View Full Version : Какво сънувахте снощи?
StolenBliss
10-21-2010, 17:04
:) Ако помните. Аз не помна от снощи ама преди няколко дена сънувах неква огромна риба дет ни преследваше, мен и още хора и после се превърна в некво кенгуру и отпраши :lol: (мойте сънища са много шашави :D )
MegiBoOm
10-21-2010, 17:34
aмии....как не съм си написала нещо по литература и отивам да го препиша от една съученичка и я питам колко и е дълго и тя емии към 12 листа и аз - :shock: ии после при др френд и тя еми към....14 листа и аз ЕБАСИ ! :D
Greennight
10-21-2010, 19:46
Последния сън дето помня,че санувах е от преди месец някъде и в него убих едно малко мече :-o в съновника пишеше,че ще победя враговете си! 8-)
То аз нямах шанс да сънувам нещо,през 5 минути се будех...
chemist9009
10-21-2010, 21:59
Нещо интересно :P :P
Сънувах някаква къща, нещо като пещ и комин, а вътре имаше къртица. :shock: Не че знам как изглежда къртицита, обаче знаех, че е точно къртицаааа :-o Ня кой да знае кво означава това?
DaNGeRousLy
10-22-2010, 11:07
Една съученичка :oops:
офф, сънувах нещо ала Алфред Хичкок - Птиците. някви птици ни нападаха, пък ние се криехме в МОЛ-а, във някви стаи, блокове, хотели... яко филми :lol:
+1 :D
midi4kaa
10-22-2010, 13:09
Наистина не помня.
BaffaLsc
10-22-2010, 15:08
Мии бях в един асансьор и се качих на някакъв въображаем етаж и видях на една приятелка умрялото преди години куче. Събудих се цялата обляна в пот.. :x
DeinStern
10-22-2010, 17:32
Над блока ми имаше някакъв самолет, и аз вече умираам от страх и казвам на фр- олеее сега ще гръмнем, и само гледам самолетът почва да пуска някакви фойерверки. :lol:
nymphadora
10-22-2010, 19:07
Че убивам сукубус. 8-)
+1 :D
и аз подобно :D
BaffaLsc
10-23-2010, 06:17
Че убивам сукубус. 8-)
Хааа намерих те. :grin:
:-D А какво е сукубус ?
BeezyJey
10-23-2010, 10:07
Нищо :(
..или поне не помня. 8-)
missapple
10-23-2010, 16:25
Единственото нещо , което помня е ,че бях в някаква стая с един приятел и се снимахме и излезнах като идиот на снимката 8-)
xWandereRx
10-24-2010, 19:40
каста на Дневниците на вампира :shock:
Иън :smt007 :smt007
мм .. мнг объркан сън беше ; дд по едно време сънувах че двама приятели се целуват .. пък в другия момент аз се целувах с някой :D :D мнг идиотски сън беше :D
brokeninside13
10-25-2010, 08:37
Че давам пари на сестра ми 10 кинта и тя ми дава 6 билета?!?!?!?!?!? :lol: :lol: :lol:
че съм с някаква терадка и съм в нещо като училище, аа била съм с някакво момиче и търсим нещо... май стаята :D
То мойто си беше направо филм :D :D ужаси еротика и приключенски на веднъж. :D За да не звъча като freak ще споделя че еротичната част беше накрая :D . Но няма да разкажа защото мисля да го продам като сценарий :D :D
StolenBliss
10-28-2010, 16:18
То мойто си беше направо филм :D :D ужаси еротика и приключенски на веднъж. :D За да не звъча като freak ще споделя че еротичната част беше накрая :D . Но няма да разкажа защото мисля да го продам като сценарий :D :D :D :lol:
последният сън който си спомням е кошмар но няма да го споделям защото е отератителен.Пък и той става за филмов сценарий :P :-P :D :-) :-P :P :D :-)
Че баща ми нещо отива в Америка ( :lol: ) и там купува някфа мн яка огромна къща и ми звъни по GSM-а и ми вика да идвам при него :D Или май ми прати снимки на къщата и после ми се обади и аз му викам "купувай я веднага, кфо ме питаш!" И май после един хбавец дойде и нещо се харесахме и реших да го взема с мене и се събудих баш кат тръгвахме за летището. Чудно как фр ми не се появиха и не ги взех и тях :D Защооооо не е истинаааааааа :cry: :cry: :cry:
Та къщата изглеждаше поподобен начин, но малко по-голяма http://images01.olx.bg/ui/2/68/78/25106078_1.jpg
или май беше нещо такова http://interiorblog.com/wp-content/uploads/2009/05/stoneridge-020509-01-thumb.jpg
не помня мн добре, но беше яка :)
BlackEyedPeas
10-28-2010, 20:37
Че съм в магазинчето на даскалото и там нещо учителите ме бяха наказали там и онази продавачката започна да настройва храните (?) срещу мен и те ставаха гиганти и започваха да ме преследват :lol: :lol: Ще се наложи известно време да спра да гледам филми! xD
Една съученичка :oops: :smt023
Едно момче от даскало 8-)
anonymous708973
10-31-2010, 09:51
Телефони! 8-) Вчера помагах на нашите да си изберат, че и на двамата им изтичат договорите... и понеже наизустих едно списание буквално...
Цяла вечер сънувах как Sony Ericcson Vivaz, Sony Ericcson Vivaz Pro, Nokia C6-00 и Sony Ercsson Xperia X10 Mini Pro си танцуваха в кръгче, подканяйки ме да избера.. И от време на време майка ми, която сочеше с пръст и казваше, че тия телефони са прекалено скъпи за "пикла като мен" и ги имали бизнесмени!
Усещам, че пак назрява спор. Искам телефон с блестяща камера, издръжлива батерия и Уай Фай, задължително Нокиа или Сони Ериксон, а не Самсунг и съм влюбена в тия с изваждащите се клавиатури, ама Глобул наистина се излагат. Всичките тия ги предлагат на изплащане по 15-20 лв на месец при сключване на 2-годишен договор с такса 55 кинта на месец! Тва е баси пладнешкия обир! Дано Мтел предлагат нещо по-изгодно, че имам време до Март да реша кой искам и да предложа на нашите изгоден вариант. Щото майка ми като сметне и вика-Квоо, тоя телефон струва 400-500 лв, забрави!
Влюбена съм във тия, най-много клоня към Сони Ериксон Виваз - Про обаче, щото е със вадеща се клавиатура, а обикновения е сензорен, ама пък има 8 мегапиксела камера! Иначе и двата правят Хай Дефинишън видео, което е уникално! Наистина искам такъв телефон, в момента съм с два - Мтелският ми е Нокиа 6300, в която съм влюбена, а Глобулският ми е една тухла на Самсунг, която искам да сменя.
Ооох, ако се снабдя с такъв телефон, никога няма да поискам нищо от нашите...
Иначе гледах една Нокиа 5530 - музикалните, има си Wi Fi, обаче в тия са ми очичките!
StolenBliss
10-31-2010, 11:27
Телефони! 8-) Вчера помагах на нашите да си изберат, че и на двамата им изтичат договорите... и понеже наизустих едно списание буквално...
Цяла вечер сънувах как Sony Ericcson Vivaz, Sony Ericcson Vivaz Pro, Nokia C6-00 и Sony Ercsson Xperia X10 Mini Pro си танцуваха в кръгче, подканяйки ме да избера.. И от време на време майка ми, която сочеше с пръст и казваше, че тия телефони са прекалено скъпи за "пикла като мен" и ги имали бизнесмени!
Усещам, че пак назрява спор. Искам телефон с блестяща камера, издръжлива батерия и Уай Фай, задължително Нокиа или Сони Ериксон, а не Самсунг и съм влюбена в тия с изваждащите се клавиатури, ама Глобул наистина се излагат. Всичките тия ги предлагат на изплащане по 15-20 лв на месец при сключване на 2-годишен договор с такса 55 кинта на месец! Тва е баси пладнешкия обир! Дано Мтел предлагат нещо по-изгодно, че имам време до Март да реша кой искам и да предложа на нашите изгоден вариант. Щото майка ми като сметне и вика-Квоо, тоя телефон струва 400-500 лв, забрави!
Влюбена съм във тия, най-много клоня към Сони Ериксон Виваз - Про обаче, щото е със вадеща се клавиатура, а обикновения е сензорен, ама пък има 8 мегапиксела камера! Иначе и двата правят Хай Дефинишън видео, което е уникално! Наистина искам такъв телефон, в момента съм с два - Мтелският ми е Нокиа 6300, в която съм влюбена, а Глобулският ми е една тухла на Самсунг, която искам да сменя.
Ооох, ако се снабдя с такъв телефон, никога няма да поискам нищо от нашите...
Иначе гледах една Нокиа 5530 - музикалните, има си Wi Fi, обаче в тия са ми очичките!
:lol: А аз не помна мн ама сънувах нещо с някво непознато момче 8-)
BlackEyedPeas
10-31-2010, 11:42
Нищо не помня o_O
SHEsaREBELxxx
10-31-2010, 14:28
Напоследък не помня ник`ви сънища...shittaa..
но помня, че беше много страшно много
selenasky
10-31-2010, 20:42
еми сънувах как на 3 януари няма да ходя на даскало :grin: ... моля и вие не го правете : това е единствения на4ин да ни удължат поне пролетната ваканция !!!
OldSchoolRebel
10-31-2010, 21:27
Беше нещо обикновено и скучно. Май си писах с manliftingbanner по скайп, и после той ме викаше да зариваме някакъв труп. Скука.
StolenBliss
10-31-2010, 22:23
Беше нещо обикновено и скучно. Май си писах с manliftingbanner по скайп, и после той ме викаше да зариваме някакъв труп. Скука.
аххах :-D
mrazqkindergarten
11-01-2010, 09:51
Сънувах, че пиша на бившия ми, че съм се напила и съм питала за него (тва е вярно, стана същата вечер..смисъл пих и исках да ми го доведат, някви такива съм говорила) и той ми отговаря "Ти пак ли ми пишеш бе, я духай" .....
Xriiskaa
11-01-2010, 17:01
Снощи сънувах,че правя торта :D и неска се опитах и станаха 3 неуспешни опита :-o
DeinStern
11-01-2010, 17:10
С една приятелка бягахме до някаква спирка, защото много закъснявахме, а спирката като по филмите постоянно се отдалечаваше.. прецакано 8-)
Снощи,за разлика от предишните 5 седмици сигурно в който сънувах един и същ с нея,как става от леглото ми,първоначално не виждам коя е,виждам татуса й на гърба,тя се обръща и виждам че е тя и т.н. ..., днес сънувах доста по различен,но пак с нея...сънувах че отиваме на училище пеша,времето беше супер и за това не сме били с колата и изведнъж тя ме хвана за ръката,спряхме,застана срещу мен и ме целуна...все едно времето спря и пак започна със звъненето на часовника ми.......
icebulllet14
03-30-2011, 22:20
Миии някакви шантави работи. Спомням си само отделни картини а ето ги и тях. Банда вампири. Подземия. В едно от тия подземия говоря по телефона и се оплаквам, че тря'а да гледам братовчедка си (година и малко). После при нас влиза един вампир. И после съм си вкъщи. В кола съм с няколко фр, отиваме да видим къщата на някакъв убит, лепнали усмивки до ушите. Стигаме там и гледаме анимационни герои да тичат насам натам ида си ядат анимирани свински пържоли (ууф, мразя свинско), на фона на абсолютно реалното си място (е, реално като се има предвид, че е сън ;дд)И после се събудих ... и почнах да се смея ;дд
siyanaboyanova
03-30-2011, 22:22
Момчето ми.. :twisted:
DesireToFire
03-31-2011, 07:09
Бях в някакъв филм на ужасите :Д Нещо от сорта че ако наречеш някого с истинското му име и убиваха друг и само се опитвахме да запомним прякори на всички :Д После имаше някаквихвърчащи простоии и някакви птици, като от ерата на динозаврите. Ии забивахме чаршафи с пирони за стените о.О
Някви хора с ножове ...ама само ги държаха и бяха на няква тераса :lol: откачам xD
ExileGirl
03-31-2011, 07:38
"Любимия". :-) :smt007
shamLess
03-31-2011, 09:21
Сънувах , че стрелям с пистолет :D Проверих в нета и пишеше че ще покажа своята сила и власт :D :D
Не знам точно кво беше ама карах ATV
С една приятелка бяхме в супер лъскавия магазин и Памела Андерсън се появи. :D Хаха, да уточня, не съм момче ;ddddddd
DeLonge182
04-02-2011, 22:18
Не си спомням целия ама се сещам ,че бях по средата на война ... :D
MegiBoOm
04-03-2011, 06:54
Някъв еб*си и съня, честно... :lol:
Откъде ми ги ражда тия глупости главата, напрао не знам! 8-)
marin4itu
04-03-2011, 08:54
Сънува, че изпивам 2 големи чаши с вода и се събудих, бях много жадна :D
BaffaLsc
04-03-2011, 10:37
Честно казано не помня..
ImmortalSportFreak
04-03-2011, 10:41
Снощи сънувах,че пътувахме с родителите ми в чужбина със самолет(нз в коя държ. ;д) и забравихме част от багажа в аерогарата,после се връщахме.. някакви глупости общо взето. :D Понякога сънищата сами доста тъпи,като тоя,но има случаи,когато цели приключенски филми сънувам и не ми се иска да съм се събудила после.. :lol: 8)
не знам защо, но вече втора вечер сънувам, че ме гони някъв клошар :shock:
l0verch0y
05-28-2011, 20:46
Аз пък почти всяка вечер сънувам , че ходя да бера цветя 8-)
Greennight
05-28-2011, 20:52
Не съм сънувал сигурно от 1 месец...Ебаси... :-o
nymphadora
07-16-2011, 12:09
че ходя гола насам-натам :lol: :lol:
хората ме гледаха странно
nocoment
07-16-2011, 14:08
Ами снощи нищо, но последния сън, който сънувах беше, че водя битка с Волдемор :lol: :lol: :lol:
ChocolateBunny
07-16-2011, 14:24
Че една съученичка отива на екскурзия до Мачу Пикчу и аз я моля да ми донесе сувенир, а тя ми носи макарони на фурна :shock:
Plikchencce
07-17-2011, 01:25
Сънувах , че съм бременна . Беше един от мойте кошмари . Така е като пребивавам и в бг.мама (Форум) . :lol:
psychogirl13
07-17-2011, 07:55
Мии нищо май обаче отдавна бях сънувала, че ме гонят банани :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ии бяха големи и аз се скрих в една кухня с още банани :o :D тва ми беше най-нереалния сън :lol:
Че ми крадат колата, аз виждам как я крадат и не мога да направя нищо. Беше мн гадно... :o
fLoweRrR
07-17-2011, 13:41
Сънувах някаква поредица от кошмари, един след друг :shock: Около 4-5 бяха, ако не и повече. На някой да му се е случвало ? О.o
SummerWave
07-17-2011, 13:59
само аз ли не помня , какво сънувам :(
само аз ли не помня , какво сънувам :(
Аз пък сънувам винаги някакви нереални неща.... :D :D :D (въобще не са свързани едно с друго)
pOtReBiTeLkAtA
07-18-2011, 12:28
последно сънувах ,че се женя за някой дето дори не му видях лицето...
а после се озовах в кола насред гората със сестра ми (която м-у другото дори не беше истинската ми сестра ,а просто непозната ,с която си говорех ама я чувствах особено близка) и нататък вече стана още по-объркано... :-o 8-)
като казах на майка ми тя ми каза че е на лошо (сватбата де) :? (а тя наистина ги разбира тия работи) та, на другия ден бате ми имаше изпит ,от който тъй да се каже му зависеше бъдещето (иска да влиза в пловдивския) а той взел че се разболял!!! и не мръдна :shock: от което ест. се почувствах адски виновна :( ама се поуспокоих като ми каза че предната вечер ходил на парти и един Димо му се изкихал и тъй...
соррка за дългия пост амаа...
сънувах че купувам подарък на един мн сладък съученик.. след тва видях един приятел с едно момче с което не си толкаме и тей..
kuklichka_bg
07-21-2011, 07:28
Че су купува обувки е разни глупости още,но не помня.... 8-)
jeezloxxy
07-21-2011, 08:49
Първото ми Зелено училище :shock:
Със сигурност сънят си е правил трикове, защото съм сигурен, че тогава нямаше мечки, които да танцуват...
MissArrogance
07-21-2011, 09:55
Сънувах някаква поредица от кошмари, един след друг :shock: Около 4-5 бяха, ако не и повече. На някой да му се е случвало ? О.o
Да. На мен. ; D
Сънувах, че майка ми ми казва, че имам 1,34 на изпита :lol: Ама си беше доста реално и хич не ми беше до смях тогава...
malkasladka
07-21-2011, 13:11
снощи нищо не съм сънувала...нооо наскоро сънувах, че съм в морето но плувам някак си на повърхността на водата...много странно беше, ама сън...какво да го правиш :-o
[quote=SummerWave]само аз ли не помня , какво сънувам :(
Не си само ти и аз не помня :D
Бях в Израел и си купувах матрьошки от един от множеството руснаци, които бяха разположили тараби на главната улица в Тел Авив : D
и някакви такива, глупости...
не си спомням почти нищо,от няколко години помня само главната идея от сънищата си,та във вчеращният убивах нещо.Не знам хора ли бяха или нещо друго ама доста раздавах правосъдие
BlackEyedPeas
07-21-2011, 19:41
Не помня нищо. Помнех го няколко минути и след това вече нямах и спомен. Помня само, че бяхме 3 момичета и обикаляхме да търсим нещо.
Сънувах,че съм в някъкав забутан зоопарк-беше в малко апартаментче и беше целия бял.По едно време майка ми дойде и почнахме да го боядисваме :lol: Общо взето е това :D
LoveChocolate
07-22-2011, 11:22
един приятел
sh0c0ladch3ee
07-22-2011, 12:36
Сънувах, че съм в WoW само, че беше реален и приятеля ми беше с мен и изведнъж ни подгониха мобове - кокошки :D и приятеля ми който беше ХОРД :D ми отвори портал и отидохме до някакво езеро и развивахме фишинг :D :D :D
Луда работа :D Не съм толкова зарибена но приятеля ми играе доста иии.. ко да правя :D много шантав сън
ElizaDushku
07-23-2011, 12:43
Не помня. 8-)