View Full Version : Надежда
Миналата година някъде по това време се запознах с 1 момче.1 не е от моя град (скаип) обаче и до сега имаме някакви симпатии един към друг.Обаче аз ще си ходя до Бургас и много искам се видим на живо а след 2 години дай си боже си оставам в Бургас. И на двамата ние минало през главата за типичните скайп истории но и двамата не искаме така.Макар че след 2 години много ще сме се променили.Имали минимален шанс за Връзка.НЕ знам защо но винаги в мен надеждата остава.Ако се питате какво ме е впечатлило не е външността а една част от характера.НЕ е много красив но това няма значение пък и аз не съм някоя богиня :lol:
sunshinepp
10-24-2010, 11:26
Ммм може би след две години може да опитате, но наистина тогава ще сте съвсем различни хора.. Единият или другият може да е обвързан трайно и да не се получат нещата, а сега също може да опитате ако се харесвате и не сте много далече и разбира се имате възмоността да се виждате по - често :) ако ли не- то просто няма смисъл да се замисляш за нещо с това момче :P
PoRcHeTaTa1
10-24-2010, 14:02
Времето може да промени много неща :( :( Но все пак ти пожелавам това което ти искаш да стане след тези 2 години :) :) :)
mArMaLaDkA
10-24-2010, 15:02
И смисъла на темата е...?
Иначе не се товари излишно с глупостЕ. Ако ви е писано, все някога, някъде си ще се срещнете и нещата ще се извъртят в тая посока.
Ама ти да му отдаваш на тоА толкова внимание, време, нерви, мечти и едва ли не да си кьорава за другите момчета, които те харесват и с които имаш реален шанс да си щастлива... Няма нужда.
MissChocolate
10-24-2010, 15:08
mArMaLaDkA е напълно права. Скайп е много по-различен от реалния живот. Това сигурно авторката го е чувала много пъти. Клише,но истина. Не можеш да градиш връзка около една интернет програма. Каквито и симпатии да имаш към момчето, преглътни ги. Каквито и надежди да имаш, take it easy.
Всичко може да стане и .. ако наистина нещо от това е истинско .. в бъдеще ще си проличи.