View Full Version : Изправяне на коса!HELP!!!
Косата ми попринцип е правa но отзад имам няколко къдрави кичура.С какво ли не я правя че да се изправи- със сешоар, с маша, с преса, изправя се но само за 1-2 часа. Кажете ми за някакъв по-издържлив начин за изправяне.
P.S Моля без обиди!
AraBella
10-24-2010, 06:35
Ако пресата ти е евтина и не особено силна, може това да е проблема. По-скоро си е от твоя тип коса. Пробвай да я фиксираш с гел, пяна, вакса и т.н. , но и не очаквай чудеса в това време.
BuKLiChKa
10-24-2010, 08:15
Ако пресата ти е евтина и не особено силна, може това да е проблема. По-скоро си е от твоя тип коса. Пробвай да я фиксираш с гел, пяна, вакса и т.н. , но и не очаквай чудеса в това време.
И според мен е от пресата.. аз също имах такъв проблем,но си купих по-мощна преса и определено съм доволна
От пресата е!Моята коса е чуплива и предполагах ,че лесно ще се изправи.Обаче първият път беше ужас-изправи се да,но като цяло не си личеше особено,а като се прибрах от училище нямаше и следа от изправянето :x Взех си по-хубава прлеса и сега резултата е блестящ всеки път и е дъ лготраен :) :)
професионална преса,не и керамична
MissNothing
10-24-2010, 10:09
Кво сатав тука бе, последните дав дни само еднотипни теми за изправяне на коса. :shock:
Най-вероятон пресата ти е скапана или просот ен можеш да си изправиш косата като хората отзаде, щото не виждаш..
Що пък не си е навиеш отзад. :)
BaffaLsc
10-24-2010, 10:17
Купи си хубава преса, за да изправя добре.
Купи си хубава преса, за да изправя добре.
моята преса също не е хубава, но когато си я изправям от по на горе близо до корените почти стои цял ден права :)
Най- вероятно е от пресата. Купи си по- добра или ако ти е трудно да се изправяш отзад, помоли някого.
ParisHilton
10-25-2010, 12:35
...естествено, че е от пресата :)
Уредите ми не са евтини, напротив- хубави и скъпи :( И не се правя сама. Но косата ми е доста гъста и явно затова не издържа дълго време изправена.
MissNothing
10-26-2010, 12:49
Уредите ми не са евтини, напротив- хубави и скъпи :( И не се правя сама. Но косата ми е доста гъста и явно затова не издържа дълго време изправена.
Изправяй първо долните пластове, после горните.