Влез

View Full Version : Секс с спасителка на плажа или пък с спасител

ANTIMASON
10-20-2010, 21:40
"Да" или "Не"? 8)

gandalfepi4
10-20-2010, 21:55
у българия спасителки нема, а "спасителите" дето аз съм виждал до един са били или некви гнусни мангали или дранещи дуушбегове

RedHood
10-20-2010, 22:30
куче ти тепърва си видял Памела в спасители на плажа ли ве?

SummerSmile
10-21-2010, 06:45
Преди 3 години един спасител ми разби мечтите и грам не искам да се сещам за спасители на плажа.
Беше много секси, висок, във форма и само ме заглеждаше. Един ден ме видя, че чета книжка и дойде при мен да ми препоръча друга на същия автор и в момента, в който проговори все едно някой ме халоса със стол по главата. :D Фъфлеше като луд, спираше за по 3/4 секунди почивка м/у думите...направо не си е работа. Някой ден ще ми напише стихотворение и ще го чакам 2 години да го прочете. Вярно тези неща не са за подигравка, но просто ми разби мечтите. :D

DarkTemplar
10-21-2010, 06:51
Е ти искаш хем да е хубав, хем умен. Сложна комбинация. :D

Умните обикновено пребивават в университетите/библиотеките, не на плажа. Ама рядко са хубави. :?

akrobatkata
10-21-2010, 08:55
това лято на един лагер се запознах с спасител. Сближихме се. той е умен красив чаровен и със страхотно тяло. даже се оказа че родните ни градове са близки един до друг. проблема беше че през това време в което бяхме заедно се опознахме толкова добре че започнахме да гледаме на себе си повече като на приятел. с него и до сега сме си най-добри приятели :wink: :wink: :wink: :wink: ааааа по темата да бих пробвала :P :oops:

thefreak
10-21-2010, 12:30
Спасителите са идиоти, мое мнение.

mArMaLaDkA
10-21-2010, 13:11
Преди 3 години един спасител ми разби мечтите и грам не искам да се сещам за спасители на плажа.
Беше много секси, висок, във форма и само ме заглеждаше. Един ден ме видя, че чета книжка и дойде при мен да ми препоръча друга на същия автор и в момента, в който проговори все едно някой ме халоса със стол по главата. :D Фъфлеше като луд, спираше за по 3/4 секунди почивка м/у думите...направо не си е работа. Някой ден ще ми напише стихотворение и ще го чакам 2 години да го прочете. Вярно тези неща не са за подигравка, но просто ми разби мечтите. :D

Ми събрал е смелост след толкова време и от прекалена ентусиазираност... :lol: Ако не беше дошъл - защо не дойде? Щом е дошъл - защо идва + моШни подигравки. Т'ва жените нямаме угодия. 8-)

juveteam
10-21-2010, 13:52
Еми значи да кажа,че аз съм спасител вече 2години на море и преди това 1год на басейн,защото нямах 18год...
gandalfepi4Напротив спасителки няма има,но се срещат много рядко...
DarkTemplarКазваш,че няма умни и красиви и т.н...Напротив има и такива(не говоря за мене еми попринцип).Както и спасители изкарват доста повече пари отколкото тези който имаш висше и т.н....
thefreakТова си е лично твое мнение ;)

И съм 100% сигурен,че всеки един който стане спасител никога през живота си няма да съжалява освен когато си има вече жена,деца и т.н...Но и тогава не го спира да е спасител,но не мисля,че жена му ще му дава ;)
И като спасител се изкарват супер пари и то не правиш нищо.... ;)

Казцам това от моя гледна точка като спасител ;)

AliceSw
10-21-2010, 15:31
Правила съм, но не знаех, че е спасител...

wtf2
10-21-2010, 17:15
Еми значи да кажа,че аз съм спасител вече 2години на море и преди това 1год на басейн,защото нямах 18год...
DarkTemplarКазваш,че няма умни и красиви и т.н...Напротив има и такива(не говоря за мене еми попринцип).Както и спасители изкарват доста повече пари отколкото тези който имаш висше и т.н....

И съм 100% сигурен,че всеки един който стане спасител никога през живота си няма да съжалява освен когато си има вече жена,деца и т.н...Но и тогава не го спира да е спасител,но не мисля,че жена му ще му дава ;)

човек ти си много прост и заради такива като тебе ... тая тъпа държава няма да се опрай .. как можеш да казваш зимаш супер пари и неправиш нищо ;) ? ТИ ЗЛЕ ЛИ СИ целта ти е да гледаш дали някой се дави вълнението на морето как е да предупреждаваш хората и ако някой се дави да го спасиш ..... нищо не се прави вика еми като лежиш под чадъра и ядеш царевица няма да се прави
:smt070

по темата да бих изчукал спасителка стига да ми харесва :)

juveteam
10-21-2010, 17:23

човек ти си много прост и заради такива като тебе ... тая тъпа държава няма да се опрай .. как можеш да казваш зимаш супер пари и неправиш нищо ;) ? ТИ ЗЛЕ ЛИ СИ целта ти е да гледаш дали някой се дави вълнението на морето как е да предупреждаваш хората и ако някой се дави да го спасиш ..... нищо не се прави вика еми като лежиш под чадъра и ядеш царевица няма да се прави

Май ти си 2пъти по-прост от мене...
Нямах на предвид,че не правиш обсолютно нищо,но не се трепаш от работа за 800-1000-1200лв,а за 2-3-4 месеца дето си на морето да ти се наложи да извадиш 10-20човека и 15-30дни дае лошо времето и да трябва да си нащрек повече...

wtf2
10-21-2010, 17:33

Май ти си 2пъти по-прост от мене...
Нямах на предвид,че не правиш обсолютно нищо,но не се трепаш от работа за 800-1000-1200лв,а за 2-3-4 месеца дето си на морето да ти се наложи да извадиш 10-20човека и 15-30дни дае лошо времето и да трябва да си нащрек повече...

не ти си адски прост каун ... да беше казал , че трябва да си нащрек ти като каза и нищо не правиш научи значението на думите ;) и нищо не правиш значи седиш и прайш тен нищо друго ...

juveteam
10-21-2010, 17:52
Еми в 80% от дните който съм на морето е било така,но не седа да се печа еми си седя под чадърчето и това е...
Лошото е,че да си спасител си е с единия крак в гроба с др в затвора,но това туристите като тебе не го разбират и това е лошото...
Пари казах си се изкарват,но лошото е,че е само сезонно.

wtf2
10-21-2010, 17:57
Еми в 80% от дните който съм на морето е било така,но не седа да се печа еми си седя под чадърчето и това е...
Лошото е,че да си спасител си е с единия крак в гроба с др в затвора,но това туристите като тебе не го разбират и това е лошото...

еми така кажи ... не да викаш пари се печелят и нищо не се прай ;) .... да седиш под чадъра и да наблюдаваш пак си е работа еми нормално сезоннно ходи в калифорния и ще си целогодишно :D

juveteam
10-21-2010, 18:02

еми така кажи ... не да викаш пари се печелят и нищо не се прай ;) .... да седиш под чадъра и да наблюдаваш пак си е работа еми нормално сезоннно ходи в калифорния и ще си целогодишно :D
Попр ме караха за 2но кинти на басейн в Испания и за г/д същото време...Но аз отказах....

wtf2
10-21-2010, 18:17

Попр ме караха за 2но кинти на басейн в Испания и за г/д същото време...Но аз отказах....

кой па те е канил бе пич ?

и сега като си откаал няма да се оплакваш сезонно било :)

juveteam
10-21-2010, 18:38
Еми майка ми ме кара да ходя там,че там е чичоми,стринка ми и т.н...
А и не казвам,че се оплаквам,че е сезонна ;)

wtf2
10-21-2010, 18:51
Еми майка ми ме кара да ходя там,че там е чичоми,стринка ми и т.н...
А и не казвам,че се оплаквам,че е сезонна ;)

еми не викай жалко , че е само сезонна ;) се 1 и зимате ако искаш може да ходиш :)

juveteam
10-21-2010, 19:30
Значи аз имах на предвид,че ако можех щях дасъм цяла година на морето и да бачкам като спасител,защото там си е живота така да кажа....

wtf2
10-21-2010, 19:45
Значи аз имах на предвид,че ако можех щях дасъм цяла година на морето и да бачкам като спасител,защото там си е живота така да кажа....

ходи в калифорния :D

juveteam
10-21-2010, 19:54

:D :D Неща с тааа Калифорния...ти само там ме пращаш :D :D

wtf2
10-21-2010, 20:13

:D :D Неща с тааа Калифорния...ти само там ме пращаш :D :D

и да искаш неможе да отидеш виза :D а иначе няма как да работиш целогодишно освен на някой остров да или в щат където от 200 год не е валяло сняг