. на пра баба ми :-D но все още не знам какво ...

OneInMillion
10-20-2010, 17:19
Коледа ще празнувам с роднините....Нова година искам с приятелите но за сега не знаем у кого или къде никой не поема......... :?

danibebi
10-20-2010, 18:31
Размечтах се. Прииска ми се да е Коледа. :-) Разбира се,че Коледата ще я празнувам със семейството си, а Нова година незнам. Много ми се иска да се съберем с приятели, но още нищо не е сигурно. :-) :-) :-)

GossipGirl89
10-20-2010, 19:27
Зимата не я обичам никак заради времето, а тази даже я дават по-студена от останалите :(
Иначе Коледните и Новогодишни празници ги обожавам!!!
Коледа, живот и здраве, предполагам, че ще си карам както всяка година с близките при другата ми баба. Подаръци най-вероятно ще купя само на мама, тати и приятелят ми.
А за Нова Година все още нищо не знам. Ние още не сме организирали 8-ми Декември какво остава за НГ :D Но като по традиция ще сме си компанийка. Ако не отидем някъде извън София най-вероятно ще се съберем в някой приятел и така :)

fire_magic
10-20-2010, 21:07
Не!
29% [ 11 ]

SummerSmile
10-21-2010, 07:06
Чакам зимата и още как. Декември правя 18 години и се радвам. :)
Мисля да отпразнувам празниците по улиците около блока с приятели и бомбички и в апартамента после. Миналата година беше много забавно. Гърмяхме банички с пиратки, правехме слънца, гърмяхме бутилки , момчетата правеха стриптиз с коледни шапки и ги снимахме, пушехме си редовното наргиленце, яко текила и афтършок, покер (по вазможност гол), яко метъл надут до дупка, песни и тн. :) Леле чак като си го представих нямам търпение.
За подаръци много ще се зарадвам на едно апаратче за фотоепилация, че не ми се занимава цял живот с епилатора или професионален фотоапарат, че снимането е моя страст, но не искам да имам само аналогов и цифрова сапунерка. И на дрехи и обувки много ще се зарадвам...и на козметика... :D Добрече имам много приятели!

xoxi
10-21-2010, 07:34
Ако тази Коледа бъде като миналогодишната, предпочитай въобще да не я празнувам. Не обичам зимата, мразя студа, снега и леда.
Не се вълнувам от празниците, нито от наближаването им. За подаръци още не съм мислила, защото не знам на кой празник къде и с кой ще съм.
В момента има неща, които ме вълнуват много повече и предпочитам да мисля за тях.

teenems
10-21-2010, 07:42
Ами тази година като по чудо нямам търпение за празниците.Да очаквам ги с нетърпение.Нищо не съм решила,но искам да съм със семейството си -мама ,тате 8-) ..или може да ходя на някоя екскурзия с училище 8)

xKiFlA
10-21-2010, 12:46
Любимия ми сезон наближава. чакам я. искам студено и искам сняяяяяг :grin: :grin:

sp33der
10-21-2010, 15:33
Да.Като изключим студа все хубави работи...

OneInMillion
10-21-2010, 18:25
Коледната треска сериозно ме обзеее.... Вече си пея коледните песниии!!! поздрав за всички-Cascada-Last Christmas ! :grin: :) :grin:

wtf2
10-21-2010, 18:47
http://vbox7.com/play:dea18488 малко коледно настроение :D

viketuyu
10-21-2010, 23:08
59 днии :D :D :D Боже нямам търпениее , полудявам искам да си отида н асело и да си вида всичкии ... забога искам по бързо да мине тва време ....сигурно от повече от 2 седмици броя дните ... откачам :Д:Д:Д ама си струва чакането понее :Д:Д :D :D :D :D :D :D :grin:

OneInMillion
10-22-2010, 06:42
59 днии :D :D :D Боже нямам търпениее , полудявам искам да си отида н асело и да си вида всичкии ... забога искам по бързо да мине тва време ....сигурно от повече от 2 седмици броя дните ... откачам :Д:Д:Д ама си струва чакането понее :Д:Д :D :D :D :D :D :D :grin:
Същата работа сЪм и аз! :D

fuckme
10-22-2010, 12:00
чакам. ще почакам.

xKiFlA
10-22-2010, 12:58
:grin:

mArMaLaDkA
10-22-2010, 12:59
2 месеца има, да не говорим, че в момента навън е 20 градуса, а вие вече мислите за Коледа, сняг, студ и прочее. Не ви е добре.

OneInMillion
10-22-2010, 18:16
:grin: Колеедааааа!!!

missapple
10-23-2010, 16:32
Мисля , че още е рано .. когато му дойде времето тогава ще ми доиде и настроението :)

ecstazy
10-23-2010, 16:45
Не съм сиг ;//

Mar7i
10-23-2010, 20:16
Тези празници са ми любимите. Чакам ги още от сега. Харесват ми заради настроението, снега, коледните лампички и украса, подаръците, сплутеността... :grin:

Missyyy
10-24-2010, 10:49
Обожавам Коледа но не и зимата ,, почитателка съм на мрачното и хладно време с мъгла наоколо ,но не и чак толкова колкото зимата ;дд иначе за Коледаа не копувам много подаръци , важното е само да съм със семейството ми : ) а Нова Годинаа xD амии с приятели , купон ;дд хах

Daisy11
10-24-2010, 11:27
Обожавам Коледа но не и зимата ,, почитателка съм на мрачното и хладно време с мъгла наоколо ,но не и чак толкова колкото зимата ;дд иначе за Коледаа не копувам много подаръци , важното е само да съм със семейството ми : ) а Нова Годинаа xD амии с приятели , купон ;дд хах

Molzinka
10-24-2010, 15:56
Коледа я чакам с нетърпение, но Нова година не. Много е депресиращо, когато свършва старата година :(

MissNothing
10-24-2010, 17:09
Има още известно време, ама като цяло тая година мина супер бързо.
Обичам тези празници, особено като съм навън и вали, и всичко е украсено, настроението... всичко.
Коледа ще е както винаги със семейството ми, за Нова Година нямам идея.

tarlyo
10-25-2010, 09:01
Не искам да става студеноoo ;( ;( ;( :-# :-# :-# :smt089

AraBella
10-25-2010, 17:50
Обожавам Коледа, цялото семейство пред камината.. не всъщност такива неща не се случват xD, но много обичам храните, които се готвят, мразя комерсиалността и че цените на всичко се покачват и после се казва, че еди каква си промоция и всички хора като луди купуват всякакви боклуци, защото на Коледа се подаряват подаръци... Просто от истинският празник е останало много малко.
Единствено се кефя както казах на коледната храна, песничките и филмчетата и това, че поне веднъж в годината мога да видя семейството си усмихнато.

wtf2
10-25-2010, 19:06
Обожавам Коледа, цялото семейство пред камината.. не всъщност такива неща не се случват xD, но много обичам храните, които се готвят, мразя комерсиалността и че цените на всичко се покачват и после се казва, че еди каква си промоция и всички хора като луди купуват всякакви боклуци, защото на Коледа се подаряват подаръци... Просто от истинският празник е останало много малко.
Единствено се кефя както казах на коледната храна, песничките и филмчетата и това, че поне веднъж в годината мога да видя семейството си усмихнато.

всъщтност се намаляват цените на стоиките има промоции и т.н. :)

danibebi
10-27-2010, 13:34
Коледа я чакам с нетърпение, но Нова година не. Много е депресиращо, когато свършва старата година :(

При мен пък е точно обратното. Точно тогава съм в невероятен възторг, че започва новата година. :D :-) :-) :grin:

n3ri7ka
10-27-2010, 13:54
Чакам ги с огроооомно нетърпение, защото тогава ще съм си в България.. ще си видя котката, гаджето и всички приятели и близки! А и празниците са хубаво нещо, особено когато си с любимите си хора!

SchoolSucks
10-27-2010, 17:08
Взимайте си Коледатата и ни върнете лятото! :x

ForzaFelipe
10-27-2010, 18:43
Очаквам нова година,очертава се зверски купон просто :grin: :grin: :grin: гоооляма свободна къща,много момичета...олеле :grin:

Иначе коледа вообще не я очаквам,тая година съм се настроил анти материално и не ми се занимава с раздаване на глупости който след нова година ще ги зафичиш някъде и няма да ги видиш повече...

OneInMillion
10-28-2010, 07:23
Очаквам нова година,очертава се зверски купон просто :grin: :grin: :grin: гоооляма свободна къща,много момичета...олеле :grin:

Иначе коледа вообще не я очаквам,тая година съм се настроил анти материално и не ми се занимава с раздаване на глупости който след нова година ще ги зафичиш някъде и няма да ги видиш повече... Ахх как ти завиждамм.... :)

stefan1
10-28-2010, 13:37
Каква Коледа бе, има още два месеца

OldSchoolRebel
10-28-2010, 13:51
От 2008-ма не съм свалял елхата. Кеф ми е.

ThePowerOfLove
10-28-2010, 15:01
Отсега е един студ, чудя се декември кво ще прайм.. :?
Иначе се надявам на Коледа да се съберем семейно, а Нова година купон ако има къде..

thelux
10-30-2010, 08:48
и аз очаквам Коледа с нетърпениееее :grin: ..
това ми е любимия празник,зимата ми е любимия сезон,обожааваам снегаааа :D а пък и имам рожден ден 3 дни след коледа :-D ..
по тематаа.. всяка година аз и сестра ми украсяваме изкуствената елха :D и слагаме лампички из стаите..изобщо цялото ни семейство е в коледно настроение :grin: ..
а за подаръците,от 2-3 години ходя в един магазин където за 1 час съм избрала подаръци за всички любими хора..а там има всичко-сувенири,играчки,плюшковци ,панделки....избирам си подарък и ми го опаковат в кутия,с панделка,с опаковъчна хартия-точно както си трябва..и така аз,сестра ми ,майка ми и баща ми (майка ми и баща ми купуват заедно подаръци :D ) натрупваме кутиите с подаръците под елхата 1 седмица преди Коледа,защото те придават коледно настроение :grin: и така... с нетърпение очаквам Коледааа :smt114 :grin:

MissChocolate
10-30-2010, 13:13
Просто нямам търпение .. обожавам Коледа ..
Елхата, светлините, настроението, приятелите,семейството, малките дечица .. толкова ми е приятна дори самата подготовка за празник. :smt049
Подаръците просто не ме интересуват. Най-важното е да си с любимите си хора и да се забавлявате на макс.
Приятно изкарване на всички отсега! :)

xKiFlA
10-30-2010, 13:33
Много е депресиращо, когато свършва старата година :(

има нещо вярно :D
амаа когато годината ти е била мн лоша нямаш търпение да свърши. както беше с мен 2008 беше мнн лоша за мен и се радвах че свърши че и се напих пред баща ми :D ужас

programings
10-31-2010, 09:50
Зимата като цяло ми е любимият сезон! :)
Чакам със нетърпение 2011! И по-особенно новогодишната нощ! И то заради това, че съм луд по пиротехниката! И тази година няма да направя компромис! Накупил съм още от сега 100 грама тротил, 5 кутий пиратки, 7 изтрелващи ракети със по 10 гърмела и 4 снаряда! Но това е малка част от това, което ще купя скоро!

ShtrudeL
10-31-2010, 10:04
Не обичам зимата. Не обичам Коледа. Не обичам Нова година. Не обичам семейните вечери и семействата вечерящи заедно. Не обичам купищата сладки и украшения,коледни лампички и улични светлини. Искам по-бързо да дойде пролетта.

ImmortalSportFreak
10-31-2010, 10:41
На Коледа имам РД 8) 8) :grin: :grin:
Готино!Една бивша съученичка пък на НГ има РД. 8-)

Очаквам тези страхотни празници с нетърпение разбира се!Наближи ли зимата имам настроение за каране на ски и за голямо празнуване! :grin: :grin: Ще има :booooomb: на НГ!! :lol: :grin: Ще изкараме страхотно както винаги,само не се знае къде и как и с кого освен родителите ми,защото все още е мааалко раничко. 8-) Естествено ще си разменяме подаръци и т.н.. 8)

OneInMillion
10-31-2010, 11:45
Зимата като цяло ми е любимият сезон! :)
Чакам със нетърпение 2011! И по-особенно новогодишната нощ! И то заради това, че съм луд по пиротехниката! И тази година няма да направя компромис! Накупил съм още от сега 100 грама тротил, 5 кутий пиратки, 7 изтрелващи ракети със по 10 гърмела и 4 снаряда! Но това е малка част от това, което ще купя скоро! Еххеееее!!!!!!! :grin:

Di
11-07-2010, 09:24
искам да,да,да подаръци :oops:

happygirl23
11-14-2010, 20:02
Нямам търпениееее ! :D Искам подаръцииии :D :grin:

Greennight
11-14-2010, 21:25
Още месец и 10 дни 8-)

gerilovedani
11-15-2010, 14:45
Аз имам РД на Бъдни вечер :grin: :grin: :grin:

kuklichka_bg
11-15-2010, 17:49
мне...както казаха в един филм..Коледа е за влюбените 8-) :)

Jessie
11-15-2010, 21:35
Мале, малеее ... а темата е пусната на 19 октомври... о.О WTF ?! :shock:

Какво толкова преувеличавате с тия празници ее? Аз пък не празнувам Коледа .. нямам спомени вече колко години не съм я празнувала ... Най-малко десет ...И нямам оплаквания. На 25 декември се събирам с тайфата, Ицата прави купон за имения си ден и т'ва е празнуването ми.

Е, Нова година виж вече е друго ... не съм пропускала да празнувам, а от миналата НГ насам ... :P Е са на 01.01.2011 с моя приятел правим 1 година, така че ... да, ясно е, че НГ ми е ФЕЙВ празник... Е, заедно с рождения ми ден. ;пп

SmilezZz
11-17-2010, 12:59
Съжалявам,ако съм отговорила в темата,но
не ми се разглеждат всичките страници (: ...

- Да,очаквам с нетърпение коледните празници..
Някакси настроението е по-различно...По-празнично,
по-различно е коледното настроение от всички
останали празници..
- Да,ще купувам подаръци на родителите си..Както и
всяка година..Започнах да събирам пари,но все още
не мога да реша,какво да им купя..
- Да,нашите също ми купуват подаръци..Тази година
поисках телефон,но като гледам ще го получа доста
по-рано..Още в началото на месец декември..Ама
няма лошо..
- Колкото до украсите - всяка година украсявам елха,
стаята и естествено и себе си..Коледни гримове,нови
дрешки..Само,че тази година нямам нови идеи за коледната
украса,пък не искам да е същото като миналата година..

- Така,че давайте и идеи..

qsiii
11-18-2010, 12:14
Коледните празници -тръпката е просто невероятна :smt007
Почнах да събирам пари за подаръци
И аз искам телефон, но и на мене ще ми го подарят доста по рано
За украсата нищо по различно - лампички, гирлянди, елха и дрънкулки върху нея

и рождения ми ден е на 19 декемврии :grin:

bilqnavod
11-18-2010, 16:19
Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Обичам Коледа! Чакам я с нетърпение!

Infection
11-18-2010, 18:35
Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Коледа! Обичам Коледа! Чакам я с нетърпение!
+1 8)

juveteam
11-18-2010, 20:42
Кой ли не ги очаква с нетърпение.... :)

snekity94
11-19-2010, 10:17
гг

danibebi
11-19-2010, 11:46
Май съм писала, но пак ще пиша. 8-) Само се надявам на Коледа да има сняг, защото миналата година нямаше и беше много гадно. :( А за мен Коледа без сняг не е пълноценен празник.
Иначе ги обичам тези празници, любимите са ми. :-) :-) Коледна елхичка, настроение, коледни песничкии и всичко коледноо :smt007 :smt007 :smt007 Като някаква вълшебна приказка е. Да гледаш как снегът вали навън и е Коледа. Просто невероятноо, искам вече сняяяг. :-) :-) :-)

Kattichka
11-20-2010, 09:02
Чакам я ами.. .. 8) за мен Коледа е един семеен и много приятен празник.. Ще се постарая всичко да украся,за да стане уютно и топличко в къщи (като цветове) :-) .. За Нова Година..банкет .. 8-) Подараци след 2 седмици някъде ще взимам.. :)

awesomesheepy
11-20-2010, 18:55
awwww,чувството е неуписуемо яко като се сетя,че наближава .
сняг.подаръци.студенко.кол дните песнички <3 . коледните филми. празниците.елха.украси из града..коледни концерти.

МЕГА ЯКОТО!
Да идва..вече..

Yancheto
11-22-2010, 19:18
Само като си помисля за предстоящите празници ми става едно топло, хубаво... Усещам пеперудки в корема си, миризма на портокали и канела, приятния щипещ студ, снежинките, които се сипят. Феерия в червено и златно, хората, забързани и радостни... Невероятно красив празник. Обожавам чувството! Красива приказка, изпълнена с любов и щастие.

sasheto0o
11-24-2010, 21:31
Очертава се да празнувам Коледа със 8-годишната ми сестра.Родителите ми си организираха кратка екскурзийка за няколко дни ;д .. Нека си поживеят хората...Ние ще чакаме подаръции ;ддд

Greennight
12-02-2010, 19:54
Кога беше октомври,кога стана декември,ей хора не остана много :grin:

kindergarden
12-02-2010, 20:43
ооо нямам търпение
вече мисля как да украся
какво да наготвим с мама
какви подаръци да купя какви подаръци ще получа
нямам търпение да сме цялото семейство в уютния ни дом ухаещ на някакви сладки топличко и тихо....ох :oops: :D

NawleK
12-02-2010, 20:53
и final exams наближават... Не, не ги чакам :lol:

titinkaa
12-04-2010, 10:44
Обичам празниците,но не и зимата.На 25-ти имам имен ден,и ще чакам някой на мен нещо да подари. :D Иначе Нова година сигурно ще съм с компания някъде в някой.

pyxkawataa
12-04-2010, 12:41
Нямам търпениеее :grin: Сняг, коледно настроение, подаръци, украса, цялото семейство заедно. :smt007 Любимите ми празници.

Moderatorius
12-04-2010, 13:20
Обичам зимните празниции... Много е яко да сме си тримата с мама и тати :D и да ни свети само елхата, а аз да си ходя по цял ден с червената шапка :grin: (Трябва да си купя от пеещите/светещите, че са по-ефектни). За подаръци... не мисля, че ще ми купят нещо голямо, пък и всичко горе-долу са ми го купили вече. Даже и да ме питат какво искам, не знам дали мога да измисля. Иначе проблемът ми е... какво да им подаря. Само го мисля и не мога да го измисля. Ще ми се да е нещо по-различно, ама нищо не идва в главата като идея. :/

polssa
12-07-2010, 07:49
Чакам с нетърпение Коледа и Нова година...може би повече от друг път, защото от тази година брат ми учи в чужбина и не съм го виждала от два месеца, освен в скайп и ужасно много ми липсва :smt089 :smt088 :smt090 :smt086 Чакам с нетърпение да си дойде на 24-ти и да го гушнаааа!!! Освен това всичко друго адски ме радва-ваканцията (тя особено много ме радва :D ) , украсата , подаръците, снежеца....А как ми се карат скииииииииии :-) :-) Направо ми иде да отида някъде в Антарктида, за да мога да си карам колкото си искам :D ... С две думи: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕ :grin: :grin: < 33

Vsmile
12-11-2010, 17:43
ОБИЧАМ КОЛЕДА! ОБИЧАМ НОВА ГОДИНА! ОБИЧАМ ВАКАНЦИЯ!
Очаквам ги с нетърпение тези коледни празници (украса, подаръци, семейство, приятели, почивка, сняг... ааа просто супер!) ! :grin: :grin:

Greennight
12-15-2010, 06:42
10 ДНИ :grin:

sladurka122
12-20-2010, 19:23
Нямам търпение да дое Коледа! Просто я очаквам с нетърпение.

SmilezZz
12-21-2010, 18:58
Колкото повече наближава,толкова повече
започвам да се вълнувам..

kalpazanka
12-22-2010, 07:55
аз да си ходя по цял ден с червената шапка :grin: (
Аз съм абсолютно същата! :-D

Колкото повече наближава,толкова повече
започвам да се вълнувам..
А като се добави и фактът, че още не сме украсявали вкъщи, просто усещам как ще хвана брата да украсяваме днес или утре /по негов избор :D /
С подаръците леко избързахме тази година. Получих дрешки и ботуши предсрочно, защото имах нужда да пообновя гардероба. Скромните подаръци за майка ми ги подарих предсрочно, защото не можеха да чакат под елхата и не търпяха опаковане. За баща ми и брат ми бях пак на принципа "Дребно, но от сърце". Ако падне печалба от тотото, може да заформя и по-нескромни подаръци, все пак до 00.00 на 25-ти има доста време.
За баба и дядо съм приготвила торбичка козметика.
За пилето- дрешка, даже малко предсрочно вече си я носи.

sexa_na_kompleksa
12-23-2010, 14:50
Обичам Коледа! :smt007 Коледните песни и филми, атмосферата, подаръците... : ) Макар че тази година съм взела подарък само за приятелят ми, дори вчера си ги разменихме. : ) Вкъщи съм украсила с помощта на тази статия, ако някой все още не е украсил, може да вземе идеи. : )

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/53-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/1157-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D0%B5%D0%BB%D1%85%D0%B0%D1%82%D0%B0