View Full Version : Сънувате ли кошмари след като...
MegiBoOm
10-23-2010, 16:32
сте гледали някой страшен филм? Аз лично ми идва ад се напикая от страх по време на филма а след това цяла нощ не мигвам :D
зависи.. един филм ми пре*ба психиката и бях в шок доста дълго време :oops: но напоследък не..
зависи.. един филм ми пре*ба психиката и бях в шок доста дълго време :oops: но напоследък не..
кой ? не гледайте такива филми след като сте с слаби нервички :)
кой ? не гледайте такива филми след като сте с слаби нервички :) the fourth kind пишеше че е по действителен случай. ся до колко е вярно нз но доста се панирах тогава и беше мн кофти период ;дд стряскат ме филми само ако са по действителен случай, иначе..
dPa3HuTeJl
10-23-2010, 17:01
"wtf2" е прав..който има слаба психика/слаби нерви не му препоръчвам такива филми 8-) Защото после следват кошмари,страхове... аз лично харесвам такива филми , смисъл интересни са ми , после не санувам кошмари обаче :lol: само един филм ме накара 1 седмица да не мога да мигна но му забравих името 8-)
StolenBliss
10-23-2010, 17:35
Ами не :-o Много рядко филм може да ме стресне наистина. Обичам да гледам такива филми но сюжетите на повечето с нищо не могат да ме изненадат или стреснат..Най-страшния който съм гледала е може би paranormal activity заради ефекта с любителската камера, който прави филма адски реалистичен.
едит: Но дори и от него не помна никви кошмари да съм имала. (ще видим кво ще стане след втората част която се очаква да излезе :D )
кой ? не гледайте такива филми след като сте с слаби нервички :) the fourth kind пишеше че е по действителен случай. ся до колко е вярно нз но доста се панирах тогава и беше мн кофти период ;дд стряскат ме филми само ако са по действителен случай, иначе..
доколкото видях в описанието на филма в замунда филмчето е боза и пародия за извънземни и тяхното съществуване ... :D кое му е страшното
Ами не :-o Много рядко филм може да ме стресне наистина. Обичам да гледам такива филми но сюжетите на повечето с нищо не могат да ме изненадат или стреснат..Най-страшния който съм гледала е може би paranormal activity заради ефекта с любителската камера, който прави филма адски реалистичен.
едит: Но дори и от него не помна никви кошмари да съм имала. (ще видим кво ще стане след втората част която се очаква да излезе :D )
2 рата част е излезнала
"wtf2" е прав..който има слаба психика/слаби нерви не му препоръчвам такива филми 8-) Защото после следват кошмари,страхове... аз лично харесвам такива филми , смисъл интересни са ми , после не санувам кошмари обаче :lol: само един филм ме накара 1 седмица да не мога да мигна но му забравих името 8-)
кажи за кфо се разказва :D
vagarious
10-23-2010, 17:53
2 рата част е излезнала
Но я няма в замунда. :wink:
Иначе и аз обичам такива филми, но никога не съм се страхувала от тях, дори на момента, когато съм ги гледала.Ама никога.
Сюжетите са ми тооолкова еднакви, че не е истина.
Нищо не може да ме впечатли, а какво остава за кошмари. :?
Единствения филм, на който съм ревала и после съм умувала над него, е "Класът".Знаех, че е по действителен случай и ми беше много тъжно след това.Нищо повече.
mlakniwe2
10-23-2010, 17:53
Единствено през 2006 или 2007-не си спомням, когато гледах последен изход 3 с онова влакче и тогава много ше шашнах, но съм бил 7-8-ми клас-доста ме държа в напрежение този филм
Greennight
10-23-2010, 17:54
Не... :-o Иначе простотии от сорта на четвъртия вид и паранормал активити не могат дори да ме стреснат :lol: Гледайте убийствен пъзел,там поне нещата са малко реални
2 рата част е излезнала
Но я няма в замунда. :wink:
Иначе и аз обичам такива филми, но никога не съм се страхувала от тях, дори на момента, когато съм ги гледала.Ама никога.
Сюжетите са ми тооолкова еднакви, че не е истина.
Нищо не може да ме впечатли, а какво остава за кошмари. :?
Единствения филм, на който съм ревала и после съм умувала над него, е "Класът".Знаех, че е по действителен случай и ми беше много тъжно след това.Нищо повече.
еми няма я ;) въпроса е че е излезнал ;)
Biskfitka
10-23-2010, 19:39
Не гледам такива филми.
Като бях много малка гледах Страшен филм 1 (да знам,че не е страшен ;ддд) и от тогав аме е страх от тъмното,да не ми излезе някой такъв ''човек в черно'' 8-) 8-) 8-)
PoRcHeTaTa1
10-23-2010, 23:14
ами не :)
danibebi
10-24-2010, 11:39
Ами не си спомням, може и да съм сънувала кошмари. 8-) Единствения филм заради който не съм спала една нощ е Погрешен завой 2.. :D Това беше преди година, някъде след известно време бяхме в нас и приятелките колко ме умоляваха да го гледаме пак, просто не е истина :lol: е, друг е въпроса, че само те го гледаха, аз неможах, но доста се поизмолиха, докато ме убедят да им го пусна.. :lol:
MiMcHeToOo
10-24-2010, 17:35
Хич не мога да ги гледам такива филми, защото после не мога да спя спокойно, а пък са ми страшно интересни 8-)
Nam3less3
10-25-2010, 05:55
Явно чувството на страх си е до вкуса. Тия филми които сте ги изброили ми бяха скучни и досадни, нито сюжет нито нищо интересно. И имайте предвид, че ги гледах така, както се гледа ужас - след полунощ, на тъмно, със слушалки на силен звук и сам. Филмите на ужасите може да са гадни, гнусни и т.н., но рядко са плашещи. Досега само 3 филма са ми изкарвали акъла в различни сцени - The Shining, Phobia, Dead End, и то само на 2-3 места. А единственият сериозен начин да ме хване страх и напрежение е от пхисо-мистериите, и то само оригинални и добре представени. Event Horizon, Misery, и още няколко, даже и от тая година един - Altitude.
brokeninside13
10-25-2010, 08:35
Не... :D Кво ли не съм гледала и не съм сънувала нищо :lol: Обожавам такива филми да гледам в последната година САМО такива гледам...психясали, страшни, гнусни...
кошмари не ,, по простата причина , че немога да заспя 8-) и тва беше само заради един филм: Paranormal Activity :o
кошмари не ,, по простата причина , че немога да заспя 8-) и тва беше само заради един филм: Paranormal Activity :o
същия тоя филм не ме стресна накрая оная жената заколя мъжа си ... 1 сцена но и тя не ме стресна :D
ggirl4eto15
10-27-2010, 18:56
доколкото видях в описанието на филма в замунда филмчето е боза и пародия за извънземни и тяхното съществуване ... :D кое му е страшното
и аз съм така...това е единствения филм който ме е плашил...а аз съм гледала почти всички страшни филми! Просто защото не ми влиаят и им се смея. :?
bootyboy
10-27-2010, 21:42
всяка нощ сънувам по някой кошмар.. не мисля, че идваТ от хорърите обаче
FuckedUp
10-27-2010, 22:09
Като по-малък - да. Сега - не.
OldSchoolRebel
10-28-2010, 07:16
Рядко. Ние сме по-бунтарския тип. Като изглеждахме Mirrors, ходихме и висяхме пред огледалото да видим дали ще ни скочи на бой.